Şimdi Ara

Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.263
Cevap
116
Favori
463.254
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam tabanlıklarda en geç ne zaman kampanya olacak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: endülüs_faruki

hocam tabanlıklarda en geç ne zaman kampanya olacak ?
    9.Ay itibariyle Düzenli olarak Tabanlıklarda Kampanyanlarımız olucak :)
  • esnekadim kullanıcısına yanıt
    :)

Linkteki modeli inceledim Gri rengi hosuma gitti ancak Gri de 43 numara yok
    Fiyatı hakkında yorum yapmayacağım ama aklıma takılan nokta N11 de 67TL den satıyorsunuz. Kendi sitenizde 90TL iken komisyon verdiğiniz sitede 67 olması da bana enteresan geldi.
  • mdatalay M kullanıcısına yanıt
    N11 komisyonu %20 :)
    Haklısınız ancak izahı var tabiki N11 kampanya dahilinde bir kaç ürünümüzü aldı ve fiyatlar konusunda yardımcı olduğu için daha uygun ,N11 kampanyası yarın itibariyle bitiyor sitemizde de aynı şekilde kampanya vardı bayram boyunca çok daha uygundu , ayakkabıyı begendiyseniz kampanyadaki fiyattan yardımcı olabiliriz😊

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • esnekadim kullanıcısına yanıt
    Kardiyo ekibimizle sık sık koşu ayakkabısı eskittiğimiz için piyasadaki F/P oranı yüksek ayakkabılara yöneliyoruz
    Yakın zamana kadar Decathlon bu konuda ilk şubemizdi ancak son zamanlarda şirket politikalarını negatif anlamda değiştirdiklerini sezindik ve başka modellere de şans vermeye karar verdik

Sizin bu model için kampanyalı fiyatınız ne kadar acaba ?
  • mdatalay M kullanıcısına yanıt
    Yakın zamanda ablasyon operasyonu geçirmiş biri olarak ,koşu ayakkabilarinizda destek olmak isteriz 0530 711 7099 telefondan iletişime geçerseniz öncelikle numune deneme çifti gönderelim sonrasında f/p uygun gelmesi halinde toplu alım için yardımcı olalım :)

• 44/Siyah kendime. 40/Lacivert komşuma aldım. Kendi ayakkabımı denedim. Gerçekten rahat. İnşallah komşum da memnun kalır.

Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında

• nike35 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı Olsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: esnekadim

N11 komisyonu %20 :)
    Haklısınız ancak izahı var tabiki N11 kampanya dahilinde bir kaç ürünümüzü aldı ve fiyatlar konusunda yardımcı olduğu için daha uygun ,N11 kampanyası yarın itibariyle bitiyor sitemizde de aynı şekilde kampanya vardı bayram boyunca çok daha uygundu , ayakkabıyı begendiyseniz kampanyadaki fiyattan yardımcı olabiliriz😊
    Dedeme ayakkabi alacagim tipi onemli degil sadece rahat olsun yeter.... Tavsiye edeceginiz urun nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • esanchez38 kullanıcısına yanıt
    Ayakkabılarımiz genelde genç ve orta yaş grubuna hitap ediyor bu sebeple su model demek doğru olmaz ,rahatlık konusunda bir çok modellerimiz rahattır ,model seçimini malesef size birakicaz yönlendirme yapmak doğru değil

• https://www.esnekadim.com/
    Sanus Milenyum Memory Foam Sneaker Erkek Spor Günlük SANUS
    https://www.esnekadim.com/sanus-milenyum-memory-foam-sneaker

Kampanyayı kaçırdık mı :( Bu üründe kampanyalı fiyat ne kadar dı ? 1 çift kampanyalı fiyattan yardımcı olsanız :) Orange 39 numara...

• sarpuli kullanıcısına yanıt
    Bayram öncesi kampanyayi bitirdik 😊 özelden PM atın yardımcı olalım kampanyalı fiyattan

• Ben de ilk yorumumu yazayım. 3 adet yakında satışa çıkacak 48 numara tabanlık ve 3 adet 9Tl den satışa çıkan tabanlıktan aldım. Daha yeni kullanma fırsatım oluyor. Şimdilik güzel. Ancak yıpranma vs olacak mı ilerde yazarım hatırlatılırsa.

Arkadaş sağolsun ben daha ödemeyi yapmadan kargoyu yaptı. Hızlıca eve ulaştı kargo.

İyi satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaZAaRa

Ben de ilk yorumumu yazayım. 3 adet yakında satışa çıkacak 48 numara tabanlık ve 3 adet 9Tl den satışa çıkan tabanlıktan aldım. Daha yeni kullanma fırsatım oluyor. Şimdilik güzel. Ancak yıpranma vs olacak mı ilerde yazarım hatırlatılırsa.

Arkadaş sağolsun ben daha ödemeyi yapmadan kargoyu yaptı. Hızlıca eve ulaştı kargo.

İyi satışlar.
    M900 modelimiz çok yakında satışta :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: esnekadim

Ürün Sorunsuz olması kadar sorunlu olmasıda normal bir şey imalat hatası var ıse alırız hıc sorun degıl , N11 den aldıgınızı belırtmıstınız ıade talebı acarak ürünü bize gönderin ayrıca acıklama kısmında da DH dekı nıckınızı eklersenız ürün bze gelmeden hızlıca ıadenızı onaylarız :)
    Ürün geldigi zaman detaylı inceleme yapıcaz resimlerden anladıgımız kadarıyla dikişlerde patlama yok ancak delınmış enterasan şekilde sebebı nedir ögrenince konuyu tekrardan editleme yapıcaz :)

Alıntıları Göster
    Aradan 5 gün zaman geçti. Bu zaman zarfında neler olup bitti?

Firmadaki ilgili arkadaş ile whatsapp hattı üzerinden görüştüm. Yeni çıkan Darkwood modeli ayakkabıyı farkını ödeyerek almayı teklif ettim. Ancak ne kadar ısrarcı olduysam da herhangi bir fark almadan bana yolladılar. Üstelik sorunlu olan ayakkabıyı henüz iade dahi etmemişken. Ertesü gün (cumartesi) ayakkabı bana ulaştı. Ancak numaram aynı olmasına rağmen ayakkabının örme olması ve sanırım kalıp farkından ötürü bana büyük geldi. Pazartesi günü durumu bildiren bir whatsapp mesajı attım. Hızlı bir şekilde 42 numarayı gönderelim mi diye yanıt aldım. Ancak ayağım 42,5 gibi numaralara uygun olduğu için 42 numarada da sorun yaşarsam kendilerini daha fazla da yormamak adına aslında çok da memnun olduğum eski ayakkabımın yenisi ile değişimi rica ettim. Sağ olsunlar tekrar kırmadılar ve ayakkabıyı aynı gün (dün) gönderdiler ve bugün itibariyle bana ulaştı. Üstelik yolladıkları darkwood modeli ile eski sorunlu ayakkabıyı henüz iade edememiş olmama rağmen.

Her şey bir tarafa sadece müşteri memnuniyeti ve bu konudaki çabaları için bile tercih edilmeli. Nike, Adidas gibi ürünlerde benzer bir sorunu yaşadığımda muhtemel kullanıcı hatası yaftası yapıştırılarak reddediliyor olacaktım.

Ben kendilerine tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Eş, dost akrabaya da bizzat tavsiye ettim. Ediyorum da.

Allah helalinden bol kazançlar nasip etsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Roland Deschain

Firmadaki ilgili arkadaş ile whatsapp hattı üzerinden görüştüm. Yeni çıkan Darkwood modeli ayakkabıyı farkını ödeyerek almayı teklif ettim. Ancak ne kadar ısrarcı olduysam da herhangi bir fark almadan bana yolladılar. Üstelik sorunlu olan ayakkabıyı henüz iade dahi etmemişken. Ertesü gün (cumartesi) ayakkabı bana ulaştı. Ancak numaram aynı olmasına rağmen ayakkabının örme olması ve sanırım kalıp farkından ötürü bana büyük geldi. Pazartesi günü durumu bildiren bir whatsapp mesajı attım. Hızlı bir şekilde 42 numarayı gönderelim mi diye yanıt aldım. Ancak ayağım 42,5 gibi numaralara uygun olduğu için 42 numarada da sorun yaşarsam kendilerini daha fazla da yormamak adına aslında çok da memnun olduğum eski ayakkabımın yenisi ile değişimi rica ettim. Sağ olsunlar tekrar kırmadılar ve ayakkabıyı aynı gün (dün) gönderdiler ve bugün itibariyle bana ulaştı. Üstelik yolladıkları darkwood modeli ile eski sorunlu ayakkabıyı henüz iade edememiş olmama rağmen.

Her şey bir tarafa sadece müşteri memnuniyeti ve bu konudaki çabaları için bile tercih edilmeli. Nike, Adidas gibi ürünlerde benzer bir sorunu yaşadığımda muhtemel kullanıcı hatası yaftası yapıştırılarak reddediliyor olacaktım.

Ben kendilerine tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Eş, dost akrabaya da bizzat tavsiye ettim. Ediyorum da.

Alıntıları Göster
    Merak ettiğim tek bir şey var bu firma bunu çok yapıyor buna benzer çok yazan oldu ,hiç mi carpilmadi arkadaş burası Türkiye

• quote:

Orijinalden alıntı: Roland Deschain

Alıntıları Göster
    Bir firma bu kadar sorunsuz alış-veriş yapamaz, hiç mi kötü yorum yapicak bir üye çıkmaz

• Roland Deschain kullanıcısına yanıt
    Her Satıcı aynı zamanda müşteridir , satış yaparken de sonrası içinde aynı durumda biz müşteri olsak nasıl davranılmasını ıstıyorsak o şekilde davranmaya çalışıyoruz şükür gerek geri dönüşler olsun gerekse eleştiriler olsun hep olumlu oluyor , dip dalga olarak SANUS ismini İnşallah 2019 yılı içinde bol bol duyucaz hep beraber
  • rehaerus R kullanıcısına yanıt
    Yüksek bir ihtimalle Yaşınız kadar 'çarpıldık' , ancak pire için yorgan yakmayı düşünmüyoruz
  • adım-adım A kullanıcısına yanıt
    kötü yorum degılde eleştiri cok alıyoruz ki bizi eleştirin diye üstüne basa basa yazıyoruz ,eleştirilmeden kimse bir noktaya ulaşamaz hatalarımızı görüp sürekli kendimizi güncelliyoruz :)
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.