Şimdi Ara

Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.263
Cevap
117
Favori
462.847
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: esnekadim

:) Hakikaten enterasan burada " özür dilerim c.başkanim "diye yazsaydık peki tepkiniz bu şekilde mi olucakti ? Onlarca ünlü ,iş adamları ,spor camiası herkes para için mi bunu yazıyor sanıyorsunuz ? Lütfen iki adım geriye cekilip büyük resme bakın.. satış önceden de vardı şimdide bunu bile başka manalara cekmissiniz pes doğrusu ...

Alıntıları Göster
    Büyük resmi gösterdiğiniz için teşekkür ederim. Satışın daha önce olduğunu biliyorum ve sizden alışverişde yaptım. Benim konu ile ilgili sorunum yok. Bu kadar siyasi tartışma çıkaran bir konunun nasıl olurda hala açık olduğu ile ilgili bir durum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: .HonouR.

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Ufaklık git ötede oyna abilerin birşey konuşuyor burada.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ordan Geçenbay

Ufaklık git ötede oyna abilerin birşey konuşuyor burada.

Alıntıları Göster
    Daha ince bir cevap beklerdim. Ortaokul seviyesinde ki zekanız buna müsaade etmemiş belli ki.
  • Ordan Geçenbay kullanıcısına yanıt
    Bugün itibariyle adminler malesef eleştiri yapanlarin yorumları sildi ve karşı çıktık çünkü eleştiriler bize geliyor ve özellikle silinmemesini istedik ancak malesef sildiler.... İşleyiş neye göre inanın fikir sahibi değiliz ve adminlerden kimseyi de tanimayiz 1 defa biriyle konuştuk reklam için oda yüksek fiyat verince gerek duymadık onun dışında hiç bir şekilde muhattapligimiz yok ....

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu ayakkabılar ancak bu tür slogan ile satılır. Yoksa piyasa malı. Ortalık dolu bunlardan. Yinede hayırlı satışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanus 2105 Sneaker Memory Foam Erkek Spor Ayakkabı

Hocam bu urune ne zaman kampanya yapacaksiniz?

Yanlis hatirlamiyorsam bu urun icin hic kampanya yapilmadi

• quote:

Orijinalden alıntı: FatihinOrg

Bu ayakkabılar ancak bu tür slogan ile satılır. Yoksa piyasa malı. Ortalık dolu bunlardan. Yinede hayırlı satışlar.
    Bu ayakkabılar dediğiniz 2 aydan fazladır satiyoruz yeni satmaya baslamadik ... Zahmet olmazsa konunun başına gidip yorumları okuyun, ara ara ayakkabılar da kampanya yapıyoruz ve link veriyoruz ilk kez yapılan birşey değil bu .. teşekkürler hayırlı iftarlar 😊

• quote:

Orijinalden alıntı: PunkBunny

Sanus 2105 Sneaker Memory Foam Erkek Spor Ayakkabı

Hocam bu urune ne zaman kampanya yapacaksiniz?

Yanlis hatirlamiyorsam bu urun icin hic kampanya yapilmadi
    Merhabalar ürüne kampanya yapıldı ,sitemizdeki tüm ayakkabilara aslında aralıklarla kampanya yapıldı denk gelmemissinizdir , önümüzdeki hafta içi kampanya yapabiliriz talep gelmesi durumunda :)

• Helal olsun

• quote:

Merhabalar ürüne kampanya yapıldı ,sitemizdeki tüm ayakkabilara aslında aralıklarla kampanya yapıldı denk gelmemissinizdir , önümüzdeki hafta içi kampanya yapabiliriz talep gelmesi durumunda :)

Alıntıları Göster
    Ne kadardan sattiniz peki kampanyali zamanda

• Harbiden bu konu nasıl bu kadar açık kaldı. Bunca siyasi mevzudan sonra enteresandır.

• quote:

Ne kadardan sattiniz peki kampanyali zamanda

Alıntıları Göster
    Yanlış hatırlamıyorsam 79.90₺ den satıldı ,önümüzdeki hafta bayrama kadar sitemizde tüm ürünler uygun fiyattan satışa sunulacak tekrardan konu güncellemesi mutlaka yapılıp bilgilendirmesini gecicez takipte kalmanız yeterli 😉😊

• quote:

Orijinalden alıntı: rasmus61

Harbiden bu konu nasıl bu kadar açık kaldı. Bunca siyasi mevzudan sonra enteresandır.
    DH de sizden çok daha acemiyiz bunu yönetime iletirseniz mutlaka mantıklı açıklaması olucaktir ...

• quote:

Yanlış hatırlamıyorsam 79.90₺ den satıldı ,önümüzdeki hafta bayrama kadar sitemizde tüm ürünler uygun fiyattan satışa sunulacak tekrardan konu güncellemesi mutlaka yapılıp bilgilendirmesini gecicez takipte kalmanız yeterli 😉😊

Alıntıları Göster
    Baslikta 2105 olarak mi gorecegiz hocam

• quote:

Baslikta 2105 olarak mi gorecegiz hocam

Alıntıları Göster
    Ana başlıkta bunu belirtemeyiz muhtemelen ama konu içerik başlığında mutlaka link ve resimler olucaktir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: radiko1

resimdeki ürünü geçen hafta aldım. satıcı çok yardımcı oldu. kampanyayı kaçırdığımız halde bizzat dh üyesi olarak kendi sitesinden fiyatta yardımcı oldu. teşekkürler.
    ayakkabı rahat parasını hakediyor. f/p ürünü . satıcıya söz verdiğim gibi ürün hakkında iyi yönlerinden ziyade sadece bana göre sorunlu kısımları soyleyecegim. giydiğim rahat ayakkabılar puma,reebok skechers vs ile kıyas yapacagım. şu an SUPRA dış kısmı kumaş ayakkabı giyiyorum .

sanusu ilk giydiğimde sağ taraf parmak yapımdan dolayı biraz sıktı sonra uyum sağladı. kumaşı dayanıklı mı göreceğiz . daha ince dokumalı sağlamlık hissi veren kumaş tercih edilebilir.
    sanırım dış kumaş plastik bir membran üzerinde yapıştırılmış. vs hava almıyor. kapalı yani. ışığa tuttuğumda ışık geçmiyor. halbuki hava alan cinsten diye almıştım. kavisli şeklini koruması için iç kısımda plastik membran kullanılmış, olabilir. ama keşke o membran delikli olsa idi.

tabandaki memory foam orta kısmı şişkin kenarlar ince ilk giydiğimde ayagımda burkulma tehlikesi vs atlattım alışması zaman aldı. yanlara doğru incelen tabanlık yerine kalınlaşan tabanlık kullanılabilir. ince olunca yana devrilme riski oluyor kısacası.

bagcıkların altındaki parça kenara kayabiliyor. sağdan soldan ayakakabını içine tutturulmalı. giyerken bu parça içeri girebiliyor.
    aynı zamanda şu kısımda olmalı.
    Hocam.ne kadardan almistin ayakkabiyi

• Hayırlı satışlar, 69 lukların hepsinin arkasınsa sanus yazıyor mu ?

• hçgo

• Dik duruşun, gerçek ticari vizyonun timsali bekçisi bir firmayı görüyorsunuz :) Adam açık ve net! Bu gözler "enflasyonla topyekun mücadele" sloganının arkasına sığınıp gizlice bindirim yapıp, bindirimli fiyattan satış yapan, insanların aklıyla alan eden x firmaları da gördü. O zaman neden sesinizi çıkartmadınız sorarım size? Ülkemizde ticari ahlak anlayışı oldukça çökmüş bir raddedeyken, bu arkadaşın çıkış tarihinden itibaren olan tavrı, müşteriye karşı olan ilgisi, yardımcı olma politikası, her şeyi ayrıntılarıyla açıklaması , göstermesi, satışlardaki dürüst duruşu neden göz ardı edilmeye çalışıyor? Siz alıştınız tabi "ödemesini yapayım da sorun yaşarsam tüketici hakem heyetiyle uğraşırım, savcılığa giderim şunu yaparım, bunu yaparım " diyerek işi yokuşu süren, sizleri yoran, dalga geçen firmalarla yaşamaya! Hangileri bu kadar net oldu? Hangileri yardımcı oldu size? Alay eder gibi" İstediğiniz yere şikayet edin" diyerek sizi savusturmadilar mı? Kimisi elindeki alakasız ürünle kalakaldi, kimisi bozuk, defolu ürünle o kadar para vermenin üzüntüsüyle o ürünü kullanmak zorunda kullanır oldu. Kimisi de çöpe attı.Daha bunun gibi bir çok şey.. Bunları forumda ya da başka mecralarda her gün görüyoruz. Arkadaş bir satıcının nasıl olması gerektiğini de çok güzel bir şekilde kendi çerçevesinden anlatıyor, neden saygı duyarak, yaftalamadan, yargısız infaz yaparak yaklaşıyorsunuz. Anlam vermek oldukça zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: BreakBeaT

Hayırlı satışlar, 69 lukların hepsinin arkasınsa sanus yazıyor mu ?
    Malesef evet yazıyor...

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.