Şimdi Ara

Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.263
Cevap
117
Favori
462.950
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sanus 8044 Sneaker Memory Foam Erkek Spor Ayakkabı Erkek SANUS
    https://www.esnekadim.com/sanus-memory-foam-spor-ayakkabi-40

Dar kalıp dediğiniz için 1 numara büyük (42 ) olmak üzere siparişi verdim, güzel indirim olmuş bu arada.

Ayakkabı gelince yorum yapacağım.

İyi günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

https://www.esnekadim.com/sanus-memory-foam-spor-ayakkabi-40

Dar kalıp dediğiniz için 1 numara büyük (42 ) olmak üzere siparişi verdim, güzel indirim olmuş bu arada.

Ayakkabı gelince yorum yapacağım.

İyi günler.
    8044 müşterilerden gelen geri dönüşlerde dar kalıp olduğu anlaşıldı ondan dolayı :) Boşuna sipariş vermeyin bekleyin diye söylemedik bugüne kadar yaptıgımız kampanyalardan cok daha uygun oldu kargo ücretli olunca ,umarım değişim oranlarıda oldukca az olurda herkes en uygun şekilde faydalanmış olur :)

• esnekadim kullanıcısına yanıt
    Keşke başka bankalarla da çalışıyor olsaydınız. EFT ücreti vermezdik boşuna, neyse sağlık olsun.
  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Tek hesap her zaman iyidir ,smm olarak daha iyi bilirsiniz ayın 22 sinden sonrasını :))

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Alıcı ödemeli kargo her zaman alıcıya zarardır. Satıcı kaynaklı veya ürün kaynaklı her hatada alıcı kargo parası öder. Numara değişimi gibi durumlarda da yine alıcıya zarar olacaktır. Kişi bazlı olduğundan çok daha pahalı olur. Oysa satıcının anlaşmalı bir firma ile 2-5 tl arasına kargo göndermesi mümkün..
  • quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

Alıcı ödemeli kargo her zaman alıcıya zarardır. Satıcı kaynaklı veya ürün kaynaklı her hatada alıcı kargo parası öder. Numara değişimi gibi durumlarda da yine alıcıya zarar olacaktır. Kişi bazlı olduğundan çok daha pahalı olur. Oysa satıcının anlaşmalı bir firma ile 2-5 tl arasına kargo göndermesi mümkün..
    Site açıldığında ve konu başlığında not olarak belirttik özellikle hatalar bizden kaynaklı olursa mutlaka kargo ücreti bizden ödemeli olucak , kargo anlaşma ucretimiz İstanbul il sınırlarında 7₺ İstanbul dışı Türkiye de ise 8₺ dir kendi anlaşmamız üzerinden yolluyoruz kargo ücretlerini ,siz rastgele bir şubeye gidip ayakkabı göndermek isterseniz 12-17₺ arasi bir ücret ödemesi yapıyorsunuz .2-5₺ arası ücret ayakkabı gönderisi de olabilmesi imkansız ,günde 1000 kargo çıkan firmalarda 4-5 ₺arasi olabilir ama bizim gonderilerimiz malumunuz bu yüzden de ücretler yukarıda bahsettiğimiz gibi :)

• Hocam 354 kalıp olarak nasıl. Normalde 44-45 giyiyorum. Bu ayakkabıyı da rahat olması için alıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engin Cann

Hocam 354 kalıp olarak nasıl. Normalde 44-45 giyiyorum. Bu ayakkabıyı da rahat olması için alıyorum.
    Merhabalar ,354 kalıbı normal aslında ancak ayaginiz taraklı ise 44 olmucaktir bilginize ,bazı modellerde genişleme olabiliyor ancak 354 modelinde çok fazla esneme olmaz :(

• quote:

Orijinalden alıntı: esnekadim

Merhabalar ,354 kalıbı normal aslında ancak ayaginiz taraklı ise 44 olmucaktir bilginize ,bazı modellerde genişleme olabiliyor ancak 354 modelinde çok fazla esneme olmaz :(

Alıntıları Göster
    Az bir şey taraklı. Ne almamı tavsiye edersiniz ?
  • Engin Cann kullanıcısına yanıt
    Taraklı ayakkabida risk açıkçası ücretsiz kargo olsaydı şu an alın en kötü ihtimal iade edin diyebilirdik,ama şu an ücretli kargo ve git gel gereksiz yük olmuş olur tarafınıza ,44 taraklı olmasa olabilecek modellerimiz var ancak taraklı ayaklarda şu model olur demek risk ve açıkçası fikir beyan etmekten cekiniyoruz yanlış anlaşılma olmaması adına ..

• Merhaba sitenizden üye olmadan siparişi tamamladım. Belirtilen 65, 41₺ ürün bedelini eft yaptım ve açıklama kısmına sipariş numarasını yazdım. Üye olmadan bunun takibini yapamıyoruz değil mi? Sipariş no: TS1605104

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8044 modelinin lacivert ve beyazının resimleri var, siyahının resmi yok. Yükleme şansınız varsa çok iyi olur görmeden karar vermek istemedim. Teşekkürler.
  • redloves kullanıcısına yanıt
    Kargo firmasından yarın mesaj gelicektir onun haricinde sitemizde mail olarak yine takip numarası iletilecek,hayırlı olsun :)

• Shikari kullanıcısına yanıt
    Gün içinde ciddi sorunlar yaşadık resim konusunda ,buradan paylaşıyorum resimleri siteye yarın itibariyle güncelleme yapicaz tekrardan geri bildiriminiz için teşekkürler 😊
    Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında

• Siyah ve lacivert arasından laciverte karar verip ben de biraz önce sipariş geçtim. Ziraat hesabımı kullanmadığımdan havale talimatını ileri tarihli olarak yarına verdim ve yarın eft yapıcam. Numara olarak da normalden bir büyük 42 yerine 43 sipariş ettim. Umarım aksi bir durum yaşanmaz. Şuana dek konunuza sık sık denk gelip ürünlerinizi hep merak etmekteydim, kısmet bayram kampanyasınaymış:)
  • Shikari kullanıcısına yanıt
    Siyah hastası olan özel bir kitle var ancak sıcak havalarda siyah renk açıkçası güneş gel ayağımı ısıt demek :) Her nasip vaktine esirdir ,diye boşuna demiyorlar insallah bu kampanyadan herkes sorunsuz faydalanır da degisimle insanlar fazla uğraşmadan en uygun şekilde faydalanmis olur temennimiz bu yönde :)

• Birden fazla ürün tek kargo olunca fiyatta bir indirim olmuyor mu? Genelde desi artınca aynı miktarda fiyat artmaz.
    Ayrı ayrı kargo ile toplu sipariş fiyat açısından bir fark olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke skechers benzeri bir logo basacaginiza hiçbir şey olmasa skechers parasins her modelden 1 adet alır geçerdim. Şu anda sitenizdeki fiyatlar indirimli mi ? 17 si demissiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -YağmurAdam-

Birden fazla ürün tek kargo olunca fiyatta bir indirim olmuyor mu? Genelde desi artınca aynı miktarda fiyat artmaz.
    Ayrı ayrı kargo ile toplu sipariş fiyat açısından bir fark olmuyor
    Merhabalar malesef öyle değil .. 3 ds anlaşma fiyatımız bu 5 ds kadar 8₺ sonrasida ds ile alakalı aynı şekilde fiyat değişir ancak 4 ayakkabı tek koliye koyuyoruz onunda fiyatı yanlış hatirlamiyorsam 15₺ (15ds) idi ,8 li ayakkabida 32 ds koliye koyuyoruz onunda fiyatı 25-28₺ arasiydi fiyatlar bir kaç ₺oynayabilir ama aşağı yukarı bu yönde , ürünlerde kargo ücreti alıcıya ait olduğu için fazla da alsanız Azda alsanız bizim açımızdan ücretli kargo olduğu için fark etmez ancak adettendir 2 ve daha fazla alımlarda tabanlik hediyemiz oluyor :)

• esnekadim kullanıcısına yanıt
    Benim aldığım ürün bu

Sanus 8044 Sneaker Memory Foam Erkek Spor Ayakkabı Siyah 42. Resimler arasında göremedim fakat n11 sitesinde gördüğüm kadarıyla full siyah bir model değil mi. Herhangi bir yerinde farklı renkte şerit vs. Yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.