Şimdi Ara

Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.263
Cevap
117
Favori
463.236
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu akşam Binali & imamoğlu tartışma programı var ya yine kampanya gündrme geldi. :) :) :) :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eser. kullanıcısına yanıt
    Buraya bir şey yazarken veya bir ürün satarken daima kendimi müşteri yerime koyarak hareket ederim ,kampanyayı babalar gününe denk getirmek zor değil ama rahatsız edici ve sömürme mantigi ,ihtiyac yoksa alınmaması gerekir hele ki paraya bu kadar ihtiyaç duyduğumuz dönemlerde ..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasmus61

Bu akşam Binali & imamoğlu tartışma programı var ya yine kampanya gündrme geldi. :) :) :) :)
    31 Mart günü de en üst sıradaydık :)) DH seviyor bizi ,bizde DH seviyoruz 😉

• Merhaba sayın yetkili 46 numara varmı ürünleriniz de.

• mustafayumlu M kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,44 son malesef ..

• Merhaba Arkadaşlar Kampanyamız 20-22/06/2019 Tarihlerinde Kendi Sitemizden Yapılcaktır bir Değişiklik Söz Konusu Değildir ,Dün İtibariyle Bir Ayakkabımızı N11 İstemesi Üzerine Bugün Mobil Fırsata Çıkıcaz İlgilenen Arkadaşlar için Link Paylaşılmıştır Herkesın Bilgisine :)
    urun.n11.com
    Sanus 3301 Sneaker Memory Foam Unısex Günlük Ayakkabı - n11.com
    https://urun.n11.com/gunluk/sanus-3301-sneaker-memory-foam-unisex-gunluk-ayakkabi-P283411663

• umarım tabanlıklarda da olur kampanya.
    bir de sanki bir ara delikli tabanlık modeli cıkarabileceğinizi yazmıstınız. o iş ne durumda ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkozgen

umarım tabanlıklarda da olur kampanya.
    bir de sanki bir ara delikli tabanlık modeli cıkarabileceğinizi yazmıstınız. o iş ne durumda ?
    Merhaba ,
    https://www.esnekadim.com/
    Sanus Memory Foam (Hafızalı) Spor Tabanlık 100 Model taban SANUS
    https://www.esnekadim.com/sanus-memory-foam-tabanlik-100-model
    17.90 TL
    https://www.esnekadim.com/
    Sanus Memory Foam (Hafızalı) Günlük Tabanlık M300 taban SANUS
    https://www.esnekadim.com/sanus-memory-foam-hafizali-tabanlik-m300
    12.90 TL
    olacak şekilde iki model tabanlıkta ayakkabının yanında alınması durumunda kargo avantajını kullanarak dıp fıyattan kampanyaya dahıl edılcek ,harıcı olursa +7 kargo bedeli var ,
    delikli için daha öncesinde bilgilendirme yapmıştık denk gelmemiş olabılırsınız , delikli modelde teknık sorunlar mevcut yalandan cıkartıp magdurıyet olusmaması adına erteledık malesef onu sımdılık

• esnekadim kullanıcısına yanıt
    desenize delikli model başka bahara kaldı diye.
    tabanlıklarda A100 modelini de dahil edin bari de tam olsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: cenkozgen

desenize delikli model başka bahara kaldı diye.
    tabanlıklarda A100 modelini de dahil edin bari de tam olsun :)
    Delikli taban seride lazer de cıkıyor hiç sorun yok ama terleme olayının önüne gecemıyoruz problem orada dısardan bakınca sorun yok ama bılıyoruz kı üretici olarak yine sıcaklık verıcek yıne terletıcek , siz olsanız DH ye böylesine bir kandırmaca yapar mıydınız ? :)
    A100 modelı manuel olarak delikleri acılıyor serıde delıklı acılması yok bu yuzdende stokları azdır kampanyaya dahıl edersek kendı ayagımıza sıkarız bu aşamada bundan dolayı şimdilik dahil etmicez , N11 A100 abartısız 10 defa ıstedı ancak veremedık sebebı bu herşey para degıl birde arka planda ki iş yükü :) M900 yüksek ihtimalle bu sıcaklık olayından dolayı kurban bayramından sonrasına kaldı ,kışın tabanlıklarımız daha güzel sıcaklık sikayetı almıyoruz en azından yazın şıkayet alıp ürünü çöp etmektense satmamak daha mantıklı :) Bir çok E-Ticaret platformaları tabanlıklarımızı istiyor ancak veremıyoruz sıcaklık olayından dolayı bugun 3 kurus kazanıp yarın aa neden satamıyoruz demektense bugun 3 kurus kazanmayıp 3 ay sonrasını beklemek daha dogru :) Anlık kazançların peşinde degiliz sürekli ileriye dönük yatırım yapıyoruz emin olun , son olarak Tabanlıklarımız gectıgımız ocak ayından bugune E-Ticarette tüm rakiplerini ciddi anlamda solladı ve satışlarda kendını cıddı anlamda farkkettırdı ,N11 ,Hepsiburada,Trendyol,Gittigidiyor bunlar düne kadar bizi takmazken bugun bizden mobıl reklam ıcın tabanlık istiyor sebebı ıse satışlar ve yorumların genel olarak güzel olmasıı , bunun sebebı kuşkusuz Donanım Haber bunun farkındayız bu yuzden burada olabıldıgınce samımı yalansız ve dürüst şekilde durmaya çalışıyoruz ve kimseyi Tüketi Hakem Heyetine gitmeden veya düşündürmeden magdur etmeden yardımcı oluyoruz ,DH ile karşıklı güvenimiz var İnşallah uzun bir sürede bu şekilde ilerler :)

teşekkür ediyorum cevabınız için

• cenkozgen C kullanıcısına yanıt
    rica ederiz :)
  • Ayağımda 43 numara 28cm reebok var. Önde bir parmak boşluk var aslında 42 numara alıp riske girmeyi denemeli miyim?

• ysakay kullanıcısına yanıt
    bence değmez ,yenı modeller gelıcek onlarda 43 numara alsanız daha güzel olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: esnekadim

Merhaba Arkadaşlar Kampanyamız 20-22/06/2019 Tarihlerinde Kendi Sitemizden Yapılcaktır bir Değişiklik Söz Konusu Değildir ,Dün İtibariyle Bir Ayakkabımızı N11 İstemesi Üzerine Bugün Mobil Fırsata Çıkıcaz İlgilenen Arkadaşlar için Link Paylaşılmıştır Herkesın Bilgisine :)
    https://urun.n11.com/gunluk/sanus-3301-sneaker-memory-foam-unisex-gunluk-ayakkabi-P283411663
    bayan kullanımı için 2 adet ayakkabı satın alacağım. web sitenize baktım
    normalde 1 adet sürekli 39 giyen,
    1 adet bazı ayakkabılarda 39 bazılarından 40 giyen bir bayan için hangi numara ayakkabıları tercih etmeliyim?
    hem 39, hem 40 hem de 39-40 şeklinde numaralar olduğu için tereddüt ettim
    teşekkürler

• ogrenci16 O kullanıcısına yanıt
    3301 modelı N11 de kampanyada şu an oradan alsanız daha uygun olacaktır
    urun.n11.com
    Sanus 3301 Sneaker Memory Foam Unısex Günlük Ayakkabı - n11.com
    , kendi sitemizde kampanya persembe günü baslıcaktır , ayaklar taraklı degıl ıse 39 almanızı öneririz .taraklı ise 40 alırsanız daha dogru olur bayanlardakı 40 numara 39-40 dıye gecer

N11den 2 ayakkabı alacağım, 1ini farklı adrese rica etme şansımız var mı?

Cevap gelene kadar ürün tükendi 10 dkda :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi englishmannn -- 18 Haziran 2019; 18:15:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: englishmannn

N11den 2 ayakkabı alacağım, 1ini farklı adrese rica etme şansımız var mı?

Cevap gelene kadar ürün tükendi 10 dkda :(
    zannedıyorum whatsaptan sızınle yazısıyorum su an sorun çözülmüştür :)
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.