Şimdi Ara

Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.263
Cevap
117
Favori
463.220
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 Gündür bu aşagıya bıraktıgım resimdeki gibi gereksiz spam siparişler var böyle yaparak elinize ne gecıyor bilmiyorum ama aynı ürünü almak ısteyen müşterim stoklardan düştügü için alamıyor bunu bil..! Ip bilgilerin mevcut spamlıyoruz ancak farklı noktalardan giriyosun yapma DH den oldugunu biliyoruz yönlendirme linklerin sitemize düşüyor .!!

95.70.139.51

http://www.dosya.tc/server17/2dya7c/asds.png.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esnekadim -- 18 Mayıs 2019; 10:48:12 >
  • Daha ayakkabimi teslim almadım ama o kadar ilgililer ki , WhatsApp dan iletişim de hızlı ve sabırla cevapliyorlar ,müşteriye yönelik tutumları on numara , ayakkabılarin yorumları zaten iyi ama özellikle müşteriyle iletişimleri ve iyi niyetlerini takdir ettim.
    Kendilerine çok çok teşekkür ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanus 2105 aldım cok hızlı bir şekilde kargolandı ve bugun elime ulaştı.

tam numara aldım şu an biraz sıkıyor ama açılır diye umuyorum.

deneyimleme fırsatım oldukça mesajı güncellerim
  • İnceleme yazısı yazayım hemen sıcağı sıcağına :) Arkadaşlar biraz önce sipariş vermiş olduğum Sanus 8044 Sneaker Memory Foam Erkek Spor Ayakkabı'yı kargodan teslim aldım. Ayakkabının kutusunu evde açar açmaz ayakkabı gerçekten de ben buradayım diyor. :) Hatta hanım elimde görür görmez bana da bir tane alsaydın çok güzel görüntüsü dedi :) Giydiğimde de Sanus tabanlıkla olan konforunu tarif edemiyorum. Giydiğinizde göreceksiniz ki zaten Sanus tabanlıkları uzun zamandır kullanıyorum günün 10 saati ayakta çalıştığım için benim resmen ilacım. Günlük olarak kullanıcam ve benim için çok iyi oldu. Bu arada renge gelince lacivert olanını aldım. Ama Aklımda da tamamen siyah olan modeli de kaldı. İleri de ondan da sipariş vermeyi düşünüyorum.
    Bu arada bundan önce de "Sanus 2105 Sneaker Memory Foam Erkek Spor Ayakkabı" Mavi modelini almıştım. Eğer spor yapanlar varsa kesinlikle bu ayakkabıyı da öneriyorum. Ozellikle mavi rengi çok hoş onu da kullanıyorum. Spor yaparken o, günlük hayatta bu aldığımı kullanıcam. Bir de iş yerinde de Kundura ayakkabılarda Sanus tabanlık kullanıyorum. Resmen hayatıma tamamen girmiş bulunmakta kendileri :) Resim ekleyebilirsem bir kaç da resim çektim.
    Edit: Bir de değinmeye unutmuşum. Ben normalde 41 giyen biriyim. Fakat Ayağım biraz taraklı galiba, bunu bildiğim için ve 8044 modelinin dar kalıp olduğu için bir numara büyük söyledim ve 42 numarasını aldım ve tam da istediğim gibi oldu.
    https://i.hizliresim.com/nQvMER.jpg
    https://i.hizliresim.com/9a6oD9.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *EKSeLaNS* -- 18 Mayıs 2019; 14:36:35 >

• aksoft kullanıcısına yanıt
    Merhabalar ürün boydan sıkma değilde yanlardan sıkma yapıyorsa 3 gün içinde açılır ,boydan sorun olursa ciddi bir sıkışma yoksa yarım numara kadar yine açılır bilginize 😊

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayatımda gördüğüm en mükemmel esnaf.. Söyleyebileceğim başka bir söz yok.
    Allah işini, gücü rast getirsin.
  • esnekadim kullanıcısına yanıt
    8044 modelinin lacivert renginde 43 numara eklentisi yapacak mısınız? Yoksa stok bitti mi?
  • sinan26tr S kullanıcısına yanıt
    Keşke stokta olsada eklenti yapsak malesef stoklar güncel :(

• *EKSeLaNS* kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hayırlı olsun , Böylesine bir yorumdan sonra sanırım satıcı olarak dicek birşeyimiz yok ...çok teşekkürler degerlendirmeniz için :)

• @esnekadım Benim 8044 model ayakkabım da geldi. Ayakkabı çok güzel, çok rahat. Normalde 41 giyerim 42 almıştım tam oldu. Hediye tabanlık göndermeleri de büyük incelik. Babalar günü için babama ve kaynatma da birer çift farklı model alacağız hazır indirim devam ediyorken. Bundan sonra ayakkabı alacağıma ilk önceliğim sanus markası olacak. Para değil müşteri kazandınız, hem teşekkür hem tebrik ediyorum sizleri.

Forum üyesi arkadaşlarım hiç tereddüt etmeden alabilirler, kesinlikle fiyatının üstünde kaliteye sahip. Aynı zamanda çok da şık duruyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Hayırlı uğurlu olsun tekrardan degerlendirmeniz için ayrıca teşekkürler 😊 insalllah 8044 alan arkadaşlar sorunsuz olurda kimse değişim vs ile uğraşmaz ..

• Merhaba,2105 modeli için siyah renk üretilecek mi?Füme seçeneğinde taban rengi beyaz yerine siyah üretilse bile çok güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Meow -- 18 Mayıs 2019; 16:15:56 >
  • aksoft kullanıcısına yanıt
    Ben almıştım giydikçe daha rahatlaşıyor.

• 2105 model yeni sezon imalat çıkış fiyatı 80₺ o modelde devam etmeyi düşünmüyoruz fiyattan dolayı ,aynı modeli yüksek fiyatla yeni sezonda satsak yanlış anlaşılır izahta edemeyiz ,stoklardaki ürünlerin dışında devamı gelmicek malesef

• quote:

Orijinalden alıntı: nasiledekkinasilola

Hayatımda gördüğüm en mükemmel esnaf.. Söyleyebileceğim başka bir söz yok.
    Allah işini, gücü rast getirsin.
    Kesinlikle katılıyorum.

• Spor ayakkabıda Tabanı da siyah olan bi modeliniz olsa alacağım iş gereği komple siyah olması lazım

• Henüz ellerine tek kuruş havale ulaşmadan 2 siparişim de kargolandi. Bu daha az bekleme süresi acısından çok güzel ancak yukarıdaki sitemde de gördüğümüz üzere bizim milletimizin maalesef hak etmediği bir incelik. Yıpratırlar hocam siz yıpranınca dürüst müşteri kitlesi de zarar görür. Nacizane onerim müşteri memnuniyetine her zaman önem verin ancak öncelikli olarak her zaman kendinizi garanti altına alın. Kurumsallaşmak öncelikli olarak bunu gerektiriyor bu ülkede.

• 8044 modelimiz ful siyah renk ancak stoklar baya tükendi numaranız var mıdır bilemiyorum açıkçası ,ful siyah talepleri sizin hariciniz de PM den de dönüş alıyoruz bu denli tek renk talep varsa model bakılabilir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Rcmf1907

Spor ayakkabıda Tabanı da siyah olan bi modeliniz olsa alacağım iş gereği komple siyah olması lazım
    43 numaraya kadar var
    https://www.esnekadim.com/
    Sanus 8044 Sneaker Memory Foam Erkek Spor Ayakkabı Erkek SANUS
    https://www.esnekadim.com/sanus-memory-foam-spor-ayakkabi-40

• quote:

Orijinalden alıntı: esnekadim

8044 modelimiz ful siyah renk ancak stoklar baya tükendi numaranız var mıdır bilemiyorum açıkçası ,ful siyah talepleri sizin hariciniz de PM den de dönüş alıyoruz bu denli tek renk talep varsa model bakılabilir :)
    43 giyiyorum ama 44 almam lazım sanırım ama arkadaşın paylaştığı ayakkabının tabanı beyaz görünüyor
    ..alışverişi sitenizden mi yapıyoruz
    Ayakkabın içinde memory foam tabanlıkla mı geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rcmf1907 -- 19 Mayıs 2019; 1:36:21 >
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.