Şimdi Ara

Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.263
Cevap
117
Favori
463.176
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: drummer_bjk

kargo ücretsiz olmalı. 2 li 3. lü alımlarla küçük indirimler yapabiliyorsak 2. ürünün kargosundan edilen fazla kazanç(varsa) müşteriye yansıtılabilir.ya da küçük bir hediye eklenebilir.
    Sonradan para çıkması rahatsız ediyor insanı istemsizce... Ücretsiz kargo diye birşey yok ama maliyetin içinde mutlaka kargo parası var sadece algida ücretsiz kargo oluyor ve ciddi anlamda fiyatı yukari çekiyor buda pahalıya satiyormuşuz izlenimi veriyor ....n11 de m300 tabanlik hariç diğer iki model tabanliklarimiz da 4. Ürün bedava uygulamasını başlattık kargo parasını o kısımda hediye ettik , ara ara 4 den fazla alımlar olduğunda mutlaka kadın numarası varsa ekstra 1 adette biz hediye ediyoruz , ayakkabida 2 li ve daha fazla alımlarda tabanlik hediye edebiliyoruz :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Çoçuk ayakkabısı için öneri alabılır mıyız beyler bayanlar talep dogrultusunda model getırıcez bayrama özel
  • 45 numara ayakkabı uretmeyecekmisiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DragonLive

45 numara ayakkabı uretmeyecekmisiniz ?
    45 üreten ayakkabıcı oldugu zaman inanın seride calısırız ama firmada yoksa elimizden birşey gelmiyor ,bir kalıbın maliyetli 20 bin tl den baslıyor ayakkabıcılarda serinin dısına cıkmak istemiyor,büyük numara üreten ayakkabıcılar var onlarla irtibattayız onlarda baya yüksek fiyat verıyor anlasabılırsek bellı baslı modellerde ınanın DH için getirmeyi düşünüyoruz
  • quote:

45 numara ayakkabı uretmeyecekmisiniz ?
    www.iriayak.com
    Erkek Büyük Numara Spor Ayakkabı 45-47
    https://www.iriayak.com/erkek-buyuk-numara-spor-ayakkabi-45-47-bl77
    bu modelde 45-47 arası var bi imalatcıda , model bulmak hakıkaten zor bu arada linkteki sitede özellikle büyük numaralar var dikkatimi çekti incelemenizi öneririm :)
    Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında
    Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esnekadim -- 15 Mayıs 2019; 14:1:1 >

• Merhaba Arkadaşlar Ankette 1 arkadaş Tabanlıklarda hava boşlugu oldugunu belırtmıs rıca etsem bize özelden yazabılır mısınız hızlıca hatamızı düzeltelim , hava boşluk olayını en dibe çekmiştik ancak buna rağmen hatalı cıkıs olduysa da ürün bizimdir ilgili arkadasın irtibata geçmesi yeterli olucaktır ,ürünlerde sorun yaşayan herkes için gecerlıdır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: esnekadim

45 üreten ayakkabıcı oldugu zaman inanın seride calısırız ama firmada yoksa elimizden birşey gelmiyor ,bir kalıbın maliyetli 20 bin tl den baslıyor ayakkabıcılarda serinin dısına cıkmak istemiyor,büyük numara üreten ayakkabıcılar var onlarla irtibattayız onlarda baya yüksek fiyat verıyor anlasabılırsek bellı baslı modellerde ınanın DH için getirmeyi düşünüyoruz

Alıntıları Göster
    Hocam ayakkabi alacak olsam alacak okadar firma var ki :) ancak müsteri memnuniyeti ayri birsey. O yuzden 44 bile alabilirim kalıbı geniştir umarım onların

• Ankete katıldım fiyatta belirledim görüşümude yazdim yani afedersiniz de cokmu aradiniz bu modeli bu rengi

• quote:

Hocam ayakkabi alacak olsam alacak okadar firma var ki :) ancak müsteri memnuniyeti ayri birsey. O yuzden 44 bile alabilirim kalıbı geniştir umarım onların

Alıntıları Göster
    malesef 44 kalıpları genelde dar ama denemek istiyorum derseniz yardımcı oluruz :) Biz en başta da söylediğimiz gibi sadece ayakkabı veya tabanlik satmiyoruz yanında hizmette sunuyoruz çoğu insanın bizi tercih etmesinin en önemli etkeni bu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: crashserkan

Ankete katıldım fiyatta belirledim görüşümude yazdim yani afedersiniz de cokmu aradiniz bu modeli bu rengi
    merhabalar öncelikle katılım için çok teşekkürler görüşler ciddi olarak bizler için değerli :) B
    u ayakkabı ayağına atıp rahat etmicek insan tanımıyoruz bu kadar net ve iddaliyiz ,bu tarz bir ayakkabı Türkiye'de satan firma çok sayılı hakikaten bir risk alarak bu modeli yaptırıyoruz ama ayağına atan kişiler memnun kalicagini eminiz ,burada zarar en fazla zaman kaybı olur müşteri açısından sorunsuz iade alırız ,ürüne güveniyoruz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: esnekadim

merhabalar öncelikle katılım için çok teşekkürler görüşler ciddi olarak bizler için değerli :) B
    u ayakkabı ayağına atıp rahat etmicek insan tanımıyoruz bu kadar net ve iddaliyiz ,bu tarz bir ayakkabı Türkiye'de satan firma çok sayılı hakikaten bir risk alarak bu modeli yaptırıyoruz ama ayağına atan kişiler memnun kalicagini eminiz ,burada zarar en fazla zaman kaybı olur müşteri açısından sorunsuz iade alırız ,ürüne güveniyoruz :)

Alıntıları Göster
    Türk milletini daha taniyamadiginizi düşünmekteyim zira insanlar ayakkabi alirken once nasil durdu diye bakar sonra rahatlığına bakar bu nedendirki magazalarda ayak aynaları bulunur.
    Benim şahsi düşüncemi belirtmek istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: crashserkan

Türk milletini daha taniyamadiginizi düşünmekteyim zira insanlar ayakkabi alirken once nasil durdu diye bakar sonra rahatlığına bakar bu nedendirki magazalarda ayak aynaları bulunur.
    Benim şahsi düşüncemi belirtmek istedim.

Alıntıları Göster
    Kesinlikle katılıyoruz bu dediğinize ve bastada dediğimiz gibi fazla satan bir firma yok biz risk aldık ancak konforu oldukça fazla biz burada konforu baz aldik ,1 ay sonra satışlar başlar geri dönüşlerle bakicaz ama umutluyuz , kadınlara bir şey beğendirmek oldukça farkındayız ama inanıyoruz :)

• crashserkan kullanıcısına yanıt
    Genelleme yapmamak lazım . Yaklaşık 5 yıldır skechers ın en düz modellerini kullanıyorum . Rahatlık çok başka bir şey 😄

Bu yerli markada galiba skechers tan ilham alıyor . Bir deneme yapacağım bakalım , memory foam tabanını özellikle merak ettim .

• cocuk ayakkabisi varmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: onuryeşildağ

Genelleme yapmamak lazım . Yaklaşık 5 yıldır skechers ın en düz modellerini kullanıyorum . Rahatlık çok başka bir şey 😄

Bu yerli markada galiba skechers tan ilham alıyor . Bir deneme yapacağım bakalım , memory foam tabanını özellikle merak ettim .
    Modellerimizin çoğu onlarin modelleri , Amerika'yi tekrardan keşfetmeye gerek yok , tutulmuş modelleri yaptırıyoruz daha çok :) tabanlik konusunda memory tabanliklari yerli üretim olarak herkese ulastirma gayemiz var :) denemeye değer 😉

• knight_offline kullanıcısına yanıt
    Aslında gündüz mesaj attık model önerileri alabilirsek getirmeyi düşünüyoruz bayram öncesi :)

• Bayan olan için gri ayakkabı 36 sı ne zaman girer stoklara? Bir de kalıplarınız standart mı ben 42 giyiyorum normalde ama 43 mü almam gerekir

• Sanırım Milano modelinden bahsediyorsunuz ,deneme amaçlı az aldigimiz bir ayakkabı şimdilik stoklarda girmez ancak bayramdan sonra serisine çalışmayı düşünüyoruz ,öncelik elimizdeki stokları eritip oradaki ana sermaye ile yeni modeller yapmak ,her model beraberinde ciddi maliyet getiriyor ha deyince bir modele girmek bu kriz döneminde ciddi anlamda zor ,kazandıkça ilerlemeye çalışıyoruz aksi durumda iflas bayrağını çekmemek için çırpınır dururuz ... Elite modelinde kalıplar standar ayaklarınız taraklı değil ise aynı numara almanızı öneririz :)

• Merhaba, bugün itibariyle indirimler başlayacak mı? Birde sitenizde ayakkabılar tek renk olarak görünüyor, 2 gün önce diğer renklerde görülebiliyordu. Kontrol eder misiniz lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Merhaba, bugün itibariyle indirimler başlayacak mı? Birde sitenizde ayakkabılar tek renk olarak görünüyor, 2 gün önce diğer renklerde görülebiliyordu. Kontrol eder misiniz lütfen.
    Merhabalar Arka planda sitede güncelleme yapıyoruz bir aksilik olmaz ise akşam 16:00-17:00 arasında konu başlıgını değiştirip kampanyayı başlatıcaz inşallah ,resimlerde sorun var arka planda gerekli güncellemeler bitmesini umuyoruz akşama kadar ,bilgilendirdiginiz için teşekkürler :)
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.