Şimdi Ara

Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.263
Cevap
117
Favori
462.873
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: elfen_lied

Adidasın jaw paw modeline benziyor , buna göre bir tasarım yapılırsa bende alırım ama suya da dayanıklı olacak ve mümkünse kaymaz taban olmalı
    Çok fazla modele girmicez daha öncesinde de belirttik sağ kalem herkesin gönül rahatlıgıyla alabılcegı ayakkabılar üretmeye calısıyoruz asıl işimiz ayakkabı degil çünkü tabanlık firmasıyız sadece özel olarak belli başlı ayakkabılar yapıp ınsanlara uygun satmaya calısıyoruz kı yüksek bi ihtimal ayakkabıdan cıkıcaz yada daha da küçülmeye gidicez ,arka planda hiç kolay iş degil ucuz ve kalıtelı satmak bundan dolayı kalıteyı cok daha yukarı cıkartıp az ama öz satmak isticez,alan kişi en az 2 sene boyunca ayakkabı saglam kalıcak sekılde kalıteyı oraya kaydırıcaz inşallah :)

• quote:

Orijinalden alıntı: armonyy

Hocam yorumlar çok uzun durumum yoktu okuyamadım , yazlık ayakkabıların içine taban koymak istiyorum bu superga vans Converse gibi ayakkabıların içine . Ayaklarımiz günde 14 saat ayakkabı içinde . Bize en iyi uygun olabilecek tabanlar hangisidir acaba. 3 adet 45 ,1 adet 42 , 2 adet de 38 numaraya uygun Almatı düşünüyorum. Komple ayaklarımızı rahat ettirelim.
    uzun ayakta kalanlar ıcın spor ayakkabıda kullanıcaksanız 100 model onerırız anak convers veya vans demişsiniz onlara m300 model olucaktır malesef , acelenız yoksa biraz daha bekleyin yazlık tabanlıklar delınıyor artık serı calısmalar basladı ... ama önden 1 adet tabanlık alıp kalıteyı deneyebılırsınız sonrasında toplu sıparıs gecmek cok daha dogru olucaktır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.AYAR

Bu forumda yönetici yok mu, konu amacını çoktan aştı. Her halta cezayı basan yöneticiler niye gereğini yapmıyor?
    konu ayakkabı konusu linkler mevcut ancak siyaset o kadar cok kurumlara ve kuruluşlara işlendi ki malesef insanlar her ortamda konusur oldu ,parayı cebine atan kesimde bizim üzerimizden siyasetciler oldu , aynı sokaklarda oturmasakta aynı ülkedeyiz ve farklı sokaklarda yaşıyoruz bizi ayrıştıranlara ceza verılse cok daha dogru olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu19

Hiçbir türlü bize yarayan bir durum yok. Biz 45-46 giyiyoruz demekki siyaset üstüyüz😄
    Ayakkabı yok ancak özelden mesaj atın M900 45-48 arası kalıptan numune var elımde 1 adet cıkıs fıyatı uygun olucak sekılde size gonderelım :)

Edit : N11 de denk geldim 45-47 numara arasında satışı var ayakkabıda bılgınıze kalıte vs bilgimiz yok sadece bilginiz olsun aklınıza yatarsa bakabılırsınız
    urun.n11.com
    Ayakkabix Bağsız Hafif Lastikli Erkek Spor Ayakkabı - n11.com
    https://urun.n11.com/gunluk-spor-ayakkabi/ayakkabix-bagsiz-hafif-lastikli-erkek-spor-ayakkabi-P341370449

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esnekadim -- 11 Mayıs 2019; 14:34:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: erka1907

Bu mesaj silindi.
    Merhabalar bamlana nereden yapılır bilmiyoruz bile hiç aklımızdan geçmedi de , trollerde giriyor farkındayız ancak saygı çercevesınde yazılan her şeye bır cevabımız vardır sorulardan veya sorunlardan hiç kaçmadık bu forumda bugünden sonrada kaçmayı düşünmüyoruz ... Özeleştiri veya Eleştirler insanları veya kurumları bir noktaya taşır kapalı devre sistemde aynı şeyleri tekrarlayıp durursunuz ne iş yaparsanız yapın ,bu çerçevede bundan sonrada devam edicez inşallah ,hayırlı günler :)
  • Primi güzel kastın reis hayırlı satışlar diliyorum

Bu arada sucu bucu buna para yedirmem diyen enbesiller evindeki malların sucu bucu malı degilde acaba kaçı türk malı ona baksın ondan sonra ötebilirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: At sahibi

Primi güzel kastın reis hayırlı satışlar diliyorum

Bu arada sucu bucu buna para yedirmem diyen enbesiller evindeki malların sucu bucu malı degilde acaba kaçı türk malı ona baksın ondan sonra ötebilirler.
    Prim kasmak gibi bir gayemiz yoktu ....diğer konu olarak Malesef üretebildigimiz buğdayimiz dahi yok....iyi günler :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • elfen_lied kullanıcısına yanıt
    Aynen.. bende jawpaw'da var.inanın bu ayakabı şıklık ve rahatlık olarak on numara..ama işte sen ben gibi anlayan yok..

• esnekadim kullanıcısına yanıt
    Bu arada Nike Adidas bir kenara bıraktım dolapta yerlerini aldılar 2105 modelle yola devam fazla rahat inşallah nazar gelmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: At sahibi

Bu arada Nike Adidas bir kenara bıraktım dolapta yerlerini aldılar 2105 modelle yola devam fazla rahat inşallah nazar gelmez.
    :) daha katedicek çok yolumuz var adım adım inşallah ilerlicez ,reklama para gömüp ürün satmaktansa ürünü satıp reklamı alıcının yapması çok daha doğru ilk etapta bu şekilde yol almayı düşünüyoruz... Nazar degersede ürün bizim sezon bitene kadar net garantisi var 😉

• esnekadim kullanıcısına yanıt
    Sanus 3301 elime ulaştı üründen memnun kaldım. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Elite memory ürünü için bir kampanya olacak mi

• quote:

Orijinalden alıntı: webumut

Sanus 3301 elime ulaştı üründen memnun kaldım. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Elite memory ürünü için bir kampanya olacak mi
    Memnun kalmanıza sevindik :) elite modeli şu an kampanyada N11 de yarın gece itibariyle kampanya biticek :)

• quote:

Orijinalden alıntı: exponent

Bu mesaj silindi.
    Demekki hala degerimizi yitirmemişiz ,sorun teşkil ederse müdahale ediyorlar içiniz rahat olsun :)

• exponent kullanıcısına yanıt
    Nasılda havlıyor mübarek be ümmet bu ümmet.

• Tabanlıklarda bi kampanya var mı şuan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur

Tabanlıklarda bi kampanya var mı şuan?
    Malesef şu an için kampanya yok alım yapmak isterseniz pm atmanız yeterli yardımcı oluruz :)

• Adam siyasi konu açmış silinmiyor ama onlarca siyasi olmayan yorumlar siliniyor. Bakın sevgili forumdaşlar ben siyasi olarak cidden söylemiyorum, bu tür insanlarla alışveriş yapmak etik değildir. Zira bu adam gs şampiyon olunca gelip, bjk'yi destekliyorum diye ürün satmaya çalışır veya olur da iktidar haksızlığa uğrarsa biz kefenimizi giydik çıktık yola diye ürün satar :D Bu yüzden bu tür şahıslardan alışveriş yapmak etik değildir. Dini, dili, ırkı, fikri ne olursa olsun herkes ile alışveriş yapılır ve saygı duyulur ama bunları alışverişine malzeme yapan tacirler iyi niyetten yoksundurlar. Umarım anlaşılmışımdır...
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.