Şimdi Ara

Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.263
Cevap
117
Favori
463.171
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kml_77

Keşke skechers benzeri bir logo basacaginiza hiçbir şey olmasa skechers parasins her modelden 1 adet alır geçerdim. Şu anda sitenizdeki fiyatlar indirimli mi ? 17 si demissiniz.
    Akşam saatleri itibariyle perşembeyi cumaya bağladığı için 17 dedik :) indirimde ürünler ay sonuna kadar bu fiyatlar geçerli olucak 😊

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redloves

Benim aldığım ürün bu

Sanus 8044 Sneaker Memory Foam Erkek Spor Ayakkabı Siyah 42. Resimler arasında göremedim fakat n11 sitesinde gördüğüm kadarıyla full siyah bir model değil mi. Herhangi bir yerinde farklı renkte şerit vs. Yok.
    Arkasında kırmızı bir şerit ve ön tarafında sanus yazısı mevcut onun dışında ful siyah :)

• quote:

Orijinalden alıntı: esnekadim

Akşam saatleri itibariyle perşembeyi cumaya bağladığı için 17 dedik :) indirimde ürünler ay sonuna kadar bu fiyatlar geçerli olucak 😊

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim . Deneme amacli sipariş verecegim. Daha once aldigim tabanligin numarası yanlış gelmişti 42 istedim 41 gelmiş. 42.5/ 43 numara ayakkabı içinde problem oluşturur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Teşekkür ederim . Deneme amacli sipariş verecegim. Daha once aldigim tabanligin numarası yanlış gelmişti 42 istedim 41 gelmiş. 42.5/ 43 numara ayakkabı içinde problem oluşturur mu?

Alıntıları Göster
    Küçük gelir ayakkabi ön tarafında boşluk oluşturur ve rahatsız eder sizden ricam sipariş verdikten sonra TS ile başlayan kod bize özelden PM atın size doğru tabanlik gönderelim ,geri dönüş saglasaydiniz aslında hızlıca yardımcı olurduk ama mühim değil bu siparisinizle yanında gönderelim ;)

• quote:

Küçük gelir ayakkabi ön tarafında boşluk oluşturur ve rahatsız eder sizden ricam sipariş verdikten sonra TS ile başlayan kod bize özelden PM atın size doğru tabanlik gönderelim ,geri dönüş saglasaydiniz aslında hızlıca yardımcı olurduk ama mühim değil bu siparisinizle yanında gönderelim ;)

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim. Whatsapp tan mi yazayım. Alırken de sistemde problem olmuştu whatsapp tan halletmiştik.

• quote:

Teşekkür ederim. Whatsapp tan mi yazayım. Alırken de sistemde problem olmuştu whatsapp tan halletmiştik.

Alıntıları Göster
    Belki de telefonda kayitlisiniz :) nickler olduğu için bilemiyorum , tabi ki oradan yazarsanız kayıtlı isimle geriye dönük mesajlarıda görürüz ,mesajinizi bekliyorum :)

• quote:

Gün içinde ciddi sorunlar yaşadık resim konusunda ,buradan paylaşıyorum resimleri siteye yarın itibariyle güncelleme yapicaz tekrardan geri bildiriminiz için teşekkürler 😊
    Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında
    Arkadaki kırmızı kısım nereye kadar uzanıyor onu görme şansımız var mı ?

• bagcesmeli41 B kullanıcısına yanıt
    Şu saatte zor ancak yarın sabahtan mesajı editleyip resim paylasabiliriz :)

• quote:

Şu saatte zor ancak yarın sabahtan mesajı editleyip resim paylasabiliriz :)
    teşekkürler hocam hayırlı akşamlar :)
  • Merhabalar, ilk kez sipariş veriyorum sitenizden. Sipariş numaram; TS1705115... Ayakkabılarım 43,5 - 44 hep.. o yüzden 43 numara tabanlık aldım (m300 modeli). sanırım doğru numara aldım. Birde beyaz renk olmadığı için gri seçtim. Beyaz renk üretmiyormusunuz acaba?
  • AnimaL. kullanıcısına yanıt
    Merhabalar öncelikle hayırlı olsun :) Şu an üretim durdu yaklaşık 2 haftadır hammadde olmadığından yarın itibariyle tarafımıza ulasicak bu süreçte stoklardan çıkış yapıyoruz , üretim olsa bir çift beyaz renkte yardımcı olurduk ancak malesef simdilik yardımcı olamıyoruz ancak bir sonraki siparişiniz de beyaz renk sözümüz olsun :) e ticarette 4 renk seçeneği var ancak toptanda 9 renk seçeneğimiz var özellikle özel istekte bulunanları geri cevirmemeye çalışıyoruz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esnekadim -- 17 Mayıs 2019; 0:26:55 >
  • Sanus 354 modeli düşünüyorum 59.90 tl.
    Altında yazan 53.91 toplu alımdaki fiyatı mı oluyor tam anlamadım :)

• sonhakk2 S kullanıcısına yanıt
    Üye olup havale ile ödeme olursa ekstra indirim mevcut , toplu alim veya 1 çift alımda aynı fiyat geçerli :)

• Güzel kampanya o zaman hayırlı olsun ;-)

• sonhakk2 S kullanıcısına yanıt
    Öne yükseltip sonra indirme olayı yok neyse o en baştan beri şeffaf olduk , burada indirimin en önemli etkeni işçilik masrafını çıkarttık bayram öncesi herkes faydalansin istedik :)

Edit: Ürün bedelinin üzerine sadece kira bedeli ve sarfi giderler eklendi onun haricinde bir kalem mevcut değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esnekadim -- 17 Mayıs 2019; 1:0:27 >

• 3 gün önce 79.90 dan aldigim ayakkabi icin indirim talep etmistim. Normalde 129 tl idi. Zaten kurtarmiyor fiyat sizin icin ozel yaptik demistiniz.

Simdi ayni ayakkabi 64 tl olmuş hocam şimdi kurtariyoe herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: PunkBunny

3 gün önce 79.90 dan aldigim ayakkabi icin indirim talep etmistim. Normalde 129 tl idi. Zaten kurtarmiyor fiyat sizin icin ozel yaptik demistiniz.

Simdi ayni ayakkabi 64 tl olmuş hocam şimdi kurtariyoe herhalde
    merhabalar özelde de yazdik özellikle ücretli kargo dilerseniz 70₺ yaparız dedik ,ücretsiz kargo olursa işin içine değişim vs girer ve daha aşağısı olmaz dedik aksi birşey belirtmedik😉 az geriye gidip kargo bedeline dair tartışma açtık burada özellikle ücretleri vs bunlarida paylaştık bunları okuduktan sonra tekrar dönüp bidaha mesajiniza bakın deriz :) 12₺ kargo bedeli 5₺ de işçilik bedeli çıkarınca 64.90₺ geliyor ,ayrıca pastirmayla takas yapabiliriz demiştik ama dönüşte yapmadınız :)))

• esnekadim kullanıcısına yanıt
    65 tl kargosuz ucretse lafim yok hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: PunkBunny

65 tl kargosuz ucretse lafim yok hocam
    8₺ kargo ücreti var şu an kampanyada 😊 pastirmayi yine es geçtiniz :)))

• esnekadim kullanıcısına yanıt
    Simdi ben 70 tl dedigimde siz demediniz mi o zaman kargo ucretli olur

Simdi nasil 65 tl oluyor ve kurtariyor onu soruyorum hocam

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.