Şimdi Ara

Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.263
Cevap
117
Favori
463.227
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ah ah ekremci olmayaydında alaydık şubayakkabıyı. Valla yüzde elli sıcak fırsatçıyı zor tutuyoruz şu ayakkabıları almamak için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pupilla79

Ah ah ekremci olmayaydında alaydık şubayakkabıyı. Valla yüzde elli sıcak fırsatçıyı zor tutuyoruz şu ayakkabıları almamak için.
    10 gün önce agır eleştiri yapanların birçogu aldı bizden sessiz sedasız emin olun :))) Biz o bu şu diye ayırmıyoruz sadece tavrımız bilinsin istiyoruz :)

Not: Başlıga eklemediysek adminlerin uyarısı üzerine yoksa çekincemiz o konuda yok yıne aynı düşüncedeyiz

• Bu gönderilen kargolar şube teslimi olarak mı gönderiliyor ? 2 gündür kargo gelmiyordu şubeyi aradım,şube teslimi olarak gelmiş diyor,ilçede oturuyorum nasıl gidip alayım şimdi

Edit: Mng kargonun iş bilmezliği ile karşı karşıya kaldım. Satıcı ile ilgili sorun yok. Şubeyi arıyorum şube teslimat gözüküyor gelip almanız lazım dedikten 1 saat sonra da dağıtıma çıkarıyorlar. Henüz almadım ama gün içinde gelicek kargo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wiru5 -- 21 Mayıs 2019; 13:7:18 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wiru5

Bu gönderilen kargolar şube teslimi olarak mı gönderiliyor ? 2 gündür kargo gelmiyordu şubeyi aradım,şube teslimi olarak gelmiş diyor,ilçede oturuyorum nasıl gidip alayım şimdi

Edit: Mng kargonun iş bilmezliği ile karşı karşıya kaldım. Satıcı ile ilgili sorun yok. Şubeyi arıyorum şube teslimat gözüküyor gelip almanız lazım dedikten 1 saat sonra da dağıtıma çıkarıyorlar. Henüz almadım ama gün içinde gelicek kargo.
    Ürünlerin tamamı adrese teslim cıkıs olur ancak oldugunu bölgeye mng kargo gelmıyorsa cıkısta sube teslım olarak degişir bundan kaynaklı ,yoksa özellıkle adrese teslım secılı .. özelden isim soy isim bırakın bı bakalım subeyle konusalım elımızden bırsey gelırse adrese cıkartmaya calısalım

• Bugün 8044 modeli giyme imkanı buldum tabanlığa sözüm yok ancak rahatlık hayal kırıklığı. Beyaz olmasına rağmen ayağımı yaktı .Eve gidip çıkarmsk için sabırsızlanıyorum. Ayakkabıda kullanılan iç taban dışında her malzemesi kalitesiz. 2 yıldır skechers ın rahatlığına alışmıştım ama onunla alakası bile yok. Her şeyin tabanlık olmadığını deneyimlemiş olduk. Fiyatına göre alınır ancak beklenti yükseltemek gerek.

• Bugün 8044 modeli giyme imkanı buldum tabanlığa sözüm yok ancak rahatlık hayal kırıklığı. Beyaz olmasına rağmen ayağımı yaktı .Eve gidip çıkarmsk için sabırsızlanıyorum. Ayakkabıda kullanılan iç taban dışında her malzemesi kalitesiz. 2 yıldır skechers ın rahatlığına alışmıştım ama onunla alakası bile yok. Her şeyin tabanlık olmadığını deneyimlemiş olduk. Fiyatına göre alınır ancak beklenti yükseltemek gerek.
    Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında

• quote:

Orijinalden alıntı: kml_77

Bugün 8044 modeli giyme imkanı buldum tabanlığa sözüm yok ancak rahatlık hayal kırıklığı. Beyaz olmasına rağmen ayağımı yaktı .Eve gidip çıkarmsk için sabırsızlanıyorum. Ayakkabıda kullanılan iç taban dışında her malzemesi kalitesiz. 2 yıldır skechers ın rahatlığına alışmıştım ama onunla alakası bile yok. Her şeyin tabanlık olmadığını deneyimlemiş olduk. Fiyatına göre alınır ancak beklenti yükseltemek gerek.
    8044 resimde de göründügü üzere kapalı bir ayakkabı nefes alır vs demedık hiç ,kullanılan malzeme gelırsek kendi içinde kalıtelı malzeme ancak tabıkı en üst sekmen bir malzeme degil ,o ürünün alış fiyatı 55+KDV, aynı ayakkabı ıstense 25 TL de imalat cıkısı olur 200 TL de malzeme kullanılarak cıkıs olur , kapalı bır ayakkabıdan ultra konfor beklemek yanlıs beklentınız bence cok yüksekti bundan dolayı hayal kırıklıgı olustu sızde :)

• Havale ile aldığım 8044 ve 3301 modelleri kargoda elime sorunsuz bir şekilde ulaştı ayakkabılar verdiğimiz paranın hakkını fazlasıyla verecek kalitede gözüküyor tabi daha kullanma fırsatım olmadı umarım kullanırken de bu düşüncelerimi muhafaza ederim ilgisinden dolayı satıcı arkadaşa teşekkürler

• 8044 modeli lacivert 43 numara bende aldım kullanıyorum fiyat/performans olarak tartışılmaz sağolsun son 43 numarayıda bana gönderdi çok ilgili nazik bir satıcı güvenle alabilirsiniz ben iki adet aldım hediyeler içinde ayrıca çok teşekkür ederim.
    resimde payalaşacağım henüz çekmedim
    hertürlü sorusu olan çekinemden sorabilir ben whatsaptan herşeyi sordum ilgilendi
  • quote:

Orijinalden alıntı: esnekadim

8044 resimde de göründügü üzere kapalı bir ayakkabı nefes alır vs demedık hiç ,kullanılan malzeme gelırsek kendi içinde kalıtelı malzeme ancak tabıkı en üst sekmen bir malzeme degil ,o ürünün alış fiyatı 55+KDV, aynı ayakkabı ıstense 25 TL de imalat cıkısı olur 200 TL de malzeme kullanılarak cıkıs olur , kapalı bır ayakkabıdan ultra konfor beklemek yanlıs beklentınız bence cok yüksekti bundan dolayı hayal kırıklıgı olustu sızde :)

Alıntıları Göster
    Bu mu kapalı ayakkabı?
    Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında

• Satıcı dürüst biri. Whatsapp ' tan her türlü soruma cevap verdi. 2 ürün Sipariş geçtikten kısa süre sonra model değişim istediğinde bulundum. Aradaki farkı bile almadı. Hediye olsun dedi. Ürünleri gelince de yazarım. Fakat adam gerçek esnaf teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kml_77

Bu mu kapalı ayakkabı?

Alıntıları Göster
    Öndeki Fileye aldanmayın yanlarda cilt deri var ondan dolayı o file pasif kalıyor , 2105 modelı gıbı degıl yanı onu demek ıstıyorum :) Bu arada cıddı anlamda rahatsız ettıyse sızı ücretsiz iade alalım ürün bizim kullanmadıgınız ürünün parası bizde kalmasın :)

• Bende 8044 almıştım, ayakkabı fiyatına göre çok iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler boş yapmayın 60-70 liraya aldığınız ayakkabılar için vadedilmeyen özellikler yok diye burayı meşgul etmeyin
  • satıcıdan ürün almadım. denemeden ayakkabı alabilmem çok mümkün olmuyor.
    ancak konuyu arada sıcak fırsatlarda görünce meraktan girip yorumları okuyorum. ve satıcı arkadaşı dürüst esnaflığından dolayı takdir ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Melange

Beyler boş yapmayın 60-70 liraya aldığınız ayakkabılar için vadedilmeyen özellikler yok diye burayı meşgul etmeyin
    Ayakkabılarımıza dair bir tane övgü söz yok begenmeyen ve iade etmek ısteyen kımseye de hayır demedık ,tercih hakkı müşteride kimseye zorla birşey satma taraftarı değiliz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: By___Muzzy

satıcıdan ürün almadım. denemeden ayakkabı alabilmem çok mümkün olmuyor.
    ancak konuyu arada sıcak fırsatlarda görünce meraktan girip yorumları okuyorum. ve satıcı arkadaşı dürüst esnaflığından dolayı takdir ediyorum.
    Teşekkürler..
  • yerinizden gelip alabilirmiyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sçsb

yerinizden gelip alabilirmiyiz?
    Bu soru çok fazla geliyor sizin nazarınızda herkese tekrardan söyleyelim ;
    Arkadaşlar yerimiz istanbul Avcılar da buraya gelmek ısteyen herkese kapımız acık ,ayakkabı magazamız yok imalatın ıcınde ayrı bır bırımız ınternet satısı olarak buradan cıkıs yapıyoruz ,gelmek isteyen herkese Kapımız açık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: qzwxec

Soru basit, cevap karmaşık.
    Mükerrer kargo ücretini hediye tabanlıkla ve %10 havale indirimiyle açıklamak, biraz şark kafası gibi geldi.

Alıntıları Göster
    Sitede Gerekli Güncelleme yapıldı 40-150 arasında ki ücretler de 8 TL 150-300 TL arasındakı ücretlerde 15 TL kargo ücreti olarak güncellendi bilginize :)
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.