Şimdi Ara

Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.263
Cevap
117
Favori
463.231
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.ayakkabidunyasi.com.tr/adidas-m29553-climacool-jawpaw-slip-on-2008m29553/

Şu ayakkabı için hava alan tabanlık mevcut mu acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ysakay kullanıcısına yanıt
    Bu nedir deniz ayakkabısı mi

Merhabalar bu model daha önce de bir arkadaş paylaşmıştı orada da söylemiştik ,bu tarz model düşünmüyoruz biz dışında satan onlarca firma var bundan sonrada bu modeli düşünmüyoruz tek sebeple düşünürüz ileride belki 45 ve üstü bu modelde var ancak şekil itibariyle sıcak bakamadigimizdan dusunemiyoruz malesef ..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • esnekadim kullanıcısına yanıt
    sessiz sedasız ve gayet alçak gönüllü bir biçimde son zamanların en hayırlı ve ihtiyaç sahiplerine yönelik kampanyasını yaptınız. tebrik ediyor, emeğinize sağlık diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mytra

sessiz sedasız ve gayet alçak gönüllü bir biçimde son zamanların en hayırlı ve ihtiyaç sahiplerine yönelik kampanyasını yaptınız. tebrik ediyor, emeğinize sağlık diyorum.
    Kampanya aniden gelişti ve inanın bunu burada paylaştıktan 24 saat sonra patronum öğrendi ve anlayışla karşıladı bu küçük başlangıç oldu Allah izin verirse bir sonraki bayramda 99 dan çok daha fazla olacak tecrübemizi edindik o konuda bir sonraki daha güzel olacak 😊 Ayrıca biz bir şey yapmadık sessiz sedasız forumdaki arkadaşlar bizlere ulaşmasa biz Türkiye deki x şehrine ulaşma şansımız yoktu asıl biz teşekkür ederiz 'güzel insanlara '..

Mesajımı okumadınız sanırım.

• Ussuz kullanıcısına yanıt
    Hocam havuzda falan giyilmesi için yapılmış sanırım ama çok rahattır. 6-7 yıldır iki yılda bir alırım. İşim gereği sıcakta ayaklarım pişmemesi için işte giyiyorum. Altında komple hava ızgaraları var. İnce bir tabanı var. Çakıllı yolda falan yürürken rahatsız eder. Ben de bu yüzden iyi bir tabanlık alayım dedim ama ilgili arkadaş ayakkabı istiyorum sandı.

İftar öncesi sorular cevaplanirsa böyle olur :) tabanlik mevcut ancak delikli tabanlik satışımız henüz başlamadı,A100 modelimiz var ancak fiyat olarak yüksek ve beklentinizi karsilicaginizi sanmıyorum :(

• Merhaba
    Ayak ölçüsünün tam numarasını mı almak lazım mesela benim sağ ayağım 27.5 cm 43 numaraya denk geliyor. 43 numara alırsam ayağımın burun kısmı sürter mi yoksa bu düşünülerek biraz boşluk bırakılıyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serrikoc -- 31 Mayıs 2019; 10:16:39 >
  • serrikoc S kullanıcısına yanıt
    Ölçüler tam ancak bahsettiğiniz boşluk ayrıca var mı bilgimiz yok yanıltmak istemem ,8044 modelimiz dar modeldir bilginize ,onun dışında mevcutta urunlerimizin tamamında 44 numara tükendi 2 kalem hariç ,43 numara aynı şekilde neredeyse bir çok modelde tükendi yine bilginize ,bayram sonrasinda erkek modellerinde yeni ürünler gelicek, corapli ayakkabida hem erkek hemde kadın için yeni model gelmiş olacak beklemenizi öneririz :)

• Hocam yeni ayakkabilarin gelmesini bekliyorum vallaha bende. 2105 modelinden alacaktim hatta size de sormustum terleme yapar mi diye, sonradan vazgecmistim. Daha ince daha yazlik bi ayakkabi gelirse diye bekliyorum. Sizden alisveris yapmak istiyorum gercekten. Kazanacaksa sizin gibi insanlar kazansin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Heyea

Hocam yeni ayakkabilarin gelmesini bekliyorum vallaha bende. 2105 modelinden alacaktim hatta size de sormustum terleme yapar mi diye, sonradan vazgecmistim. Daha ince daha yazlik bi ayakkabi gelirse diye bekliyorum. Sizden alisveris yapmak istiyorum gercekten. Kazanacaksa sizin gibi insanlar kazansin.
    Terleme yapar neyse o yalana gerek yok aldıktan sonra bana dönüşünuz öyle demiştiniz böyle demiştiniz de vs olacağına baştan almayın aklınızda da kötü kalmayalim mantık bu :) yeni gelecek modeller anlık çekip aticam bayram sonrasında pozlar yetisicek inşallah bayramdan sonra bu modeller hızlı şekilde çıkışını yapicaz ,özel yaptirmadik batak yediğimiz firmadan alacağımıza karşılık aldık ancak ürünler güzel güveniyoruz da ,biraz pahaliya geldi ama yazın sıcaklarda çözüm olacağına inanıyorum , gri olan çoraplı dediğimiz model:)

Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esnekadim -- 31 Mayıs 2019; 8:50:47 >

S.a hayırlı işler, yeni modeller süper duruyor beğendim. Kalıpları nasıl acaba? Başka renk seçenekleri de olacak mı yoksa bu iki model mi var elinizde. Bayram sonrası takipte olacağım. Hayırlı işler kazancınız bereketli olsun inş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redloves

S.a hayırlı işler, yeni modeller süper duruyor beğendim. Kalıpları nasıl acaba? Başka renk seçenekleri de olacak mı yoksa bu iki model mi var elinizde. Bayram sonrası takipte olacağım. Hayırlı işler kazancınız bereketli olsun inş.
    Aleyküm selam , renkleri var tabiki kalıplar tam gibi duruyor ancak öncesinde deneme yapicaz tüm numaralarda deneme yaptırabilecek kadar elemanimiz var :) renkleri mevcut beyaz olan 20 çift geldi ama onu baştan diyim ağırlıklı çorap model aldık :)
    120 çift de balenciaga aldık patron illa dene dedi artık kaçamadık, bu arada aldıgımız balenciaga 9511 modeli örme piyasadaki ürünlerde cok farklı ilgilenen kadın arkadaşların bilgisine :)
    9506 modelini hiç almadık onun dısındakılerın hepsini aldık

Zenne : Kadın
    Merdane : Erkek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esnekadim -- 31 Mayıs 2019; 9:9:26 >

Yeni modeller guzel duruyor baya. Beklemedeyim.

• Hiç ama hiç bu kadar güzel olacağını tahmin etmedim. Tabanlıklar inanılmaz rahat sanki yeni ayakkabı almış gibi konforlu ve adımların baskısını oldukça yumuşatıyor, bu fiyata bu performansı bize sunduğunuz için teşekkür ederim.

• swat882 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar ,nasip nereden ne çıkacağını kimse bilemez,yorum da çok övgü var fake yorum sancaklar benden demesi :))zaten genel kaidemiz övgü istemiyoruz ayakkabının eksikleri den bahsedilmesini istiyoruz ki bizde eksiklerimizi görelim ona göre üzerine ne katabiliriz dönüp buna bakalım ,yorumunuz içinde ayrıca teşekkürler 😊

• Sanus 3301 lacivert 42 numara ne zaman geliyor ?
  • erenberkay kullanıcısına yanıt
    Yüksek ihtimalle hiç bir zaman :) yeni modeller geldi bayram sonrasında onu beklemenizi öneririz,hayırlı bayramlar :)

• Bu ayakkabıların tabanlarını siyah yapmak ekstra bir maliyet mi getiriyor acaba. bütün ayakkabıların tabanları beyaz. iş yerinde giymelik simsiyah rahat bir ayakkabı arıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.