Şimdi Ara

Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.263
Cevap
117
Favori
463.235
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu ilk açıldığında yazmıştınız o zamandan bu zamana yeni model daha yeni bayram sonrasında gelicek ,malesef yeni gelen modelde 44 son ,45 olsada keşke bizde satabilsek ...ama bakıyoruz kesinlikle kulak arkası etmiyoruz emin olun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 99.999 sayısına ulaşmamıza özel sitemizde sipariş veren 'ilk kişi' kim olursa olsun yanında ikinci ayakkabı hedıyemız olacaktır bilginize 1 kişi ile sınırlı olacaktır :)

sipariş gecıldıkten sonra editlenicektir burası bilginize

Edit :HmB_SaL talihli kişidir hayırlı uğurlu olsun :)

Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esnekadim -- 10 Haziran 2019; 20:7:41 >
  • esnekadim kullanıcısına yanıt
    Siparişi ben geçtim. Küçük bir hayır işim vardı bu vesile ile yapmış oldum. Hocam da sağolsun hayrımıza ortak oldu :) Daha önce de 10 a yakın tabanlık siparişim olmuştu zaten. Böyle yüzyüze konuşabileceğin samimi esnafı özlemişiz :)
  • HmB_SaL kullanıcısına yanıt
    İstanbul'a yolunuz düşerse mutlaka çaya bekleriz ,Allah hayrınızı kabul etsin şimdiden 😊

Çakma ayakkabılarda bile var 45 .siz çok zor pahalı oluyor demiştiniz.yapın alalım.destek olalım

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8156ACF80

Çakma ayakkabılarda bile var 45 .siz çok zor pahalı oluyor demiştiniz.yapın alalım.destek olalım
    Çakmalarda var çünkü ciddi talep var kime ne kaptırırlarsa artık mantık bu olunca ımalatçılar yapıyor, Biz neden 45 yapamıyoruz onu tekrardan acıklıyım size , her ayakkabı modelı kendi içinde farklıdır kalıplarda her ayakkabı modelınde farklılık gösterir genel olarak türkiye de asorti yanı seride çalışma yapılınca 40-44 arası olur genel ımalatcılarda bu yönde calısma yapar hep 45 numara her imalatcı yapmaz ,her bir kalıbın maliyeti 20 bin TL den başlar modeline göre fiyat değişkenligi gösterir bundan dolayı imalatcıya 45 de ekle dedıgı zaman dönüp 5 bin çift sipariş verki 45 eklıyım diyorlar bize bunu karşılıcak kadar bir finansımız yok malesef , büyük numara direk üreten imalatcılar mevcut ancak onlarda da ıstedıgımız modeller yok basıt ve guzel olmayan modeller var bundan dolayı biz de onlara yanaşmıyoruz problem bu malesef ..

• Yakın zamanda bir indirim veya kampanya planlarınız varmı? Mevcut bir iki modelinizde gözüm var, ve birde yeni modeller getireceksiniz galiba yakında, onlarıda merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trineon

Yakın zamanda bir indirim veya kampanya planlarınız varmı? Mevcut bir iki modelinizde gözüm var, ve birde yeni modeller getireceksiniz galiba yakında, onlarıda merak ettim.
    merhabalar bı aksılık olmaz ıse haftaya cuma günü kampanya yapmayı planlıyoruz yenı ayakkabılarda ,mevcuttakı ayakkabılar ıcınde bayram indirimi kadar olmasada bir indirim olacak acelenız yoksa o zamanı beklemenızı öneririz :)
    Merhaba. Konuyu gördüm oldukça ilgi çekici gördüğüm kadarıyla herkes de mutlu normalde yıllardır salomon giyerim yaz/kış bu yaz artık farklı ve de hafif bir ayakkabı giyeyim diyorum. Bu sefer neden olmasın yerli bir firmaya şans verelim. Bu ürününüzü almak istiyorum nasıl satış yapmaktasSanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkındaınız?

• tavernac1 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar bir çok platformda varız kendi sitemizwww.esnekadim.com ancak aceleniz yoksa haftaya cuma gununu beklemenizi öneririm kampanya yapicaz DH özel o zaman daha uygun olacaktır ,ayrıca siyah ayakkabı yazın sıcak tutma ihtimalide var bilginize sonra,yerli firma olarak aklınızda kötü kalmak istemeyiz :) resimde attığınız modeli bayram öncesindeki kampanyada ciddi anlamda alımlar oldu yorumlar mevcut müsait bir zamaninizda değerlendirmeleri okuyabilirsiniz :)

• Merhaba. Akşam saatlerinde giyeriz o zaman 😁. Haftaya cumayı bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tavernac1

Merhaba. Akşam saatlerinde giyeriz o zaman 😁. Haftaya cumayı bekliyorum.
    Anlaşıldı SİYAH sevenlerdensiniz
  • Forum Destek kısmından 10 Haziran 2019; 15:50:11 Yazmamıza rağmen hala biten sıcak fırsatlardan normal fırsatlara konu alınmamıştır , forum adminlerinden ricamız önümüzdeki hafta olacak olan kampanya öncesinde konunun ilgili yere taşınmasını rica ediyoruz,teşekkürler.
  • Kampanyanın bilgilerini ve şartlarını ilk mesajınıza eklediğinizde haber verin, konuyu taşıyalım.
  • cagri105 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler konu içerigine an itibariyle ekleme yapılmıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: esnekadim

Teşekkürler konu içerigine an itibariyle ekleme yapılmıştır
    Konuda herhangi bir değişiklik yok.
  • cagri105 kullanıcısına yanıt
    içerik degiştirilmesine rağmen değişim sağlanmıyor ,takılıyor sebebını anlayamadım dilerseniz PM den ekran resmi iletebilirim
  • Babalar günü hediyeleri gecikmeli alınacak az daha erken yapaydınız keşke kampanyayı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

Babalar günü hediyeleri gecikmeli alınacak az daha erken yapaydınız keşke kampanyayı
    Babalar günü olarak bir ara şahsen düşündüm ama etik değil ,popüler olan bir şeyden faydalanmak duygu sömürüsü gibi geldi ve satış politikası olarak uygun görmedim açıkçası ... Babalarimiza ayrıca popüler gün dışında hediye almak bence çok daha anlamlı ve karşılığı olduğunu düşünüyorum :)

O da doğru hocam, insanların ne diyeceği belli olmaz her şey beklenir :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.