Şimdi Ara

Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.263
Cevap
117
Favori
462.947
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: herakles24

Cevap için teşekkürler

Tabanlık değil de hocam ayakkabı da hoşuma gitmişti

Hayırlı satışlar...

Alıntıları Göster
    Türkiye de Genel Ayakkabı numaraları 40-44 arasıdır , her bir numara kalıbın maliyeti 20 bin tl civarındadır cok yüklü sipariş olmadıgı sürecede kimse 44 numaranın üstüne cıkmak istemiyor tamamen maliyetten kaynaklı ... yoksa inanın özellıkle DH için yüksek numara arayışındayız ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Şu durumda tüketiciye yansıyacak ek ücret 4 ₺ oluyor. Kargo dahil olması daha mantıklı göründü şimdi. İade/değişim durumunda asgari 10-12 ₺ kargo ücretinden 4 ₺ karşılığında kurtulmuş oluyor tüketici.
    tabiki karşılıklı aslında + ve - mevcut :) burada tek zarar eden kesim sorunsuz ayagına atan ve toplu alım yapan kişilerin zararı ancak gelen taleplerde kargo ücretli olsun biz neden başkasının degişim bedelini ödüyoruz deniyor ki onlarda sonuna kadar haklı ,bizde işin içinden cıkamadık ve konuyu ortaya yatırıp istişareden cıkacak sonuc dogrultusunda kampanyada hareket edicez :)
  • Konuyu güncel tutmak için başka anket sorusu var mı ?
    Millet gelip buraya Allah rızası için kargo ücretli olsun mu yazacak?
    Hocam siyasi fikrin tamam eyvallah hadi burada belirli bir gruba satış yapmak için, sempatik görünmek için çaban bu da eyvallah ama bu başlık şık bi başlık değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prometheus-x

Konuyu güncel tutmak için başka anket sorusu var mı ?
    Millet gelip buraya Allah rızası için kargo ücretli olsun mu yazacak?
    Hocam siyasi fikrin tamam eyvallah hadi burada belirli bir gruba satış yapmak için, sempatik görünmek için çaban bu da eyvallah ama bu başlık şık bi başlık değil
    Yaptık oldu demek ? Haftasonu ayakkabıların tamamında kampanya yapıcaz ve dip fiyat uygulaması yapmayı düşünüyoruz sitemizde ,öncesinde istişare etmek sanırım absürt olmasa gerek ?
    Ankette istişare kültürümüzden geliyor direk biz yaptık demekten çok daha iyidir,belirli gruba hitap etmıyoruz herkese hitap ediyoruz ,samimiyetle cevaplıyoruz soruları resmi dil kullanmadan ,başlıkta ne yazsaydıkda insanların bu konuda fikirlerini alabilirdik öneriniz var mıdır ? :)

• esnekadim kullanıcısına yanıt
    Var kargo ücretli olsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Prometheus-x

Var kargo ücretli olsun :)
    şimdi ücretli kargo diye başlıgı degiştirirsek 1 saat içinde başka biride gelir az önceki yorumunuza benzer birşeyler yazar :)
    Teşekkürler burada yazılanları not alıp dinliyoruz gercekten laf olsun diye insanlara anket veya istişareye çagırmıyoruz
  • Açıkçası bu konunun görüşümüze açılması benim hoşuma gitti. Herkes fikrini yazsın (en azından konu takipçileri ve almayı düşünenler) ortak payda da ya da çoğunluğun fikrinde buluşalım. Bana kargo ücretli olması daha mantıklı geldi mesela.

Ayrıca alışverişlerimde siyasete hiç bakmam, mesela mahallemde hem aynı görüşü paylaştığımız hem de hemşehrim olan kuruyemişçiden değil, zıt siyasi görüşte olduğumuz ve nereli olduğunu bile bilmediğim kuruyemişçiden alışveriş yapıyorum. Çünkü malları diğer esnafa göre azıcık pahalı olsa bile kalitesi diğerinden çok daha iyi. Kimse babamın oğlu değil, f/p oranına göre işime neresi geliyorsa oradan alıyorum.

Aynı şey buradada olacak mesela, aldığım ayakkabıyı beğenirsem eşe dosta öneririm ve kendim de almaya devam ederim. Beğenmezsem ilk ve son alışverişim olur.

• quote:

Açıkçası bu konunun görüşümüze açılması benim hoşuma gitti. Herkes fikrini yazsın (en azından konu takipçileri ve almayı düşünenler) ortak payda da ya da çoğunluğun fikrinde buluşalım. Bana kargo ücretli olması daha mantıklı geldi mesela.

Ayrıca alışverişlerimde siyasete hiç bakmam, mesela mahallemde hem aynı görüşü paylaştığımız hem de hemşehrim olan kuruyemişçiden değil, zıt siyasi görüşte olduğumuz ve nereli olduğunu bile bilmediğim kuruyemişçiden alışveriş yapıyorum. Çünkü malları diğer esnafa göre azıcık pahalı olsa bile kalitesi diğerinden çok daha iyi. Kimse babamın oğlu değil, f/p oranına göre işime neresi geliyorsa oradan alıyorum.

Aynı şey buradada olacak mesela, aldığım ayakkabıyı beğenirsem eşe dosta öneririm ve kendim de almaya devam ederim. Beğenmezsem ilk ve son alışverişim olur.
    Bu kadar net :) karşı görüşlerden korkmuyoruz tam tersi bize bir şeyler katıyor ,öyle olmasa eşimle siyasi görüşümüz taban tabana zıt olmazdı :)

• Üstat bu renk gri olarak mı geçiyor füme olarak mı?

Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında
  • quote:

Üstat bu renk gri olarak mı geçiyor füme olarak mı?

füme olarak geçiyor
  • Bence Karakterli olsun. Ayakkabılarınız da var ama başka şeylerde yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SaWYeR53 kullanıcısına yanıt
    başka şeylerin başkalarında olması dileğiyle
  • Kargo ücretli olursa kalıbını bilen 2. 3. Alışverişini yapanlar için daha faydalı olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi At sahibi -- 14 Mayıs 2019; 19:10:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: At sahibi

Kargo ücretli olursa kalıbını bilen 2. 3. Alışverişini yapanlar için daha faydalı olacaktır.
    Çok sert diliniz var gerek yok 😉 kargo ücreti hakkındaki yorumunuz çok daha faydası olucaktir bize , teşekkürler 😊

• esnekadim kullanıcısına yanıt
    Kargo ücretli olması yönündedir fikrim.

• Hocam 45 numara gelmeyecekmi daha önce 1 mayıs gibi gelecek demiştiniz diye hatırlıyorum

• At sahibi A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler:)

• yavuzgurkan Y kullanıcısına yanıt
    Çoraplı ayakkabida erkek modeli düşünmüştük 45 numarada olucakti içinde ancak firma modelde en az 2 bin çift sınırı koydukları için malesef erkek modelini kaldırdık , direk büyük model çalışan bir kaç ayakkabıcı var onlarla irtibattayiz bugün yarın netlesicek :)

• www.instreet.com.tr
    Vans YT WARD Bordo Unisex Çocuk Sneaker Ayakkabı 100445027 | instreet
    https://www.instreet.com.tr/vans-yt-ward-bordo-unisex-cocuk-sneaker-ayakkabi-100445027

Bu model hakkındaki düşünceleriniz nedir ? Biz satarsak yaklaşık yari yarıya fiyat farkı olacak ve memory tabanlikli olacak 😊

Edit : Bugün itibariyle Darkwood konkordato aldı herkesin bilgisine..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esnekadim -- 14 Mayıs 2019; 22:20:21 >

• kargo ücretsiz olmalı. 2 li 3. lü alımlarla küçük indirimler yapabiliyorsak 2. ürünün kargosundan edilen fazla kazanç(varsa) müşteriye yansıtılabilir.ya da küçük bir hediye eklenebilir.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.