02.06.2012 tarihinden bugüne kadar hattımda kopmalar başladı Download yapacagım sırada tık internet gidiyo Herneyse şimdi en sacma yerine geleyim :) Arkadaşlar ttnet'i bu nedenle aradım arıza kaydı aldılar ertesi gün aradılar düzelttik oldu kullanabilirsiniz diye kullanmaya başladım Net'e bi yüklendim tekrardan kopma Sonra tekrar aradım yine aradılar ve 2.kez olayınız çözüldü dediler 5 Dakika geçmedi internet yine yalanlara bağladı. Twitter üzerinden destek sayfasına attım mesajı onlar geri dönüş yaptılar sorunun Santraldeki karttan kaynaklandıgını söylediler. İlla biz gidip bölgedeki müdürlükte tartışma cıkaracagız sonradan düzelcek :@ Download yapamaz oldu ve şimdi 21:30'da tekrar aradım ve kayıt açtırdım yine :D 3 yıldır kullanıyodum AKK yüzünden o kadar küfür ettim kabulendik öyle böyle lanet olsun 3 yıldır olmayan şey ilk defa başıma geldi Bağlantı kopup duruyo .. Santrali arıyorum telefonları açan yok . 11818 - 5 tane farklı numara verdi çalışıp calısmadıgıda belli değil beylikdüzünün Santral numarasını bilen varsa konuya bi yazsın arkadaşlar Kafayı yicem bu gidişle Faturaları günü gününe ödüyorum ama gel gelelim bi kart sorununu çözemiyolar