Şimdi Ara

Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.263
Cevap
117
Favori
462.922
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sen alma. Etik olup olmadığını biz biliriz danışacak olsak aklı yerinde olan birisini tercih ederiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bugün daa fazla para kazanmak için ticaret ahlakını satan adam yarın parasız kalınca başka şeylerini de satar. Çok şaşırmamak lazım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nerede bu forumun cengaverleri koyun yünü lazım değil galiba fazla fazla çıkıyor burada

• quote:

Orijinalden alıntı: Baydin.21

Adam siyasi konu açmış silinmiyor ama onlarca siyasi olmayan yorumlar siliniyor. Bakın sevgili forumdaşlar ben siyasi olarak cidden söylemiyorum, bu tür insanlarla alışveriş yapmak etik değildir. Zira bu adam gs şampiyon olunca gelip, bjk'yi destekliyorum diye ürün satmaya çalışır veya olur da iktidar haksızlığa uğrarsa biz kefenimizi giydik çıktık yola diye ürün satar :D Bu yüzden bu tür şahıslardan alışveriş yapmak etik değildir. Dini, dili, ırkı, fikri ne olursa olsun herkes ile alışveriş yapılır ve saygı duyulur ama bunları alışverişine malzeme yapan tacirler iyi niyetten yoksundurlar. Umarım anlaşılmışımdır...
    1. Konu siyasi değildir sıcak fırsattır ve linkler ile mevcut
    2. Herşey çok güzel olucak demek bir temennidir siyasi söylem değil ,berkay'a selam olsun.
    3. Biz 5 aydır forumdayiz ve hiç bir şekilde siyasi söylemlere girmedik secim zamanı sıcak fırsatta en üstte olmamıza rağmen.
    4. İyi niyetimizi bilenler bilir ekstra kendimizi ispatlama çabamız yok .
    5. Takım falan tutmuyorum rüzgara göre de tavır sergilemiyoruz ,temennimizi açık ve net şekilde söylemde belirttik.!
    6.Din ,dil ve ırk ayırt etmeden önceden olduğu gibi şimdide herkese eşit mesafede ve aynı samimiyetle yaklaşıyoruz değişen birşey yok bizim tarafimizda .
    7.Bizim dışımızda kıyamet kadar firma var dilediginizden ayakkabı alma hakkınızı sahipsiniz kimseye zorla birşey satmiyoruz , ancak şunu da belirtelim ayakkabıdan çok hizmet satıyoruz yanında ayakkabı satıyoruz ki insanlar hala bizi tercih edebiliyor .
    8.silenen yorumlara önce biz karşı çıktı yorumları dikkatli okursanız ilk tepkiyi bizim verdiğimizi görüceksiniz ,haksızlıga boyun egmedik bu saatten sonrada egmeyiz , insanlar mağdur olmaması için elimizden geleni yapıyoruz satışlarda ki forumdaki yüzlerce insan çok iyi biliyor tavrimizi .
    9. İnsanlara mahalle baskısı oluşturarak susturmaktan vazgeçin herkes istediği şekilde fikirlerini beyan etsin ,para amacımız olsaydı burada bu şekilde hizmet etmemiz mümkün değildi ,zararına çok satış yaptığımız olmuştur bilen arkadaşlar var denk gelirse konuya yazicaklarindan şüphemiz yok ..
    10. Dünde bugün de olduğu gibi herkese aynı mesafedeyiz kaldığımız yerden devam ediyoruz , sevgiler saygılar DH ailesi :)

• Affet Allah'ım diyip insan kendini temize çıkarmaya çalışırken kullarını unutursa işi zorr.

• Yarın çorap satacağım ve buraya konu açacağım. Başlık ise, RuandaÇokGüzelOlacak Kahrolsun Fransa Çorap x TL
    Ya da çok uzağa gitmeyeyim, EYT'lilereSahipÇık çorap x TL. Çünkü milletimiz acıtasyon, mağdurluk seviyor Veya 17-25aralıkKomplodurVatanınaSahipÇık çoraplarımız x TL de olabilir. Forum adminleri de beni eleştiren yorumları silerse hemen getireyim malları sazan avına çıkalım.
  • Çoban arıyoruz konudaki koyunları güdecek

• merhaba arkadaşlar benim herhangi bi siyasi görüşüm yok hatta oy bile kullanmaya giden birisi değilim. ama satıcı arkadaşın yaptığı gerçekten çok yanlış bi tutum 2 alışverişim oldu satıcı dürüst birisi olarak görürdüm fakat bu yaptığını gördükten sonra bi daha alışveriş yapmayacağım bu hükümet lehine bi tutum sergileyip burda belirtseydi gene aynı olurdu söylemlerim. donanımhaber de hükümet karşıtı kesim ağırlıklı bunu biliyoruz. bu arkadaş şimdi hükümet lehine bi tutum sergilese aynı şekilde savunurmuydunuz? linç ederdiniz. satıcının yaptığı tamamen ticaret ahlakına ters bi durum. ticaretin dini dili ırkı siyasi görüşü yoktur
  • exponent kullanıcısına yanıt
    keşke hakaret etmeseydin be hocam boşver belkide amacı buydu insanları birbirine düşürmek. kasıtlı olarak yaptığını düşünüyorum amacı siyasi savunma değil tamamen 3-5 ayakkabı daha fazla satmak bana göre dışardan tarafsız birisine göstersen aynısını söyler. benim görüşüm o yönde. ticaret ahlakını ayaklar altına almış. bırak 3-5 kuruş daha fazla kazansın ama insanları birbirine düşürerek elde edilen kazancın hayrını görür mü sizce?
  • yasin_92 kullanıcısına yanıt
    Hocam hakareti bu tiplere yapacaksın, zaten hakaretler bunun gibi tiplere söylemek için türemiş sözcükler bence. Ticaret ahlakı, hayrını görmek felan diyorsun ya, sen birde kendisine sor. Adam hak yolunda olduğunu, hakkı savunduğunu söylüyor :))

• Çıkartın konuyu öne koyunlar aferinn

• quote:

Orijinalden alıntı: exponent

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Adamin yaptigi ne kadar tartisilir bir sey ise sizin hakaretiniz de o kadar cirkin.

Adam burada her sey guzel olacak demis gecmis. Cumleden rahatsiz olan varsa almasin isterse konuyu sikayet etsin. Uzatmayin artik

• quote:

Orijinalden alıntı: exponent

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    ....!

• quote:

Orijinalden alıntı: yasin_92

merhaba arkadaşlar benim herhangi bi siyasi görüşüm yok hatta oy bile kullanmaya giden birisi değilim. ama satıcı arkadaşın yaptığı gerçekten çok yanlış bi tutum 2 alışverişim oldu satıcı dürüst birisi olarak görürdüm fakat bu yaptığını gördükten sonra bi daha alışveriş yapmayacağım bu hükümet lehine bi tutum sergileyip burda belirtseydi gene aynı olurdu söylemlerim. donanımhaber de hükümet karşıtı kesim ağırlıklı bunu biliyoruz. bu arkadaş şimdi hükümet lehine bi tutum sergilese aynı şekilde savunurmuydunuz? linç ederdiniz. satıcının yaptığı tamamen ticaret ahlakına ters bi durum. ticaretin dini dili ırkı siyasi görüşü yoktur
    Merhabalar :) nickten hatırlıyorum sizi prim amaçlı yazmamistik keşke önceki yorumları okuyup azıcık neden böyle birşey yaptı diye dusunebilseydiniz, maddi çıkarla onca insanlara " herşey çok güzel olacak " bir yere kadar yazılır farkindaysaniz her kesimden ses var ,aynı tepkinizi sizden ricam diğer camialara da yapmanız ,kim ısim ver falan demeyin bı zahmet bakın koca koca firmalar neden "tarafsız" davranmamis da ses çıkarmışlar bunu durup bir daha düşünün...

• quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

Adamin yaptigi ne kadar tartisilir bir sey ise sizin hakaretiniz de o kadar cirkin.

Adam burada her sey guzel olacak demis gecmis. Cumleden rahatsiz olan varsa almasin isterse konuyu sikayet etsin. Uzatmayin artik

Alıntıları Göster
    Hakaretler dışındaki her türlü eleştiriye cevabımiz vardır bunu öncesinde de belirtik , teşekkürler:)

• Satici durust arkadaş daha dun siparis verdim ancak bu konuda siyaset olmaz kesinlikle katiliyorum.

Siyaset ve futbolu diger konulara bulastirmazsak herkes icin hayirlisi olur. Oto kontrol saglamak lazim

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.