Şimdi Ara

Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.263
Cevap
117
Favori
463.228
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yasin90

Yok hocam kol saati.

Ne olabilir tabiki ayakkabı

Alıntıları Göster
    Komik mi? Sizin mantığınıza göre herkes zekatını hayrını yaptığı iş üzerinden versin. Oto galericilik yapan biri herkese araba dağıtsın mesela :) ayakkabı olacak tabii de yanında gıda , kıyafet vs de olabilir mi diye sordum.

Ayakkabı kız erkek kaç numaralarda olabilir öğrenciler içindeğerlendirebiliriz hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle şunu belırtelım ihtiyac sahiplerini siz bulucaksınız bız ayakkabı konusunda yardımcı olacağız , bu konuda tamamen sizlerin vicdanlarına bırakıyoruz ,amacımız gercekten ihtiyac sahıplerıne ulaşmak an itibariyle olumlu dönüşler almaya başladık 4 çift güzel insanlardan alım oldu geriye kalan 95 çift ayakkabı fıyatlarında oynama yapmıyoruz aynı sekılde kampanya devam edıyor bılgınıze
  • Bende ihtiyaç sahibi bir kişinin ayakkabının yarısına ortak olmak istiyorum etrafında ihtiyaç sahibi biri tanıyan var mı iletişime geçerse sevinirim belki bir yüz güldürürüz

• Konu ve kampanya benim bilgim dahilindedir. Suistimale açık konudur. Unutmayalım ki herkes kendi vicdanının ekmeğini yer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagri105

Konu ve kampanya benim bilgim dahilindedir. Suistimale açık konudur. Unutmayalım ki herkes kendi vicdanının ekmeğini yer.
    Çok teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: anl_clk

Bende ihtiyaç sahibi bir kişinin ayakkabının yarısına ortak olmak istiyorum etrafında ihtiyaç sahibi biri tanıyan var mı iletişime geçerse sevinirim belki bir yüz güldürürüz
    inşallah amacımız bu çifte kampanya yapmıs olduk ınsallah sonunda pişman olmadan dogru ınsanlara ulasırız da sürekli bu tarz kampanyalar devamı gelecek şekilde yapabılırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: kml_77

Komik mi? Sizin mantığınıza göre herkes zekatını hayrını yaptığı iş üzerinden versin. Oto galericilik yapan biri herkese araba dağıtsın mesela :) ayakkabı olacak tabii de yanında gıda , kıyafet vs de olabilir mi diye sordum.

Ayakkabı kız erkek kaç numaralarda olabilir öğrenciler içindeğerlendirebiliriz hocam?

Alıntıları Göster
    Sitemizde ki ayakkabılar ile devam edicez kampanyaya 36 numara ile 44 numara arası ayakkabılarımız bır sonrakınde daha hazırlıklı olucaz sımdılık stoklarımızdakı ayakkabılar malesef..

• Öncelikle kampanya için teşekkür ederim. Günümüzde iyi insan bulmak zor, hele hele iyi esnaf bulmak daha da zor.
    İyi niyetle başlanmış olunsa da ve iyi niyetli üyeler bulunsa da bir şeyi yarı fiyatina almak isteyen ölücüler kesinlikle suistimal edeceklerdir. Vicdan çağrısı yapmakta bu insanciklar için gereksiz.
    Allah niyetinizi kabul etsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: flood670

Öncelikle kampanya için teşekkür ederim. Günümüzde iyi insan bulmak zor, hele hele iyi esnaf bulmak daha da zor.
    İyi niyetle başlanmış olunsa da ve iyi niyetli üyeler bulunsa da bir şeyi yarı fiyatina almak isteyen ölücüler kesinlikle suistimal edeceklerdir. Vicdan çağrısı yapmakta bu insanciklar için gereksiz.
    Allah niyetinizi kabul etsin.
    Bunu göze alarak bu kampanyayı başlattık en fazla 99 ayakkabımızda zarar ederız ama kampanya tutarsa 99 ayakkabıdan cok daha fazlası olur ,vicdan meselesi ve hak meselesi ihtiyac sahıplerının ahını almıs olacagından zannedıyorum aldıgı ayakkabıdan hayırda gelmez kişiye , Allah alanların nıyetlerını kabul etsin biz sadece ımkan sunmuş olucaz burada asıl ıhtıyac sahıplerıne ulasanlara şimdiden teşekkürü borç biliyoruz ....

• Dürüst ve ilgili bir satıcı.

Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında

3 adet ayakkabı aldım. Tek sıkıntı 8044 modelini 43 numara, Elite ve Forza Sneaker modelini 42 numara almıştım. Hediye tabanlıkların hepsi 43 numara gönderilmiş.

Birde ayakkabıların içerisindeki numara ile sitedeki numaraları güncellenmeli:

İhtiyaç sahipleri için yaptıkları kampanyadan da etkilendim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hun Göktürk Uygur

Dürüst ve ilgili bir satıcı.

3 adet ayakkabı aldım. Tek sıkıntı 8044 modelini 43 numara, Elite ve Forza Sneaker modelini 42 numara almıştım. Hediye tabanlıkların hepsi 43 numara gönderilmiş.

Birde ayakkabıların içerisindeki numara ile sitedeki numaraları güncellenmeli:

İhtiyaç sahipleri için yaptıkları kampanyadan da etkilendim.
    Hayırlı olsun tekrardan , an itibariyle güncellemeye başladık geri dönüşünüz için teşekkürler :)

• Böyle duyarlı arkadaşlar oldukça mutlu oluyorum, teşekkürler esnekadim iyiki varsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dünyalım -- 22 Mayıs 2019; 15:28:55 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drummer0

Bir adet elite modelinden 44 numara sipariş ettim. Tabanlarınızdan da gayet memnunum şuan. Elime ulaşınca yorumumu da yazarım. Fotoğrafta çok şık duruyor.

Ayakkabı gayet güzel. Nefes alan bir yapısı var. Rahatlık konusunda da iyi, günlük kullandığım numara tam oldu. Satıcı arkadaşa hayırlı satışlar dilerim. Gerçekten kaliteyi makul fiyata sunuyor. Sadece aklıma takılan ayakkabının içinde gelen taban da m300 tabanlığınızla aynı mı?

• esnekadim kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Bayramdan önce tekrar indirim olacak mı acaba? Tam sipariş verecektim kampanyanın bitmiş olduğunu gördüm 😂

• quote:

Orijinalden alıntı: Drummer0

Ayakkabı gayet güzel. Nefes alan bir yapısı var. Rahatlık konusunda da iyi, günlük kullandığım numara tam oldu. Satıcı arkadaşa hayırlı satışlar dilerim. Gerçekten kaliteyi makul fiyata sunuyor. Sadece aklıma takılan ayakkabının içinde gelen taban da m300 tabanlığınızla aynı mı?

Alıntıları Göster
    Öncelikle hayırlı olsun yenı getırecegımız ayakkabı serıde calısmalara basladık 10 gun sonra gelıcek ayakkabılar ,Forza markasından hazır aldık ayakkabı üzerinde bir kac noktada oynadık ve ıcınde dırek kendı tabanlıklarımız olacak , sorunuza gelecek olursak ayakkabının ıcınde sekıl ıtıbarıyle bızımle aynı tabanlık kullanılmıs ancak ıcerıktekı hammadde aynı sekıl ayakkabının ıcınde poliüretan tabanlık var bızım sıze gonderdıgımız tabanlık ıse memory foam vısco tabanlık arada ucret farkı net 4 katı.. kullanım olarakta ıkısınıde denersenız zamanla 4 katı ücret farkının sebebını anlıcaksınız

• quote:

Orijinalden alıntı: gunner92fb

Merhaba. Bayramdan önce tekrar indirim olacak mı acaba? Tam sipariş verecektim kampanyanın bitmiş olduğunu gördüm 😂
    Kampanya bıtmedı fıyatlar aynı sekılde devam edıyor kampanya ıcınde kampanya yaptık son gün 28/05/2019 tarihinde son kargo cıkıslarını yapıcaz ve kampanya o gunun 15:00 da bıtırmıs olucaz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: esnekadim

Öncelikle hayırlı olsun yenı getırecegımız ayakkabı serıde calısmalara basladık 10 gun sonra gelıcek ayakkabılar ,Forza markasından hazır aldık ayakkabı üzerinde bir kac noktada oynadık ve ıcınde dırek kendı tabanlıklarımız olacak , sorunuza gelecek olursak ayakkabının ıcınde sekıl ıtıbarıyle bızımle aynı tabanlık kullanılmıs ancak ıcerıktekı hammadde aynı sekıl ayakkabının ıcınde poliüretan tabanlık var bızım sıze gonderdıgımız tabanlık ıse memory foam vısco tabanlık arada ucret farkı net 4 katı.. kullanım olarakta ıkısınıde denersenız zamanla 4 katı ücret farkının sebebını anlıcaksınız

Alıntıları Göster
    Önceki ayakkabımda m300 ve 100 model tabanlığınızı denemiş biri olarak fark hissettiğim için sordum zaten. Şekil olarak benziyor ama o rahatlık veren yumuşak his yok. Günün 4-5 saatini ayakta 12-14 saatini dışarda geçiren biri olarak tabanlarınız gerçekten büyük fark yaratıyor benim için

• esnekadim kullanıcısına yanıt
    Ama fiyatlar daha düşüktü diye hatırlıyorum sanki. Mesela şu ürün 70 80 TL bandındaydı.

• Drummer0 kullanıcısına yanıt
    Tabanlik modeli aynı farklı firmalar ancak farkta dediğiniz gibi çok farklı 4 katı maliyet farkı olması boşuna değil :) 100 model çok daha konforludur M300 modele göre bilirsiniz:)

• gunner92fb kullanıcısına yanıt
    Ayın 16 sinda baslattigimiz ayakkabı kampanyasında 1 kuruş dahi artirmadik aynı şekilde devam ediyor :) ancak önümüzdeki salı gününden sonra eski fiyatlarına geri çıkıcak bilginize 😊

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.