Şimdi Ara

Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.263
Cevap
117
Favori
463.227
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ugur_bek

siteden havale ile alış veriş yapıp eft ile ücreti gönderdikten sonra yapmamız gereken birşey varmı acaba? şimdiden teşekkürler
    Siteden gelen sipariş ile bankaya düşen eft leri karsılastırıp sonrasında kargo kısmına yolluyoruz ,gerısı bızde ınsallah sorun yok :)
  • esnekadim kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Cuma günü TS1705188 nuamarlı siparişi oluşturdum ödeme olarak eft seçtim. Cumartesi günü MNG kargo dan mesaj geldi kargonuz yola çıkmıştr diye şaşırdım herhalde yanlışlık oldu diye düşündüm.

Eft yi bugün gönderdim üründe bugün elime ulaştı.

Bilginize ürünü tekrar yollamayın. Hemen giydim siteye resim yükleyemiyorum.

Hızlı Resim
    Hızlı Resim - Whatsapp Image 2019 05 20 At 11.50.44
    https://hizliresim.com/mMVyD2

Ayrıca fatura ürün içerisinde yok bilginize.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeser -- 20 Mayıs 2019; 12:7:15 >

Mail listemi tekrar kontrol ettim, gelen bir mail yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esnekadim

Dün akşam 17:00 dan sonra havale ile sipariş veren arkadaşlar normal şartlarda ödeme hesaba gelmeden çıkış yapmıyoruz ancak DH güvencemiz tam Dün akşamdan bugun sabaha kadar olan tüm havale ile ödemelerdeki siparişler bugünün kargosu ıle cıkıs olucak herkesın bılgısıne:)

Edit: Bu mesajı attıktan sonra art arda siparişler havale ile geliyor farkındayız , istismar edilmesine karsılık ilk mesajda dedıgımız gıbı dün akşam 17:00 ile bu sabah 08:00 arasındakı sıparısler için geçerli dedıgımız onun harıcınde lütfen ısrar etmeyın p.tesi ödemeyle birlikte çıkışlar olucak .
    Merhabalar alıntıda da yazdıgımız gıbı Cuma gününe özel böyle birşey yaptık bekletmemek adına :) E fatura mükellefiyiz sorun var diyen arkadaslar var kargoları cıkalım sistemden tekrardan mail adreslerine gönderi yapıcaz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Mail listemi tekrar kontrol ettim, gelen bir mail yok.
    Kargo yogunlugunu atlatalım o halde sıstemde bakalım hataya düşen varsada hızlıca tekrardan maıl gonderısı yapalım olmadı whatsapp uzerınden özellıkle yollarım sıze :)
    O mesajı görmemiştim.
    Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cuma günü akşam saatlerinde EFT ile vermiş olduğum sipariş bugün elime ulaştı. Satıcı arkadaşa duymuş olduğu güvenden, müşteri memnuniyetine göstermiş olduğu özenden dolayı çok teşekkür ediyorum... @esnekadim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pardayyan -- 20 Mayıs 2019; 13:37:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pardayyan

Cuma günü akşam saatlerinde EFT ile vermiş olduğum sipariş bugün elime ulaştı. Satıcı arkadaşa duymuş olduğu güvenden, müşteri memnuniyetine göstermiş olduğu özenden dolayı çok teşekkür ediyorum... @esnekadim
    Rica ederiz ,güven karşılıklı gelişen bir şey siz bize güven duydugunuz kadar bizde sizlere duyuyoruz :)

Edit: 33 kişiden sadece 3 kişi ödeme göndermedi onun dısında herkes gönderdi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esnekadim -- 20 Mayıs 2019; 14:2:33 >
  • redloves kullanıcısına yanıt
    Lacivert daha güzel iş gereği mi kullanacaksınız.

• şu 45 numaraları ne zaman sürersiniz piyasaya 2 adet 44 almıştım sıkma yaptı kalıba verip açtırdım ama 45 olsa çok daha iyi olacak diye düşünüyorum bu arada 354, 2105 e göre daha rahat ama görüntü 2105 de daha güzel...

ayrıca mesela forza modeli de çok güzel gözüküyor ama tek mavi rengi var çeşitliliği arttıramıyor musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onrblt26 -- 20 Mayıs 2019; 14:14:54 >
  • Siparişi 5 dk önce geçtim paranızı eft de yaptım bugün çıkarmı kargoya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onrblt26

şu 45 numaraları ne zaman sürersiniz piyasaya 2 adet 44 almıştım sıkma yaptı kalıba verip açtırdım ama 45 olsa çok daha iyi olacak diye düşünüyorum bu arada 354, 2105 e göre daha rahat ama görüntü 2105 de daha güzel...

ayrıca mesela forza modeli de çok güzel gözüküyor ama tek mavi rengi var çeşitliliği arttıramıyor musunuz?
    Kalıp actırma ayak taraklı degilse sorun olmaz ,45 olsada keşke su başlıga büyük numara diye not düşebilsek... ikiside güzel model hayırlı olsun tekrardan :)

Forza modeli tek renk istedik firmadan ancak calısmadıklarını söylediler malesef ondan dolayı sadece mavı renk kaldı elımızde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esnekadim -- 20 Mayıs 2019; 14:40:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayee

Siparişi 5 dk önce geçtim paranızı eft de yaptım bugün çıkarmı kargoya?
    bı aksılık olmazsa saat 16:00 kadar olan tüm kargolar bugun cıkar ,öncesinde h.sonu gelen kargolarla ugrasıyoruz hala ödeme eşlestirme vs derken sürec uzuyor malesef kargolamada devame edıyor tahmını 1 saate kadar kargo hazırlanmalar bıter
  • Sitenizdeki sipariş listem kısmında ''sipariş iptal'' ifadesi görülüyor ve aynı satırda kargo no görünmüyor. Ayrıca fiyat bilgisinde tutarsızlık var. (Kredi kartı ile alınmştı. S.N:TSTS1705185)

Not: Resim eklenmiyor..

Edit: ÖM atıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Config -- 20 Mayıs 2019; 15:56:42 >
  • Config kullanıcısına yanıt
    baya karışmış anladıgım kadarıyla TS kodla aramada cıkmıyor özelden isim soy isim bırakabılır mısınız detaylı bakalım ,siteye ve kartla ödeme sıstemıne
  • Satın aldığım ayakkabı:

64,9 TL Sanus 2105 Sneaker Memory Foam Erkek Spor Ayakkabı
    https://www.esnekadim.com/
    Sanus 2105 Sneaker Memory Foam Erkek Spor Ayakkabı Erkek SANUS
    https://www.esnekadim.com/sanus-memory-foam-spor-ayakkabi-42

Görseller

Değerlendirme:

İlk giydiğim kadarıyla oldukça rahat, görünümünü çok beğendim. Topuk kısmı biraz daha esnek bir malzeme olsa yürürken daha rahat olabilirmiş. Henüz dışarda kullanmadım kullandıktan sonra mesajı düzenlerim.

Kargolama

Siparişi cuma akşamı verdim cumartesi sabah erkenden kargolanmış. Pazartesi ulaştı paketleme güzel. Ek olarak tabanlık göndermiş teşekkürler. Dürüst, müşterisine değer veren satıcı her zaman baş tacı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 20 Mayıs 2019; 15:53:22 >

• Merhaba Arkadaşlar H.sonu Sipariş verdigi halde Ödeme geçmeye arkadaşlar var yarın öglen 12:00 kadar ödeme gerçekleşmesse siparişler iptal edilecek stoklardan düşüs saglancak herkesin bilgisine,en azından baskası faydalanmıs olur ürünlerden :)
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    Hayırlı uğurlu olsun ikinci kez tercih ettiginiz içinde tekrardan teşekkürler :)
  • çok rahatmış tabanlıklar içinde teşekkürler 8044 alacaklar için bir beden büyük alma uyarısı hakikatten önemliymiş ama normal beden alsaymışım muhtemelen geri gönderirdim

• quote:

Orijinalden alıntı: drarter

çok rahatmış tabanlıklar içinde teşekkürler 8044 alacaklar için bir beden büyük alma uyarısı hakikatten önemliymiş ama normal beden alsaymışım muhtemelen geri gönderirdim
    hayırlı olsun ,geri gönderme ya iade yada degişim olacaktı ki ücretliydi magdurıyet olusmaması adına özellıkle 1 numara büyük alın dedık önlem olarak hesapta olmamasına ragmende yanında tabanlık ekledık ,inşallah değişim olmadan herkes tek seferde bedenıne uygun alırda en uygun sekılde ayakkabıları almış olur :) An itibariyle 1 ayakkabı iademiz 1 ayakkabı bızden kaynaklı hatamız var değişim onun dısında su an ıcın sorunumuz yok :)
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.