Şimdi Ara

Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.263
Cevap
117
Favori
463.236
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok hocam ben değilim malesef. Ama bende iki ayakkabıyı mümkünse farklı adreslere isterim :) özelden mesaj atayım. Diğer arkadaş ürün tükendi yazmış. Aman hocam sizden cevap bekliyorum sepette herşey hazır :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüksek numara var mı? 48 lazım da

• ogrenci16 O kullanıcısına yanıt
    Stoklar güncel hatta ,stokta olmayan ürün bile sipariş edildi bunun sebebi aynı anda sipariş oluşması ,sipariş ayrı ayrı oluşturun sorun değil 😊

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • robotica R kullanıcısına yanıt
    45 bulamıyoruz ,böyle şakalar yapmayın bize :)

• Bu bağcıksız ayakkabı çok rahat.İyiki almışım.Allah razı olsun.
  • Aries_ kullanıcısına yanıt
    Hangi model isim var mı acaba ,bir ürün kusursuz olmaz illaki kötü yanı vardır eksikleri varsa siz ondan bahsederseniz çok daha makbule gecicektir :)

• kampanya sadece tek bir modelde var anladığım kadarıyla?
  • quote:

Orijinalden alıntı: willyyyyy

kampanya sadece tek bir modelde var anladığım kadarıyla?
    Kendi sitemizdeki kampanya persembe günü baslicak ,aniden gelişen bir olayda N11 bir ayakkabımızı aldı kampanyaya onun bilgilendirmesini yaptık ,Perşembe günü tüm ayakkabılarda ve yeni modellerimiz de kampanya yapicaz sizin nazarinizda herkese tekrardan söylemiş olalım :)www.esnekadim.com

• esnekadim kullanıcısına yanıt
    teşekkürler, takipte kalalım bakalım
    Reis siz numara bulamıyorsunuz biz ayakkabı dahi bulamıyoruz Çok fena durumlar çoook

Peşine düştüm biraz farklı muhabbetler var orada ,45 ve üstü az firma üretiyor ve herkese vermiyorlar tekelleşme var orada bunun da temel sebebi şu az üretim var bundan dolayı pahalı çıkıyor ürünler satıcıda sağolsun 3 katı fiyat vuruyor öyle olunca alıcı olan müşteri as 47 fiyat xxx farketmez buldum sonunda deyip alıyor ,bence 42 giyen kadar 47 de normal ve aynı fiyat olmasa bile en fazla aralarında 20₺ oynamalı maliyetten ötürü ama tam tersi ciddi bir arka planda işler dönüyor ve malesef bazı tekelcilerin eline düşüyorsunuz ,çalıştığımız tüm ayakkabıcılar sorduk 45 ve üstü için henüz dönüş alamadık ama dönüş aldığımız an inanın hızlı bir şekilde çalışma yapicaz emin olun 45 üst en az bizde sizin kadar dert ediyoruz artık 😉

Allahtan decathlon var da uyguna ayakkabı bulabiliyoruz arada sırada. Eğer büyük numara bulabilirseniz yazarsınız, konunuzu takipteyim. Hayırlı satış, bol kazanç dilerim.

Bir imalatçı ile görüştük yardımcı olacak sözde ama malum işin içine maliyet girince pek çok kişi kaçıyor :) insallah buluruz da bizde buraya 45 ve üstü diye paylasma şansımız olur, teşekkürler 😊

• quote:

Orijinalden alıntı: esnekadim

Hangi model isim var mı acaba ,bir ürün kusursuz olmaz illaki kötü yanı vardır eksikleri varsa siz ondan bahsederseniz çok daha makbule gecicektir :)
    3301 modeli.Artık bağcıkla uğraşmıyorum.Eğilmeden giyip çıkarıyorum.Bu büyük kolaylık.Ayrıca hafif ve çok rahat.Tabanı da çok rahat.Alacak olanlara tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aries_

3301 modeli.Artık bağcıkla uğraşmıyorum.Eğilmeden giyip çıkarıyorum.Bu büyük kolaylık.Ayrıca hafif ve çok rahat.Tabanı da çok rahat.Alacak olanlara tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    Bahsettiğiniz model Skechers modeli ilk o çıkardı sonrasında tüm herkes çakmasını yaptı ama öyle ama böyle ve hakikaten rahat bir model ,hayırlı olsun tekrardan 😊

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esnekadim -- 19 Haziran 2019; 7:53:12 >
    Sanus 8044 Sneaker Memory Foam Erkek Spor Ayakkabı
    laciverti de indirime girecek mi? 105 gorunuyor sitenizde. Ayrica cok zamandir 44 ten kucuk beden yok gelecek mi? Tesekkurler.

• 45 bekliyorum ben.

• tello2 T kullanıcısına yanıt
    bayram öncesinde yaptıgımız gibi olmasada ona yakın fiyatlar olacak yıne bu seferkı kampanyada kı fark yenı modeller geldı onları ılk kez satısa cıkarıcaz ,önceki ayakkabılarda cogunda stok bıttı ve numaralar kalmadı ,yenı modellerde 44 son yıne malesef bılgınıze :(
  • altese kullanıcısına yanıt
    ister inanın ister inanmayın ama 45 ve üstü inanın biz sizden daha cok ıstıyoruz ama güzel model bulmak mesele sacma sapan modeller var oda sıkıntı cıddı anlamda :(
  • hocam
    https://www.esnekadim.com/
    Sanus 354 Sneaker Memory Foam Erkek Spor Ayakkabı Erkek SANUS
    https://www.esnekadim.com/sanus-memory-foam-spor-ayakkabi-41

sadece 40 numara var gibi gözüküyor?

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.