Şimdi Ara

Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.263
Cevap
117
Favori
463.229
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Usbehci

Merhaba, benim ayaklarım biraz ince yapılı (en geniş yeri, parmak eklemleri, 9,5 cm) ve hafif düztabanlık var. Aşağıdaki linklerde bulunan ayakkabılar bana uyun olur mu?

Bir de hangi ödeme sisteminde size en az maliyeti sağlamış olurum? Bu kadar güzel kampanyalar ve ürünler üreten sizin gibi kişiler mümkün olduğunca desteklenmeli.

https://www.esnekadim.com/sanus-memory-foam-spor-ayakkabi-40 (lacivert)

https://www.esnekadim.com/sanus-memory-foam-spor-ayakkabi-47 (siyah)
    Merhabalar ,ince yapılı ıse ayaklar 8044 de numaranızı almanızı onerırız ,onun dısında attıgınız ıkı modelde seri hızlı sattıgımız modeller ,görsel olarak hangısı sıze hıtap edıyorsa onu almanızı önerırız :) Ödeme yönteminde Havalede %10 İndirim yapmıstık ancak şu an hayır kampanyası oldugu ıcın onu kaldırdık ,iki ödeme yöntemi bizim için uygundur sorun degıl :) Temennileriniz için teşekkürler ..

• Öncelikle Bizi Tercih Ettiğiniz İçin Herkese Canı Gönülden Teşekkürler..

Bayram Kampanyamız 28/05/2019 (Salı) Tarihinde Sonlandırılacaktır,Kargolarınızın Aktarmalarda ve Firmalarda Bayram Hengamesinde Kaybolmaması Adına Bu Şekilde Önlem Alınmıştır Bilgilerinize Sunarız,Bu Süreçte Öncesinde Almış Olduğunuz veya Alacağınız Ayakkabıların Tamamı Firmamız Bünyesinde Garantisi Mevcuttur ,Üretici Kaynaklı Hataların Olması Durumunda Bizlerle İletişime Geçmeniz Yeterli Olacaktır.
  • Lütfen , maliyeti bahane etmeyip 45 numara da imal edin.!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • esnekadim kullanıcısına yanıt
    Lütfen düz siyah spor rahatlığında ama klasik görünümlü ayakkabı üretin.

• kofonur K kullanıcısına yanıt
    Bizi sonradan takip ettiğinizi düşünüyoruz çünkü ayakkabıları biz fason olarak özel yaptırıyoruz üretmiyoruz,asıl üretimimiz tabanlik bunu her defasında belirttik malesef , tabanliklarimizda maliyeti bahane etmeden 45 numara ekledik sorunsuz.Ayakkabicilar malesef bahane olarak sunuyor inanın elimizden birşey gelmiyor ,yüksek numaralı ayakkabılarda şekil itibariyle güzel değil laf olsun diye satmakta etik değil,ayakkabı modeli düşündüğümüz de firmaya ilk sorduğumuz soru 45 numara ve üstü var mı emin olun forum sayesinde bu farkındalık bizde ciddi anlamda oturmuş durumda..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhalif13

Lütfen düz siyah spor rahatlığında ama klasik görünümlü ayakkabı üretin.
    Lütfen önerdiğiniz model için link veya resim paylaşın,tüm ayakkabılarımiz piyasada en çok tutulan modeller ekstra yeni model tasarımı yapmıyoruz zira Amerika'yı yeniden keşfetme taraftarı değiliz :)

• esnekadim kullanıcısına yanıt
    Klasik gibi görünsün takım altına olmadı kanvas pantolon altında sırıtmadın düz siyah deri süet vs görünümü olsun ama bir sneakers rahatlığı olsun. Eminim çok satacaktır. İş şartları gereği arıyorum bulamıyorum.

• Bir önceki mesajimizda da belirttiğimiz gibi ornek link veya resim paylaşmanız lazım aksi durumda kafamıza göre değerlendirmiş oluruz oda doğru olmaz :)

• muhalif13 kullanıcısına yanıt
    esnekadim kullanıcısına yanıt
    Şöyle birşey olabilir mi?

Skechers
    NAMPA ERKEK GÜNLÜK AYAKKABI
    https://www.skechers.com.tr/p/nampa-77156-blk

• quote:

Orijinalden alıntı: redloves

Şöyle birşey olabilir mi?

https://www.skechers.com.tr/p/nampa-77156-blk
    Geçen sene bu tarz model sattık klasik spor diyince aklıma gelen bu açıkçası ancak link veya resim olursa çok daha doğru olur ,sizin linkteki ürün gibi :)
    Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında

• redloves kullanıcısına yanıt
    Bu istediğime yakın bir model. Daha sade ve düz olsa daha iyi olur.

• Konu bu kadar sayfa olduğuna göre arkadaşlar memnun. :) ben de bakayım neler varmis. Kod falan giriyor muyuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şagop kullanıcısına yanıt
    Genel itibariyle bir şikayet almadık ,kod yok direk sitemizdenwww.esnekadim.com alabilirsiniz ,son gün salı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: tonbalıklı

206999531681 nolu kodumuzla geçtik bakalım siparişi. Bu arada bi sorum olacak. 1 ayakkabı daha sipariş geçebilirim ama henüz belli değil. eğer alırsam sipariş nosunu size yollasama aynı anda kargo çıkarsanız olurmu? bu akşama kadar belli olur geçip geçmeyeceğim siparişi
    Bu kodu nereden temin edebiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatmank

Bu kodu nereden temin edebiliriz

Alıntıları Göster
    Yaklaşık 2 ay önce N11 de kampanya yapmıştık orada bahsedilen kod değil N11 sipariş numarası ,mevcuttaki kampanya sitemizde devam ediyor ve kod kullanılmadan yapılıyor indirimli fiyatlar mevcut salı günü sonlaniyor bilginize :)www.esnekadim.com

• 8044 modelini yaklaşık 1 hafta önce aldım ve aldığım günden beri sürekli giyiyorum.
    Normalde biri cloudfoam olmak üzere 3 adet adidas ayakkabım var sanus u da denemek istedim. Şimdi arkadaşlara fikir olaması adına yorum yapma zamanı..

Öncelikle rahatlık olarak cloudfoam serisi adidasa yakın diyebilirim. Bu da benim için son derece yeterli

Normalde adidasta 44 numara giyiyorum 8044 modelinin 44 numarasıyla kalıp olarak bana aynı geldi. Hatta adidasın daroga plus canvas modelinden daha geniş ve rahat diyebilirim.

Ayakkabının genel fiziki durumuna gelince, 1 yıl sonra yine böyle diri kalır mı bilemiyorum bunu deneyip görmek lazım ama şu an tipi çok güzel. Tek korkum ayakkabının kendini bırakması yada yayması (genişlemesi) diyebilirim.

Rahatsız olduğum nokta ise ayakkabıyı çıkardığım an ayakkabının dilinin düşmesi ver her giydiğimde o dili çekip tutmak zorunda olmam

İş yerinden arkadaşlar da almak denemek istedi ama maalesef stok sorunu yaşadık. Bir daha ki kampanyayı bekliyoruz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi colemerg30 -- 27 Mayıs 2019; 15:34:30 >

• çocuk ve bebek ayakkabısı da bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: colemerg30

8044 modelini yaklaşık 1 hafta önce aldım ve aldığım günden beri sürekli giyiyorum.
    Normalde biri cloudfoam olmak üzere 3 adet adidas ayakkabım var sanus u da denemek istedim. Şimdi arkadaşlara fikir olaması adına yorum yapma zamanı..

Öncelikle rahatlık olarak cloudfoam serisi adidasa yakın diyebilirim. Bu da benim için son derece yeterli

Normalde adidasta 44 numara giyiyorum 8044 modelinin 44 numarasıyla kalıp olarak bana aynı geldi. Hatta adidasın daroga plus canvas modelinden daha geniş ve rahat diyebilirim.

Ayakkabının genel fiziki durumuna gelince, 1 yıl sonra yine böyle diri kalır mı bilemiyorum bunu deneyip görmek lazım ama şu an tipi çok güzel. Tek korkum ayakkabının kendini bırakması yada yayması (genişlemesi) diyebilirim.

Rahatsız olduğum nokta ise ayakkabıyı çıkardığım an ayakkabının dilinin düşmesi ver her giydiğimde o dili çekip tutmak zorunda olmam

İş yerinden arkadaşlar da almak denemek istedi ama maalesef stok sorunu yaşadık. Bir daha ki kampanyayı bekliyoruz :)
    Öncelikle hayırlı olsun yorumlarınız içinde ayrıca teşekkürler , yorumda genişlemeden yana çekinceniz olmuş ona değinmek istiyorum , genişleme kesinlikle kullanımla alakalı olarak agız kısmında olacaktır ,şahsen kullanmadıgım bir model ancak 16 yasındakı kardesım kullanıyor onda gördüm 1 ay içinde ürünün agız kısmı inanılmaz genişlemiş sebebini sordum ya ayakkabı öyleydi falan deyip geçiştirdi ancak sonrasında dikkat edince şunu gözlemledim ,bagcık 1 defa lacga şekilden baglanmıs ve sonrasında hıc bagcık baglanmamış ,ayakkabıyı corapsız giymiş ki arka destekte soyulmalar meydana gelmiş dogal olarak son olarakta ayakkabıya klasık terlık mantıgında kullanıp üsten basmış ,sonuç ayakkabı o dar güzel duran ayakkabı genişlemiş , bunlar kullanıcı hatalarıdır bunları yapmassanız şayet bu süreç maksimum sevıyeye cıkar aksı durumda kardeşimde oldugu gibi 1 ay içinde de o şekilde acılma olabılır , resim yok olsa atardım sonrasında denk gelırsem edıtlerım :)))

Hiç bi satıcıda bu bilgiyi bu kadar özgüvenle geçmez bunuda not olarak eklıyım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: oyyono

çocuk ve bebek ayakkabısı da bekliyoruz.
    bayram öncesi kampanyaya dahil etmek istedik acıkcası ama korktuk sagda solda 25 40 tl satan cok fırma var ama kafada deli soru ısaretlerı olunca acele etmedık ama düşünüyoruz kesinlikle :)
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.