Şimdi Ara

Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.263
Cevap
117
Favori
463.224
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kml_77

Henüz ellerine tek kuruş havale ulaşmadan 2 siparişim de kargolandi. Bu daha az bekleme süresi acısından çok güzel ancak yukarıdaki sitemde de gördüğümüz üzere bizim milletimizin maalesef hak etmediği bir incelik. Yıpratırlar hocam siz yıpranınca dürüst müşteri kitlesi de zarar görür. Nacizane onerim müşteri memnuniyetine her zaman önem verin ancak öncelikli olarak her zaman kendinizi garanti altına alın. Kurumsallaşmak öncelikli olarak bunu gerektiriyor bu ülkede.
    Haklısınız .. Ancak kazancımız helal olduğuna inanıyoruz kimsenin de helale haramı bulastircagini düşünmüyoruz ,DH ucuz kovalar doğrudur ancak haramlada işi olmaz 😊 Birde şu açıdan bakın ilk kez forumda bizi gören düşünmeden 5 çift ayakkabı siparişini hesaba direk havale yapmış tereddüt etmeden bizde kalkıp aynı incelikte bu foruma dönüş yapmassak iyi niyetimizi şahsi olarak sorgularim ...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 8044 modelimiz dar kalıp bir numara büyük vermenizi öneririz , rica etsem model resmini paylaşabilir misiniz aynı modelden mi bahsediyoruz ?
    Edit : Sanus ayakkabı yazan tüm modellerde memory tabanlik var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esnekadim -- 19 Mayıs 2019; 1:45:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: esnekadim

8044 modelimiz dar kalıp bir numara büyük vermenizi öneririz , rica etsem model resmini paylaşabilir misiniz aynı modelden mi bahsediyoruz ?
    Edit : Sanus ayakkabı yazan tüm modellerde memory tabanlik var
    https://www.esnekadim.com/
    Sanus 8044 Sneaker Memory Foam Erkek Spor Ayakkabı Erkek SANUS
    https://www.esnekadim.com/sanus-memory-foam-spor-ayakkabi-40

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 8044 modelimiz :) Dar kalıp dediğimiz gibi 1 numara büyük almazsanız yüksek ihtimalle dar olacaktir bilginize ,bir kaç yorum aşağıda 8044 dair yorumlar mevcut bakmanizi oneririz :)

• quote:

8044 modelimiz :) Dar kalıp dediğimiz gibi 1 numara büyük almazsanız yüksek ihtimalle dar olacaktir bilginize ,bir kaç yorum aşağıda 8044 dair yorumlar mevcut bakmanizi oneririz :)
    Tamam benim sorduğum taban kısmı beyaz gözüküyor resimlerde siz komple siyah demiştiniz

• Siyah renk ful siyah resim bırakıyorum aşağıya Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında

• quote:

Siyah renk ful siyah resim bırakıyorum aşağıya
    Tm sağolun 1 tane de tabanlık alıcam da hangisini alayım diğer ayakkabım 43

• quote:

Orijinalden alıntı: Rcmf1907

Tm sağolun 1 tane de tabanlık alıcam da hangisini alayım diğer ayakkabım 43

Alıntıları Göster
    8044 modelini alicaksaniz almanıza gerek yok yaninda hediye olarak diğer arkadaşlara yolladik sizede aynı şekilde hediye edicez 😉

• Merhaba, internet üzerinden ayakkabı alışverişlerimi genellikle "cm" kısası üzerinden yapıyorum. 24.5cm rahat oluyor benim için. Ayaklarım ortalamadan biraz daha küçük olduğundan dolayı da açıkçası çok seçim yapamıyorum. Sitenizdeki 40 numaraların 25cm olduğunu gördüm; kalıpları hakkında bilgi verebilir misiniz acaba? Çünkü kinetix, lescon vb. markalardaki 25cm ayağıma neredeyse 2-3 numara bol geliyor, eğer sizde de aynı durum varsa unisex bir modeli tercih etmeyi düşünüyorum. Kolay gelsin, teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-80ECA3060

Merhaba, internet üzerinden ayakkabı alışverişlerimi genellikle "cm" kısası üzerinden yapıyorum. 24.5cm rahat oluyor benim için. Ayaklarım ortalamadan biraz daha küçük olduğundan dolayı da açıkçası çok seçim yapamıyorum. Sitenizdeki 40 numaraların 25cm olduğunu gördüm; kalıpları hakkında bilgi verebilir misiniz acaba? Çünkü kinetix, lescon vb. markalardaki 25cm ayağıma neredeyse 2-3 numara bol geliyor, eğer sizde de aynı durum varsa unisex bir modeli tercih etmeyi düşünüyorum. Kolay gelsin, teşekkürler.
    Merhabalar , DH genellikle yüksek numara olduğu için açıkçası bu tarz kıyaslama yapma şansımız olmadı bundan dolayı net birşey söylemek oldukça zor , 8044 dar kalıp yüksek ihtimal o modelimiz olucaktir 40 numara ancak onun dışındaki modellerde inanın net konuşmak doğru olmaz ,unisex modelimiz 3301 var bakabilirsiniz 😊

• esnekadim kullanıcısına yanıt
    3301 numaralı modelinizi sipariş vermeyi düşünüyorum fakat sitenizi incelerken farklı modellerde tabanlıklarınızın olduğunu gördüm. 3301 numaralı ayakkabınızda kullandığınız tabanlığın modeli nedir acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-80ECA3060 -- 19 Mayıs 2019; 2:27:42 >
  • esnekadim kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ben spor ayakkabıda 45 numara giyiyorum ancak sizin modeller 44te bitiyor. Klasik ayakkabılarda olduğu gibi 44 numaranız diğer markaların 45 numarasına mı denk geliyor yoksa 45 numaraya denk ayakkabınız yok 44te mi bitiyor?

• *EKSeLaNS* kullanıcısına yanıt
    esnekadim kullanıcısına yanıt
    Yanılmıyorsam siyah renk ayakkabı almışsınız.Ben de siyah aldım ama sitede siyah ayakkabının tabanıda siyahtı neye göre taban rengi değişiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark67

Yanılmıyorsam siyah renk ayakkabı almışsınız.Ben de siyah aldım ama sitede siyah ayakkabının tabanıda siyahtı neye göre taban rengi değişiyor.
    Hocam karıştırmış herhalde. Lacivertin tabanı beyaz. Siyah ise tamamen siyah. Ben de alacaktım ama numaram bitmiş.

• Lepton355 L kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın alıp görselini paylaştığı ayakkabı lacivert mi bana siyah gibi geldi?
  • Gelip yerinizden elden alabiliyor muyuz ? Kargo yok, havale gibi nakit indirimi var ve mekan bana yakın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: dark67

Arkadaşın alıp görselini paylaştığı ayakkabı lacivert mi bana siyah gibi geldi?
    Lacivert aldım. Bir sonraki almak istediğim renk siyah demiştim.

• Sanus 8044 Sneaker Memory Foam Erkek Spor Ayakkabı Siyah yada lacivert 44 numara lazım ama site kalmadı sanırım
  • Yorumlara istinaden bir adet 8044 de ben sipariş verdim normalde 42-42.5 giyiyorum 43 aldım (taraklı ayak) inşallah tam olur.

TS1905247 nolu sipariş için yarına eft talimatı da verdim. Ha birde ricam olacak sipariş mailine ödeme bilgilerini de eklerseniz memnun olurum, şöyle ki IBAN i kopyaladim sonra açıklamaya da sipariş no yazılacak mış ki buda ileri diyince geliyor, ileri dedim sipariş no kopyaladim ama alıcı ismine hiç bakmamistim bile "nasılsa kopyalarim" diye sonra geri geldim hoop ortada bilgi kalmamış ismi bulmak için biraz ugrastim. Maile fln da baktım ama orda da yok ödeme bilgileri. Ha varsa da ben de görememiş olabilirim mobilden işlem yaptigimdan

• tt.us kullanıcısına yanıt
    EFT de hata yaptıysan paran havuzda kalır. Bankayı arayıp durumu bildirin bence.

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.