Şimdi Ara

Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.263
Cevap
117
Favori
463.235
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ekstra çok kucuk maliyet fark atıyor ,maliyetten çok talep olmaması bundan dolayı genel olarak tüm ayakkabılar dikkat ettiyseniz beyaz tabanlı artık ,siyah olarak numara sadece 40 ve 41 kaldı 8044 modelimiz ona bakabilirsiniz 😊

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kampanya yok mu hocam yakın zamanda, 354'ler çok rahat çok sevdim bi tane de babama almak istiyorum:)
  • Eser. kullanıcısına yanıt
    Bayram sonrasında yeni modellerimiz de kampanya yapicaz ,diğer ayakkabılarda da indirim yaparız tabiki :)

• quote:

Orijinalden alıntı: esnekadim

Bayram sonrasında yeni modellerimiz de kampanya yapicaz ,diğer ayakkabılarda da indirim yaparız tabiki :)
    beklemedeyiz
  • 8044 modelini bi arkadaşta gördüm. Markası muya idi. Muya da bilinen bir marka ve aynı ayakkabıyı kullanıyormuş. Fakat tabanlık farkıyla sanusun çook daha iyi olduğunu tahmin ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: colemerg30

8044 modelini bi arkadaşta gördüm. Markası muya idi. Muya da bilinen bir marka ve aynı ayakkabıyı kullanıyormuş. Fakat tabanlık farkıyla sanusun çook daha iyi olduğunu tahmin ediyorum.
    Yaptırdığımız ayakkabıların tamamı piyasada tutulan modeller ,8044 muyanin modeli doğru , muyaya yapan imalatcidan bizde yaptırdık, en önemli farkımız sanus tabanlik :)

• quote:

Orijinalden alıntı: esnekadim

Vallahi yürüyüş ve koşu gibi basit aktiviteler için artık yeni ayakkabılar bakıyordum. Kinetix falan düşünüyordum, ama bayram sonrası indirimler geliyorsa kesinlikle göz atarım, gördüğüm modelleri gayet beğendim.
  • Yazlık Air cooled memory foam tabanlik satışları ne zaman başlayacak acaba? Yada başladımi Bayadır bekliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: trineon

Vallahi yürüyüş ve koşu gibi basit aktiviteler için artık yeni ayakkabılar bakıyordum. Kinetix falan düşünüyordum, ama bayram sonrası indirimler geliyorsa kesinlikle göz atarım, gördüğüm modelleri gayet beğendim.

Alıntıları Göster
    Merhabalar,Kinetix ile kıyaslama yapmak doğru olmaz ancak şöyle birşey diyebiliriz ,"Denemeye değer" beğendiğiniz kalitede çıkmaz begenmesseniz kullanmadan iade alırız veya aldınız sonrasında sorun çıktı yine ürüne sahip çıkarız gerisi sizde :) Bayram sonrası yeni modellerle kampanya yine yapicaz yeni modellerde tahmini 1 hafta içinde ürün resimlerinin çekimi vs hazırlayıp hızlıca çıkışını yapicaz :)

• Merhaba ayakkabıları skechers ile karşılaştırabilecek var mı? Daha önce hiç skechers giymedim ve sanırım olay bu tabanlarda bitiyor. Skechers’tan şöyle bir model beğendim fakat 400 tl’ye sizden 4 çift ayakkabı alabilirim. Şu model benzeri bir şey çıkacaksa ben de bekleyeyim:

Skechers
    VIBE ULTRA - KARMA ERKEK SPOR AYAKKABI
    https://www.skechers.com.tr/p/vibe-ultra-karma-18551-nvw

• quote:

Orijinalden alıntı: anıl72

Yazlık Air cooled memory foam tabanlik satışları ne zaman başlayacak acaba? Yada başladımi Bayadır bekliyoruz
    Yazlık tabanlik kocaman soru işareti oluştu ,viscoda sıcaklığı azalticak bir etken bulamadık delikli model çalışmasında sorun yok ancak bu ısıtmaz terletmez dersek kesinlikle yalan olur bundan dolayı çıkarmaya korkuyoruz açıkçası,hammadde değişikliğine gidebiliriz ancak oda şu aşamada zor ,işin özü delik açtık daha terletmez deyip burada yazlık tabanlik diye satış yaparız kimsede anlamaz ancak biz üretici olarak aradaki farkı biliyoruz kimseyi kandirmak gibi niyetimizde yok inanın doğru zamanda doğru ürün çıkarsa en başta biz bunun başlığını acicaz ama malesef insanları kandırmaktansa beklemek çok daha doğru ve mantıklı geliyor ,burada insanlar bizim samimiyetimize inanıyor bunu 5 kuruş fazla kazanicaz diye suistimal etmek istemiyoruz ..

Edit:Farkı kumaşlarda denedik çözüm olur diye ancak onlarda bu süre sonra farklı sorunlar çıkardı visco altarnatif , comfort hammadde kullanmak ancak ondada ARGE çalışması yapmak lazım ki bilenler bilir ARGE zahmetli ve kolay iş değil ..

Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esnekadim -- 8 Haziran 2019; 13:13:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: VaporWave

Merhaba ayakkabıları skechers ile karşılaştırabilecek var mı? Daha önce hiç skechers giymedim ve sanırım olay bu tabanlarda bitiyor. Skechers’tan şöyle bir model beğendim fakat 400 tl’ye sizden 4 çift ayakkabı alabilirim. Şu model benzeri bir şey çıkacaksa ben de bekleyeyim:

https://www.skechers.com.tr/p/vibe-ultra-karma-18551-nvw
    Bu model benzeri cikicak ancak kadın numaralarında olacak malesef erkekte yok :( Skechers sadece tabanlik dersek yanlış olur kalitede çok daha ön planda :)

• esnekadim kullanıcısına yanıt
    Skechers mı alıyım yani hocam :d

• esnekadim kullanıcısına yanıt
    Sizin niyetinizi biliyorum hocam zaten 15-20cift tabanlik aldım. En dogru ürünü cikarqcaginizdan şüphem yok. Umarım en kısa zamanda bir çözüm bulursunuz

• quote:

Skechers mı alıyım yani hocam :d
    Attığınız linkteki ürün bı benzeri var ve güzel deneyin begenmesseniz iade edersiniz ,başka model olsaydı tabiki derdik ,Skechers dünya markası Sanus ile kıyaslamak doğru değil ,bu kiyaslamayi hiç bir zaman yapmadık müşterilerimiz yaparsa o ayrı :)

• VaporWave kullanıcısına yanıt
    allah aşkına olay nasıl tabanda bitiyor. o zaman 20 liraya bu tabandan al çık pazara 20 liraya da bi spor ayakkabı al, oldumu sana skeçırs.
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Olur tabiki ama 3 ay sonra ortopedik doktoruna randevu alırsınız 😉

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

allah aşkına olay nasıl tabanda bitiyor. o zaman 20 liraya bu tabandan al çık pazara 20 liraya da bi spor ayakkabı al, oldumu sana skeçırs.
    Onu kastetmiyorum diğer ayakkabı firmalarından farkı olarak kastediyorum. Skechers diğerlerinden daha fazla ön plana çıkıyor bu sebeple.

• quote:

Onu kastetmiyorum diğer ayakkabı firmalarından farkı olarak kastediyorum. Skechers diğerlerinden daha fazla ön plana çıkıyor bu sebeple.

Alıntıları Göster
    Skechers kaliteli guzel ayakkabılar satıyor ancak malum dovizlerden dolayı bizdeki fiyatlar çok yüksek maddi imkan varsa tabiki Skechers alınır ancak yoksa yerli üretimde üst Sekmen ayakkabılar da var onlara bakmakta fayda var ,tabanlik ayakkabıyı sattıran bir şey tabiki müşteri alırken ayakkabının kalitesinden çok direk parmağıyla taban kısmına basıp oo çok yumusak çok güzel deyip direk aldırıyor,bu oran azimsanmicak kadar fazla ,ancak Skechers markalastiran tabanligin dışında hakikaten ayakkabidaki kalitesi bunu soylememek firmaya hakaret sayılır , sermaya gücü olsa keşkede bizde maliyeti 200-300 arası üst Sekmen ayakkabılar üretip uzun kullanımlık ayakkabılar yapabilsek ama malesef 50-100₺ bandında urettirebiliyoruz ama zamanla yavaş yavaş kaliteli artiricaz insalllah ,fazla ucuz ayakkabılar cidden ayakta ortopedik sorunlar çıkarır ucuz aliyim derken ayaktan olmamakta fayda var ..

• 45 yok hala .bu kadar mı zor 45 numara ayakkabı yapmak.

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.