Şimdi Ara

Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.263
Cevap
117
Favori
462.873
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: *EKSeLaNS*

Dik duruşun, gerçek ticari vizyonun timsali bekçisi bir firmayı görüyorsunuz :) Adam açık ve net! Bu gözler "enflasyonla topyekun mücadele" sloganının arkasına sığınıp gizlice bindirim yapıp, bindirimli fiyattan satış yapan, insanların aklıyla alan eden x firmaları da gördü. O zaman neden sesinizi çıkartmadınız sorarım size? Ülkemizde ticari ahlak anlayışı oldukça çökmüş bir raddedeyken, bu arkadaşın çıkış tarihinden itibaren olan tavrı, müşteriye karşı olan ilgisi, yardımcı olma politikası, her şeyi ayrıntılarıyla açıklaması , göstermesi, satışlardaki dürüst duruşu neden göz ardı edilmeye çalışıyor? Siz alıştınız tabi "ödemesini yapayım da sorun yaşarsam tüketici hakem heyetiyle uğraşırım, savcılığa giderim şunu yaparım, bunu yaparım " diyerek işi yokuşu süren, sizleri yoran, dalga geçen firmalarla yaşamaya! Hangileri bu kadar net oldu? Hangileri yardımcı oldu size? Alay eder gibi" İstediğiniz yere şikayet edin" diyerek sizi savusturmadilar mı? Kimisi elindeki alakasız ürünle kalakaldi, kimisi bozuk, defolu ürünle o kadar para vermenin üzüntüsüyle o ürünü kullanmak zorunda kullanır oldu. Kimisi de çöpe attı.Daha bunun gibi bir çok şey.. Bunları forumda ya da başka mecralarda her gün görüyoruz. Arkadaş bir satıcının nasıl olması gerektiğini de çok güzel bir şekilde kendi çerçevesinden anlatıyor, neden saygı duyarak, yaftalamadan, yargısız infaz yaparak yaklaşıyorsunuz. Anlam vermek oldukça zor.
    Forumdakiler bilmez belki ama inanın düşünce bazında zıt olduğumuzu tahmin ediyorum ,ancak saygı duymaniza hakikaten canı gönülden hayran kaldım ve nedense ilk 3 isim hala benim nazarımda bambaşka .... Aslında öylesine güzel ozetlemissiniz ki hocam dicek kelime bulamıyorum .... Ticari olarak hakikaten kimseyi kandirmadik veya mağdur etmedik forumdakiler çok iyi biliyorlar.... İşin özü egrilmeden neyse o samimiyetle insanlara yaklaşırsak şayet bir noktadan sonra insanlar dönüp arkanıza geçebiliyor...başlıkta sadece haksızlık olduğunu forum da iyi kötü bir noktada oldugumuz için sessiz kalmak hakikaten vicdanimizi yaraladı... Ki bugün itibariyle forumda eleştiri yorumları silindiğinde yine aynı haksızlık karşısında ilk biz durduk ... Çok uzatmaya gerek yok siyasete girme taraftarı da değiliz ince bir çizgide konuşuyoruz keskin olmadan herkese selamlar saygılar .... Tekrardan teşekkür ederim 'hocam'.....

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hocam yorumlar çok uzun durumum yoktu okuyamadım , yazlık ayakkabıların içine taban koymak istiyorum bu superga vans Converse gibi ayakkabıların içine . Ayaklarımiz günde 14 saat ayakkabı içinde . Bize en iyi uygun olabilecek tabanlar hangisidir acaba. 3 adet 45 ,1 adet 42 , 2 adet de 38 numaraya uygun Almatı düşünüyorum. Komple ayaklarımızı rahat ettirelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki şakşak yapıp köşeyi dönsene kardeşim.

Bir ülkenin tarafsız olması gereken cumhur reisi bütün gün siyasi mesajlar vermesine aldırış etmezler ama sen dersen çok bozulurlar.

• Arkadaşlar satıcı arkadaş çok yardımcı oluyor mesaj attığımda hemen dönüş yapıyor. Ürünleri bilmiyorum henüz haftasonu olduğu için karar vercem. Yalnız buraya siyaset çok gereksiz yere taşınmış o kadar siyaset platformu varken burayı mı buldunuz. Her şey çok güzel olacak kötü bir beyan mıdır ? Her şey çok kötü mü olsun? Yakında naber nasılsın desek vatan haini olcaz.

• soyken kullanıcısına yanıt
    Tarafsızlık eskide kaldı. Artık partili cumhurbaşkanı. Alışamadınız gitti ..

• Bu forumda yönetici yok mu, konu amacını çoktan aştı. Her halta cezayı basan yöneticiler niye gereğini yapmıyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarafsızlık En büyük Hürriyet(basın yayın organı olmayan) Meyvesidir, bundan tadamayan Adaleti sağlayamaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • esnekadim kullanıcısına yanıt
    Hocam bu tarz ayakabı yapin yazın yok satar. Hem rahatlık hemde gösteriş açısından on numara 5 yıldız. Bende bunun laciverti var gören arkadaşlarım bayıliyor.. 
    Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında

• Hiçbir türlü bize yarayan bir durum yok. Biz 45-46 giyiyoruz demekki siyaset üstüyüz😄

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoTuTuRK

Hocam bu tarz ayakabı yapin yazın yok satar. Hem rahatlık hemde gösteriş açısından on numara 5 yıldız. Bende bunun laciverti var gören arkadaşlarım bayıliyor.. 
    Çöp

Plaj ayakkabısı bu , günlük hayata giyilmez ki .

• KoTuTuRK kullanıcısına yanıt
    Adidasın jaw paw modeline benziyor , buna göre bir tasarım yapılırsa bende alırım ama suya da dayanıklı olacak ve mümkünse kaymaz taban olmalı
  • yerli ayakkabı daha uygun fiyatlı olmalı

• hocam iyi satışlar. n11'de ayakkabılarınızı inceliyorum da ayakkabıda numara kısmı aktif değil seçilmiyor bi problem mi var ?

bir de şu iki ayakkabı arasındaki fark nedir, hangi kriterlerle hangisini tercih etmeliyim ?

ttps://urun.n11.com/gunluk/sanus-3301-sneaker-memory-foam-unisex-gunluk-ayakkabi-P283411663

• quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

hocam iyi satışlar. n11'de ayakkabılarınızı inceliyorum da ayakkabıda numara kısmı aktif değil seçilmiyor bi problem mi var ?

bir de şu iki ayakkabı arasındaki fark nedir, hangi kriterlerle hangisini tercih etmeliyim ?
    https://urun.n11.com/gunluk/sanus-elite-memory-foam-erkek-sneaker-ayakkabi-P341759901h

ttps://urun.n11.com/gunluk/sanus-3301-sneaker-memory-foam-unisex-gunluk-ayakkabi-P283411663
    urun.n11.com
    Sanus Elite Memory Foam Erkek Sneaker Ayakkabı - n11.com
    https://urun.n11.com/gunluk/sanus-elite-memory-foam-erkek-sneaker-ayakkabi-P341759901

urun.n11.com
    Sanus 3301 Sneaker Memory Foam Unısex Günlük Ayakkabı - n11.com
    https://urun.n11.com/gunluk/sanus-3301-sneaker-memory-foam-unisex-gunluk-ayakkabi-P283411663

• quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

hocam iyi satışlar. n11'de ayakkabılarınızı inceliyorum da ayakkabıda numara kısmı aktif değil seçilmiyor bi problem mi var ?

https://urun.n11.com/gunluk/sanus-elite-memory-foam-erkek-sneaker-ayakkabi-P341759901h

Merhaba Elite modeli az oldugu ıcın bazı numaralar tükendi ondan dolayı aktiflik yoktur stoklar güncel.. iki model arasındaki farkı sormuştunuz : İkise Skechers'ın modeli Türkiye uyarlanmış hali Birisi bizim Özel Sanus olarak yaptırdıgımız ve toplu adetle oldugu ıcın uygun fıyat olması dıgerı ıse model farkından ve hazır almamızdan kaynaklı fıyatıı yüksek , diger özelliklerine gelınce ikiside kendi sınıfında oldukca hafıf ve memory foam ayakkabı olarak gecmesı onun dısında bariz bır fark mevcut degıl linkler asagıya bırakıyorum skechers sıtesınde bakabılırsınız :)

Skechers
    BOUNDER-VERTVILLE ERKEK SPOR AYAKKABI
    https://www.skechers.com.tr/p/bounder-vertville-52507-bbk

• quote:

Orijinalden alıntı: bayguru

yerli ayakkabı daha uygun fiyatlı olmalı
    mesela ne kadar olmalı rica etsem örneklerle bilgilendirme yapabılır mısınız bırde rica etsem uygun üretilen fabrika gösterebilir misiniz ?

Not: Geçen seneden bu seneye Ayakkabı sektöründe zam oranlar %50 ile %80 arasında zamlar geldi ,hammadde girdileri hepsi yurtdısı döviz cınsınden bunu baz alarak bilgilendirirseniz bizi cok iyi olur hepimiz aydınlanmış olucaz ,teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melange

Çöp

Plaj ayakkabısı bu , günlük hayata giyilmez ki .

Alıntıları Göster
    Merhabalar bu ayakkabı maliyeti 17-25 TL arası ve ne kadar merdiven altı varsa Türkiye de oralarda üretiliyor , çoğu çakmacı firmalar bu ayakkabıyı yapıyor satıyor .ulaşması zor degil emin olun ancak ucuz ayakkabı satalım derken ortopedik doktorundan cıkmanızıda istemeyiz :)
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.