Şimdi Ara

Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.263
Cevap
117
Favori
463.224
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tüm ayakkabılarımızın içinde M300 tabanlık modelımız var ,8044 alan arkadaslara şu an 100 model tabanlık yolluyoruz yarım cm yukseltme oldugundan dolayı :)
  • edgar1899 kullanıcısına yanıt
    Malesef 44 son 45 numara gıyenlere 44 olmuyor helekı ayaklar taraklı ıse :( büyük numara calısmalarımız devam edıyor guzel modelde yüksek numara bulursak ınanın elımızden gelenı yapıcaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark67

Yanılmıyorsam siyah renk ayakkabı almışsınız.Ben de siyah aldım ama sitede siyah ayakkabının tabanıda siyahtı neye göre taban rengi değişiyor.
    8044 modelımızde 3 renk var 3 renkte aşagıya bırakıyorum oradan bakaabılırsınız ,ekselans attıgı lacivert renk ancak cektıgı açı ve ışıktan kaynaklı sıyah renk gıbı duruyor :) 8044 alcaksanız dar model bunu tekrardan belırtelım

Sanus Memory Foam Tabanlıklar HakkındaSanus Memory Foam Tabanlıklar HakkındaSanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında

• ray2 R kullanıcısına yanıt
    Yerimiz İstanbul Avcılar da gelmek ısteyen her arkadaşa kapımız açık tanışmış oluruz :) Tabanlık imalatımızla iç içeyiz aynı zamanda tabanlık imalatını da göstermiş oluruz :)
  • makasci M kullanıcısına yanıt
    8044 modelınde 44 numara tükendi 3 renk içinde gecerlı :( stokların tamamı güncel Toplam 500 varınca kapatmayı düşünüyoruz ,kampanyaya özel 500 stok acılmadı yanı ,sonradan ekleme olma söz konusu degil bu yüzden :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: esnekadim

8044 modelımızde 3 renk var 3 renkte aşagıya bırakıyorum oradan bakaabılırsınız ,ekselans attıgı lacivert renk ancak cektıgı açı ve ışıktan kaynaklı sıyah renk gıbı duruyor :) 8044 alcaksanız dar model bunu tekrardan belırtelım

Alıntıları Göster
    Bunun arkasında sanus yazısı var mı?

• tt.us kullanıcısına yanıt
    Taraklı ayaksa sadece bizde degil tüm ayakkabı alımlarında 1 numara büyük seçmeniz gerekir bilginize , sitemizde çeşitli eksiklikler var farkındayız ,ilk kez kampanya yaptık bu yüzden belli başlı eksıklerı göremiyorduk malesef sayenizde eksiklerimizi görme şansımız oldu bunların tamamı not alındı p.tesi inşallah gelicek olan güncelleme ile bu eksikleri gidericez ,teşekkürler geri dönüşünüz için :)
  • HmB_SaL kullanıcısına yanıt
    Şükür ki patronun Sanus tutkusu arkadakı şerite erişmemiş :) sadece düz bir şerit var beyazda beyaz ,lacivert ve siyah renk ayakkabıda ise kırmızı bir şerit var :)) Daha öncesinde bir arkadas burada paylaşmıştı bulabılırsem edıtleyebılırım buraya :)

Edit: Sanus yazısının bu kadar cok olmasından cok sonradan pişman oldu ancak iş işten geçti...Bundan sonra sadece S logosunu düşünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esnekadim -- 19 Mayıs 2019; 13:4:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozdemirs8

Belki faydası olur

Tekrardan teşekkürler

• Ben de maalesef 45 numara olmadığından değerlendiremiyorum. Eğer 45-46 gibi numaralar eklenirse bunu genel duyurabilir misiniz?
  • arandur kullanıcısına yanıt
    45 ve üstü numara geldıgınde özellıkle Başlıkta belırtıcegımızden emin olabılırsınız:)
  • esnekadim kullanıcısına yanıt
    Gelip görme işini bir başka zamana bıraktım. İnternetten sipariş geçtim. Normalde 44-45 giyiyorum ama 45 olmadığı için 2105 model 44 numara füme olanı aldım. Bir test sürüşü yapacağım. Sonra duruma göre diğer renklere bakarız. Sıkmaz inşallah ayağımı fazla ? Çok sıkarsa birine hediye ederiz artık. Parayı EFT talimatı olarak verdim ama bugün çalışmıyor sistem. Yarın gelir artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ray2 -- 19 Mayıs 2019; 16:49:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ray2

Gelip görme işini bir başka zamana bıraktım. İnternetten sipariş geçtim. Normalde 44-45 giyiyorum ama 45 olmadığı için 2105 model 44 numara füme olanı aldım. Bir test sürüşü yapacağım. Sonra duruma göre diğer renklere bakarız. Sıkmaz inşallah ayağımı fazla ? Çok sıkarsa birine hediye ederiz artık. Parayı EFT talimatı olarak verdim ama bugün çalışmıyor sistem. Yarın gelir artık.
    Boydan sıkma değilde yanlardan sıkma olursa zamanla açar ,boydan sıkma varsa ve çok değilse yine ayakkabı tamircilerde kalipcıda 1 gün beklektikten sonra yarım numara ile 1 numara arasında büyütebilirsiniz, yolunuz düşerse bekleriz ,ayrıca kalite anlamında içinize sinmezse de iade alabiliriz hiç sorun değil :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 8044 olan modelde siyah renk ayakkabiya beyaz taban olsa cok yakisirmis.lacivertte 43 kalmamis.Stooga girecek mi? Ayak nunaram 42 ama dar olur diye tereddutteyim.

• esnekadim kullanıcısına yanıt
    Ben ayağıma uyacağını düşünüyorum. Uymazsa da giyecek başka biri var evde. Gelip görme işine de, kısmetse bir ara uğrarım.

• ray2 R kullanıcısına yanıt
    İnşallah bekleriz :)

• surrealist2 kullanıcısına yanıt
    Siyahta tam siyah isteyen dışında ilk kez beyaz isteyen çıktı :) 8044 dar bir model 1 numara büyük alınmalı, malesef stoklar güncel devamı gelmez

• Malesef stoklar güncel 44 numara beyaz da sanırım son 4 çift kaldı

• Hocam öncelikle kolay gelsin hayırlı işler, 2105 modelinden almak istiyorum ama fotoğraflara yakından baktığımda ayakkabı yazlık olarak geçse de sanki kalın gibi duruyor. El ve ayak terlemesi var bende, en kral ayakkabıyı bile giysem ayaklarım terliyor ama yaz günü kalın ayakkabı giymek istemem. Diğer ayakkabılar biraz daha düz durduğu için daha yakışıklı olan 2105 modeline yöneldim. Sipariş vericem ama kararsız kaldım ayağımı terletip terletmeyeceği konusunda. Genel olarak yorumlar da olumlu aslında.
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.