Şimdi Ara

Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.263
Cevap
117
Favori
463.177
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Belki faydası olur
    Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• PunkBunny kullanıcısına yanıt
    :) mesajlarımı biraz daha dikkatli okuyun birde konu başlığında açıklama da yazdık farkın iki temel sebebi var 1. Bayram kampanyası tabiki farklı olucak
    2.iscilik bedeli çıkarttık bu kampanyada 5₺ bırakın da fark olsun :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ozdemirs8 O kullanıcısına yanıt
    Süpersiniz 🤗

teşekkürler hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: PunkBunny

Satici durust arkadaş daha dun siparis verdim ancak bu konuda siyaset olmaz kesinlikle katiliyorum.

Siyaset ve futbolu diger konulara bulastirmazsak herkes icin hayirlisi olur. Oto kontrol saglamak lazim
    Keske bayram kampanyasini bekle deseydin.

Neyse durust esnafsin konunu baltalamayim hadi hayirli satislar

5₺ aşağı alırdınız ama yanında tabanlik olmazdı onu es geciyorsunuz 😉 Teşekkürler 😊

• quote:

Orijinalden alıntı: esnekadim

Süpersiniz 🤗
    sizi örnek almaya çalışıyorum. DÜRÜST esnafa herzaman destek olmalı

Sanus 2105 Sneaker Memory Foam Erkek Spor Ayakkabı kırmızı ve tabanlık aldım n11
    resimini gönderdiğim siyah trendyol dan
    şimdide sitenizden 2105 in farklı bir rengi düşünüyorum fiyat ilk aldıklarımdan aşagı olunca dayanamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: esnekadim

5₺ aşağı alırdınız ama yanında tabanlik olmazdı onu es geciyorsunuz 😉 Teşekkürler 😊
    15 tl asagi alirdim. Tabanlik icin de tesekkurler

Örnek alınması gereken birisi varsa oda dünya üzerinde gelmiş geçmiş en büyük "devrimci" örnek alınması gerekir ,biz sadece insanların ciddi anlamda mağdur olduğunun farkındayız ve kimseyi mağdur etmeden elimizden geldigince helalinden kazanma gayesindeyiz , alan kişi içine sinmiyorsa hiç gerek yok hakikaten fazladan 5 kuruşa ihtiyacımız yok ... 2105 modeli ilk geldiğinde çok uzaktım şahsi olarak ancak ayağıma attıktan sonra aynı şekilde benimde fikrim değişti :) şimdiden hayırlı olsun tekrardan 😊

Kayseri'ye selam olsun diyor ve susuyoruz:))

• 354 ile 2105 arasında kararsız kaldım. Daha önce alanlar hangisini tavsiye ediyor?

354 alacağım sanırım. Daha kibar duruyor

@esnekadim 2 ayakkabı için 16 tl kargo ücreti ekliyor, bir yer de hata mı yapıyorum ?

Edit: 16 falan kasmadım verdim siparişi ama bana yine de saçma geldi ayakkabı sayısı kadar ücretin artması. Hani 10 olur 12 olur eyvallahta direkt 2 katı olması bence saçma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BreakBeaT -- 17 Mayıs 2019; 2:38:55 >
  • @esnekadim havale seçeneğini seçerken bekleniyor yazıyor.

Sanus 354 Sneaker Memory Foam Erkek Spor Ayakkabı Bordo 44 1 x 59,90 TL
    Sanus 2105 Sneaker Memory Foam Erkek Spor Ayakkabı Mavi 44 1 x 64,90 TL

ARA TOPLAM:124,80 TL
    İNDİRİM TOPLAMI:12,48 TL
    KARGO TOPLAM:16,00 TL
    GENEL TOPLAM:128,32 TL
    bundan sonra devam edemiyorum
  • satıcı çok ilgili, adetli tabanlık aldım satıcı sürecinde çok yardımcı oldular. Gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz.
  • Frank Lapidus kullanıcısına yanıt
    fiyatlarda düşmüş güzel olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: BreakBeaT

354 ile 2105 arasında kararsız kaldım. Daha önce alanlar hangisini tavsiye ediyor?

354 alacağım sanırım. Daha kibar duruyor

@esnekadim 2 ayakkabı için 16 tl kargo ücreti ekliyor, bir yer de hata mı yapıyorum ?

Edit: 16 falan kasmadım verdim siparişi ama bana yine de saçma geldi ayakkabı sayısı kadar ücretin artması. Hani 10 olur 12 olur eyvallahta direkt 2 katı olması bence saçma
    toplu alımlarda kargo ücretini engelleyemeyız birde şöyle düşünün ücretsiz kargo olsa ürün başına 12 TL ödemiş olcaktınız :) Kargo ücretini tabanlıkla helalleşiriz inşallah içiniz rahat olsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DragonLive

@esnekadim havale seçeneğini seçerken bekleniyor yazıyor.

Sanus 354 Sneaker Memory Foam Erkek Spor Ayakkabı Bordo 44 1 x 59,90 TL
    Sanus 2105 Sneaker Memory Foam Erkek Spor Ayakkabı Mavi 44 1 x 64,90 TL

ARA TOPLAM:124,80 TL
    İNDİRİM TOPLAMI:12,48 TL
    KARGO TOPLAM:16,00 TL
    GENEL TOPLAM:128,32 TL
    bundan sonra devam edemiyorum
    Ödeme Ekranına atıyor havale sectıgınız için ödeme yaptıktan sonra gerisi bizde :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: limoncuabi

fiyatlarda düşmüş güzel olmuş
    Kargo ücretli olunca ve kendimizden fedakarlık yapınca daha da dip fiyata indik ,bayrama özel deyip algıda oynarak fazla para alma taraftarı degiliz :)
  • Merhaba Arkadaşlar Siteye Telefondan girişlerde kargaşa oldugu ve zorlandıgını söyleyen arkadaslar var rica etsek eksiklerimizi söyler misiniz ona göre gün içinde düzeltme yapalım , bilgisayarda sorun yok gibi duruyor çünkü geri dönüşlerinizi hızlıca beklıyoruz bugün cuma h.sonu müdahale etme şansımız yok malum :)
  • Arkadaşlar Kargo bedeline tepki var fakındayız ancak havale ile ödeme de %10 indirim var ve buda asagı yukarı en düşük indirim 5 tl ile 10 tl arasında gidip gelıyor yanı kargo parası neredeyse buradan cıkıyor zaten :) degişim vs olursa aslında kargo parası vermış olcaksınız :) Havale ile ödeme neden %10 indirim oldu derseniz kart ile veya kapıda ödeme de ekstra bizden fark alınıyor komısyon farkı olarak onun parası baskasına gıdıcegıne ıcerıde kullanıp yıne size faydalı olucak sekılde degerlendırdık :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esnekadim -- 17 Mayıs 2019; 10:2:9 >
  • Hayırlı satışlar , iki adet spor ayakkabı ve bir adet tabanlık alışverişim oldu beldede olduğum için bazı kargo firmaları sıkıntılı hangisi ile gönderi sağlıyorsunuz ?
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.