Şimdi Ara

Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.263
Cevap
117
Favori
463.247
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba biraz önce Darkwood milenyum ayakkabı ve çift tabanlık aldım.
    Hizmet kalitenizin hep bu şekilde kalması dileğimle hayırlı satışlar bol kazançlar diliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serrikoc S kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun ,inşallah aynı şekilde devam ederiz hep 😊

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bayram öncesi bi indirim olsada alsak )
  • onurk_ kullanıcısına yanıt
    şu an bayrama özel kampanya mevcut zaten 😉

• Hocam numaralar yok mu sitede çıkmıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eser. kullanıcısına yanıt
    stoklar güncel malesef numaralar hızlı tükeniyor :(
  • Hocam yürüyüş bandında günlük 1 saate yakın koşu için mümkünse uygun fiyatlı önerebileceğin ayakkabı hangisi olur, ayrıca 3 tane tabanlık alacağım ben, ( kalmaz diye) deneyeceğim, beğenirsek işyerinden arkadaşlar da alacak inş. Tabanlığı 1 numara büyük mü tavsiye edyrsnz

• quote:

Orijinalden alıntı: firan34

Hocam yürüyüş bandında günlük 1 saate yakın koşu için mümkünse uygun fiyatlı önerebileceğin ayakkabı hangisi olur, ayrıca 3 tane tabanlık alacağım ben, ( kalmaz diye) deneyeceğim, beğenirsek işyerinden arkadaşlar da alacak inş. Tabanlığı 1 numara büyük mü tavsiye edyrsnz
    Merhabalar öncelikle ,direk koşu ayakkabısı olarak önerebılcegımız yok ancak bır cok modelımız rahattır , daha çok günlükk kullanıma uygun modellerımız mevcut bu sebeple su model spor da cok ıyıdır dersek yanlıs olur ,tabanlık konusunda spor ıcın 100 model önerebılırız spor ayakkabılarda cok daha ıyı verım alınıyor :)
  • Özgecan'ın fotoğrafını kullanmak için ailesinin izninin aldınız mı? Yoksa ticari zeka veya pazarlama yöntemi mi!?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fofer

Özgecan'ın fotoğrafını kullanmak için ailesinin izninin aldınız mı? Yoksa ticari zeka veya pazarlama yöntemi mi!?
    1.Kadın Cinayetlerine Dikkat Çekmek İçin yaptıgımız bir farkındalıkdır.
    2.'Özge Can' dışında diğer katledilen Kadınlarda var malesef ve bir protesto gösterisinden alınmış bir fotograftır sloganı benımsemiş durumdayız ticari kaygı gözetmeksizin.
    3. Ticari Amaçla yapmış olsaydık kampanyamızın ilk etabından son etabına kadar kadınlara özel fıyat ile cıkmazdık Forumun üyelerinin %99 erkek olan bir yerde .
    4. Kadın Cinayetleri konusunda ülke olarak genel gündemimizde olmamasına rağmen bir nebze olsun farkındalık olusturabıldıysek ne mutlu bize.!
  • 42 beden gelirse haberdar eder misiniz? etiketlerseniz yada mesaja cevap ver butonuna basarsanız sevinirim hocam, iyi satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

42 beden gelirse haberdar eder misiniz? etiketlerseniz yada mesaja cevap ver butonuna basarsanız sevinirim hocam, iyi satışlar.
    hangi ürün için bahsediyoruz link ve renk belırtır mısınız
  • Hocam eft yolladm TS00508679 nolu sipariş hemen yollarsınız demi

• firan34 F kullanıcısına yanıt
    Bir aksilik olmaz ise bugün tüm çıkışlar yapılacak 😊

• Sipariş ettiğim ayakkabı geldi gayet sağlam görünüyor daha önceki siparişimde sorun olmuştu satıcı bir adet tabanlık hediye etti teşekkürler...
    https://www.esnekadim.com/
    Sanus 354 Sneaker Memory Foam Erkek Spor Ayakkabı Erkek Spor Günlük SANUS
    https://www.esnekadim.com/sanus-memory-foam-spor-ayakkabi-41

Sanus 100 Memory Foam (Hafızalı) Spor Tabanlık

Tabanlık için beklentim büyüktü ancak beklentimi karşılamadı tabanlıkta kullanılan visco malzeme az bu yüzden ayakta iken topuga yük binince sanki tabanlık yokmuş gibi topuk kısmında ağrı oluyor 63 kg biri olmama ragmen visco malzeme yükü ememiyor cünku ince ..

tavsiye edeceginiz tabanlık varsa bu mesaja alıntı yapın jel tabanlık kullanan var mı _?

Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında

• quote:

Orijinalden alıntı: Mogolo

Sipariş ettiğim ayakkabı geldi gayet sağlam görünüyor daha önceki siparişimde sorun olmuştu satıcı bir adet tabanlık hediye etti teşekkürler...https://www.esnekadim.com/sanus-memory-foam-spor-ayakkabi-41

Sanus 100 Memory Foam (Hafızalı) Spor Tabanlık

Tabanlık için beklentim büyüktü ancak beklentimi karşılamadı tabanlıkta kullanılan visco malzeme az bu yüzden ayakta iken topuga yük binince sanki tabanlık yokmuş gibi topuk kısmında ağrı oluyor 63 kg biri olmama ragmen visco malzeme yükü ememiyor cünku ince ..

tavsiye edeceginiz tabanlık varsa bu mesaja alıntı yapın jel tabanlık kullanan var mı _?

A100 modelımız anatomik özellıkler baz alındıgından bellı yükseklik ve dolgunlugun dısına cıkmamız malesef uygun degıl standartları var ve malesef bızde bunlara uymak zorundayız , M900 modelımızde daha dolgun bır ürün ile çıkış yapıcaz o zaman beklentılerınızı karşılayabılcegımızı umuyoruz :)
    Jel tabanlık ıle vısco memory foam hammadde itibariyle bambaşka klasmanlardadır bunun bilgisini verebiliriz onun harıcınde söylicegimz her şey yanlış anlaşılacağı için yorum yapmaktan cekiniyoruz açıkcası :)

• merhaba

topuğu destekleyen değil de ayağın uç kısmını destekleyen modelleriniz var mı .şayet benim genelde ön kısmı acıyor uzun süre yürümelerde. topuğumdan rahatsız olmuyorum. dediğim tarz da tabanlık bulamadım. bulduklarım da alman malı pahalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetsoul -- 6 Ağustos 2019; 17:39:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetsoul

merhaba

topuğu destekleyen değil de ayağın uç kısmını destekleyen modelleriniz var mı .şayet benim genelde ön kısmı acıyor uzun süre yürümelerde. topuğumdan rahatsız olmuyorum. dediğim tarz da tabanlık bulamadım. bulduklarım da alman malı pahalı
    merhaba,
    ön taraf için A100 modellerımız mevcut on ve yan desteklı ona bakabılırsınız onun dısında Alman marka var dedıgınızın lınkı veya resmı var mı ıstedıgınız tarzda arka planda arge calısmamız olabılır şayet var ıse yardımcı olabılırız :)
  • 3 adet tabanlık aldım, ertesi gün elime ulaştı. benim sorunum yok fakat yinede rahat olsun diye alayım dedim :)
    iyi gelip gelmediğinide anlayamadım. bugün taktım ve kullandım şuan kullanıyorum işte :)
  • Nasıl ertesi gün ulaştı, ben eft sabah 10 da yolladm, daha kargoya verilmedi:/

• 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.