Şimdi Ara

Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.263
Cevap
117
Favori
463.251
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayırlı olsun ,üründe sorun olursa da buradayız :))

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: firan34

Nasıl ertesi gün ulaştı, ben eft sabah 10 da yolladm, daha kargoya verilmedi:/
    :) Şahsi olarak bugün izinliydim bundan dolayı kargo hazırlama ve cıkısları dıger arkadas yaptı bundan dolayı kargolar subede gırısler gec saate kalmıs şimdi bilgisayara oturma şansım oldu sisteme girişleri 15 dk ıcınde yapıcam :)
    Ertesi gün ulaşma sebebı İstanbul uzaklıgı 300 km ıse ertesı gun kargo subesıne ulasıyor ve sube duruma gore aynı gün teslımat yapabılıyor :) Son olarak donanımda gelen müşterilerin EFT ödemesıne bakılmaksızın aynı gün çıkısını yapıyoruz
  • Bu gece sipariş verirsek yarın gönderir misiniz? Yoksa yetişmez, haftasonu memlekete gideceğim.
  • daniel_wellington D kullanıcısına yanıt
    Bu gece ve yarın 17:17 kadar gelen tüm siparişleri aynı gün çıkışı yapılacak 😊

• Biri 40 biri 44 olmak üzere 2 adet ayakkabı ve 44 numara tabanlık siparişim elime ulaştı.Sanus 354 gerçekten rahat bir ayakkabı bordo rengini aldım gri olsa bir adette ondan alabilirdim.40 numara ayakkabıyla beraber tabanlık hediyesi de güzeldi 44 numarada da çıksaydı daha iyi olurdu.Genel olarak daha önce aldığım 8044 modeli ve son siparişlerimden f/p noktasında oldukça memnunum.Hayırlı kazançlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-218469438

Bu mesaj silindi.
    Tabanliklarimizda 45 numara son istediğiniz model hangisidir link iletirseniz sorunu çözebiliriz ☺️

• quote:

Orijinalden alıntı: dark67

Biri 40 biri 44 olmak üzere 2 adet ayakkabı ve 44 numara tabanlık siparişim elime ulaştı.Sanus 354 gerçekten rahat bir ayakkabı bordo rengini aldım gri olsa bir adette ondan alabilirdim.40 numara ayakkabıyla beraber tabanlık hediyesi de güzeldi 44 numarada da çıksaydı daha iyi olurdu.Genel olarak daha önce aldığım 8044 modeli ve son siparişlerimden f/p noktasında oldukça memnunum.Hayırlı kazançlar...
    Aldığınız iki üründe gerçekten güzel ancak artık stokları tükenen ürünler , 40 numarada ekstra hediye olma sebebi pozitif ayrımcılık 😉

• İndirimin son saatlerinde bende sipariş verdim hocam. TS0708708 EFT yaptım . Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xwayter

İndirimin son saatlerinde bende sipariş verdim hocam. TS0708708 EFT yaptım . Kolay gelsin.
    Çok teşekkürler,bizde son dakıkayı beklıyoruz kargo çıkışları için :)

Edit: Bir hayli sipariş geçmişsiniz Teşekkürler :)

Edit: Önceki siparişlerinizide baz alarak 1 adet kadın ayakkabısı biz hediye edicez modeli bizde saklı olmak kaydı ile sadece numara belirtmenizi sizden rica edicez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esnekadim -- 7 Ağustos 2019; 17:22:28 >
  • Siteden çıkabilir misiniz :))

Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında
  • Merhaba,

Son dakika sipariş geçtik, yetişebildik umarım TS0708710
  • quote:

Orijinalden alıntı: coldblue_

Merhaba,

Son dakika sipariş geçtik, yetişebildik umarım TS0708710
    siteyi kapatıp fiyat güncellemesi yapıcaz ama sepete atıp adres dolduranlar oldugu için su an kapatamıyoruz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: esnekadim

Çok teşekkürler,bizde son dakıkayı beklıyoruz kargo çıkışları için :)

Edit: Bir hayli sipariş geçmişsiniz Teşekkürler :)

Edit: Önceki siparişlerinizide baz alarak 1 adet kadın ayakkabısı biz hediye edicez modeli bizde saklı olmak kaydı ile sadece numara belirtmenizi sizden rica edicez

Alıntıları Göster
    Teşekkürler hocam . Whatsapp dan dönüş yaptım . Hayırlı işler

• Kadın Yaşamdır,Yaşama Dokunma!

Temmuz Ayı Kadınlarımıza Özel Kampanyamız Bitmiştir,İlginiz İçin Teşekkürler :)

Bütün Sorunlarınız İçin Bize 0530 711 7099 Numaralı Hattımızdan Ulaşabilirsiniz.

Keyifli Alışverişler Dileriz :)

Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında

• 2. sanus ayakkabımı aldım, yanına da 2 tabanlık ilave ettim. Gelsin bakalım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haymanali2006

2. sanus ayakkabımı aldım, yanına da 2 tabanlık ilave ettim. Gelsin bakalım :)
    Hayırlı olsun :)
  • ya kaçırdık mı noldu. ağustos ta erkek tabanlıklarda indirim olacaktı. kaçırdk mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

ya kaçırdık mı noldu. ağustos ta erkek tabanlıklarda indirim olacaktı. kaçırdk mı
    25/07/2019 da başlattıgımız kampanyamız 07/08/2019 tarihinde son buldu :( özelden yazarsanız yardımcı olmaya calısıcam tabı kargo aktarmada takılmaz ıse :(
  • Amazondan uygun fiyata under armour ayakkabi almistim tabani biraz garip cikmisti sanki yukselti var gibi.Iade'de etmemistim sizin tabani dun tesadufen gordum belki care olur diye aldim gercektende care oldu.Tesekur ederim.

Yanliz M300 den bir siyah birde gri yollamissiniz ben 1 tane siyah almistim ne yapayim geri mi yollayayim yoksa ucretini mi atayim ?
    Kargo sizi zarar'a sokacaksa geri gondermeyeyim hemde bayram falan direk taban ucretini size gondereyim ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.