Şimdi Ara

Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.263
Cevap
117
Favori
463.229
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satın aldığım ayakkabı elime ulaştı. Fiyatına göre gerçekten kallteli ve rahat. Yanında tabanlıkta geldi. Teşekkür ederiz. Tek problem tabanlığın ayakkabıya göre küçük beden olmasından dolayı ayakkabının içine tam oturmadı.

Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinan26tr

Satın aldığım ayakkabı elime ulaştı. Fiyatına göre gerçekten kallteli ve rahat. Yanında tabanlıkta geldi. Teşekkür ederiz. Tek problem tabanlığın ayakkabıya göre küçük beden olmasından dolayı ayakkabının içine tam oturmadı.

Tabanlık yollamamızdakı espiri ayakkabı olurda büyük gelırse tabanlıkla yarım numara yükseltip rahatlıkla olması , inşallah alakasız numara gelmemiştir, ayakkabı numarası ile aynı tabanlık yolluyoruz ama sızde hata olmus sanırım ...Ayakkabı sorunsuz olduysa tabanlık fazlalık olur:)

• Satın aldığım ayakkabı az önce elime ulaştı f/p olarak çok iyi bir ürün,hafif tabanlığı çok rahat kesinlikle tavsiye ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar İhtiyaç Sahipleri var herkesin çevresinde bunlara ulaşmak istiyoruz sizin vesileniz ile ancak bunu forumda nasıl yaparız acıkcası hıc bır fıkrımız yok sizden ricamız bıze fıkır verır mısınız bu dogrultuda ılerleyıp bayram oncesı ıhtıyac sahıplerıne bır sekılde sızınlerın vesılesı ıle ulasmak ıstıyoruz ..

Not: Yapıcı ciddi şekilde dönüşlerinizi beklıyoruz fikirleriniz önemli bayram öncesinde hızlıca faliyete gecırmek ıstıyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: esnekadim

Merhaba Arkadaşlar İhtiyaç Sahipleri var herkesin çevresinde bunlara ulaşmak istiyoruz sizin vesileniz ile ancak bunu forumda nasıl yaparız acıkcası hıc bır fıkrımız yok sizden ricamız bıze fıkır verır mısınız bu dogrultuda ılerleyıp bayram oncesı ıhtıyac sahıplerıne bır sekılde sızınlerın vesılesı ıle ulasmak ıstıyoruz ..

Not: Yapıcı ciddi şekilde dönüşlerinizi beklıyoruz fikirleriniz önemli bayram öncesinde hızlıca faliyete gecırmek ıstıyoruz...
    İftar öncesi güzel bir mesaj ...
    Yarısı sizden yarısı bizden olacak şekilde bir kampanya yapılabilir forumda ki kişilerde istismar edicegini düşünmüyorum söz konusu ihtiyaç sahipleri ise ...

• Ayakkabılar geldi. Denedim rahat duruyordu. Yanında tabanlıkta göndermişsiniz,ayakkabının kendi tabanlığı ile aynı mı acaba?

• wiru5 kullanıcısına yanıt
    8044 modelde 100 model tabanlık gönderdik ,diger hedıyelerde M300 tabanlık gönderdık ,tüm ayakkabılarımızda M300 tabanlık kullanıldı
  • rehaerus R kullanıcısına yanıt
    Mantıklı çünkü tamamını açıkçası bize de külfet gelir..

• quote:

Orijinalden alıntı: deniz ege

Satın aldığım ayakkabı az önce elime ulaştı f/p olarak çok iyi bir ürün,hafif tabanlığı çok rahat kesinlikle tavsiye ederim

Bende aynı modelden aldım kalıp dar.Normalde 43-44 giyerim.Bu model de 44 aldım ayağma olmadı.

• Malesef dar kalıp olduğunu söylemiştik ,kullanamicaksaniz iade alabiliriz:)

• quote:

Öndeki Fileye aldanmayın yanlarda cilt deri var ondan dolayı o file pasif kalıyor , 2105 modelı gıbı degıl yanı onu demek ıstıyorum :) Bu arada cıddı anlamda rahatsız ettıyse sızı ücretsiz iade alalım ürün bizim kullanmadıgınız ürünün parası bizde kalmasın :)

Alıntıları Göster
    Giydiğim ayakkabıyı iade etmek içime sinmez. Her eleştiride maliyet hesabı yapıp o paraya bu malzeme gibi savunma yapmak hoş değil. Bir ayakkabıdan konfor beklemekten daha doğal bir şey olmamalı. Yanı üzeri file bir ayakkabı hava almıyorsa burada bir üretim, tasarım hatası vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: kml_77

Giydiğim ayakkabıyı iade etmek içime sinmez. Her eleştiride maliyet hesabı yapıp o paraya bu malzeme gibi savunma yapmak hoş değil. Bir ayakkabıdan konfor beklemekten daha doğal bir şey olmamalı. Yanı üzeri file bir ayakkabı hava almıyorsa burada bir üretim, tasarım hatası vardır.

Alıntıları Göster
    Köşeye atacagınız bır ayakkabı olması da bizim içimize sinmez , 275545634 mostracı ayakkabı san.a.ş olarak MNG kargo ile gönderebilirsiniz tarafımıza ulastıgı gun ıade ıcın gereklı ıslemlerı baslatalım ,tekrar söylüyorum yanlarında cilt deri var üzernde ki file nefes alır ancak cilt deri dogal olarak sıcak tutar ,maliyet hesabına gelırsek bir sonrakı sezon 2 katı malıyetle ayakkabılar getırıcez o zaman tekrardan görüşürüz :)

• quote:

Merhaba Arkadaşlar İhtiyaç Sahipleri var herkesin çevresinde bunlara ulaşmak istiyoruz sizin vesileniz ile ancak bunu forumda nasıl yaparız acıkcası hıc bır fıkrımız yok sizden ricamız bıze fıkır verır mısınız bu dogrultuda ılerleyıp bayram oncesı ıhtıyac sahıplerıne bır sekılde sızınlerın vesılesı ıle ulasmak ıstıyoruz ..

Konu içinde gezınen arkadaslar lütfen fikirlerinizi beklıyoruz
  • quote:

Köşeye atacagınız bır ayakkabı olması da bizim içimize sinmez , 275545634 mostracı ayakkabı san.a.ş olarak MNG kargo ile gönderebilirsiniz tarafımıza ulastıgı gun ıade ıcın gereklı ıslemlerı baslatalım ,tekrar söylüyorum yanlarında cilt deri var üzernde ki file nefes alır ancak cilt deri dogal olarak sıcak tutar ,maliyet hesabına gelırsek bir sonrakı sezon 2 katı malıyetle ayakkabılar getırıcez o zaman tekrardan görüşürüz :)

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim. İade boyutunda problem yok. Aslında hava alıp almama değil de ayakkabının altı çok rahatsız biraz daha yumuşak olsa sorun kalmaz bence. Benim beklentim piyasadaki çöp modellere 200-250 vermektense 500 liralık modelleri o fiyatlara alabilmek,. Marka tanınırlığı artınca fiyat performansı kalite anlamında yukarı taşıyacak modellerle görüşürüz umarım ;)

• kml_77 K kullanıcısına yanıt
    İnsalllah :) bir kaç yorum yukarda bir düşüncemiz var sizden ricamız fikir beyan etmeniz , forumda daha önceden yapıldı mı bunuda bilmiyoruz nasıl sonuçlanır hiç fikrimiz yok ,forumun eski üyelerinden fikir olarak destek bekliyoruz ..

• quote:

İnsalllah :) bir kaç yorum yukarda bir düşüncemiz var sizden ricamız fikir beyan etmeniz , forumda daha önceden yapıldı mı bunuda bilmiyoruz nasıl sonuçlanır hiç fikrimiz yok ,forumun eski üyelerinden fikir olarak destek bekliyoruz ..
    Daha önce böyle bir proje görmedim forumda. Kedi evi , maması, hasta çocuk yardım kampanyası vs oldu . Yardımın içeriği ayakkabı mı olacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: kml_77

Daha önce böyle bir proje görmedim forumda. Kedi evi , maması, hasta çocuk yardım kampanyası vs oldu . Yardımın içeriği ayakkabı mı olacak?

Alıntıları Göster
    Yok hocam kol saati.

Ne olabilir tabiki ayakkabı

• kml_77 K kullanıcısına yanıt
    Şimdilik ayakkabı doğal olarak ancak istismar edilmeden tutturabilirsek ileride çok daha güzel projeler olabilir ,bismillah deyip bugün başlatıcaz kafamızdaki projeyi gerisi Allah kerim :)

• Hocam Sanus 2105 modeli ile beraberinde gelen 2 farklı tabanlık arasında nasıl bir fark var? İkisini de giydim ama tam anlayamadım. Hangi tarz kullanım için hangi tabanlığı kullanalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: theJuDGe_41

Hocam Sanus 2105 modeli ile beraberinde gelen 2 farklı tabanlık arasında nasıl bir fark var? İkisini de giydim ama tam anlayamadım. Hangi tarz kullanım için hangi tabanlığı kullanalım
    yanında gelen tabanlık hedıyemız baska ayakkabılarınızda kullanmanız ıcın ,yanlıs hatırlamıyorsam 2105 modellere M300 tabanlık yolladık yanı ayakkabı ıcındekı ıle aynı :)
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.