Şimdi Ara

Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.263
Cevap
116
Favori
463.256
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: metinvurgun

1 adet 42 numara siyah siparis verdim. İlk kez urunlerinizden birini kullanacağım. Umarım memnun kalırım. @esnekadim
    Umarım,memnuniyet göreceli bir durum tabi ürün geldiğinde içinize sinmez ise aynı gün iade talebi açıp tarafımıza iade edebilirsiniz :)
  • Ben normalde 43 giyiyorum. Siyah modelin 43 numarasını aldım. Kalıplar nasıldır? 44 alacaktım da siyah modelin 44 ü olmadığı için 43 aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Liquid Soap

Ben normalde 43 giyiyorum. Siyah modelin 43 numarasını aldım. Kalıplar nasıldır? 44 alacaktım da siyah modelin 44 ü olmadığı için 43 aldım
    Sizin nezdinizde herkese yazalım ,Açıklama kısmında yer alan resme dikkatli bakarak ürün seçimi yapıldıysa sorun oluşmaz ancak bakmadan alındıysa malesef olmucaktır.(ayaklarınız taraklı ise olmama ihtimali yüksek )

Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında

• Merhaba Arkadaşlar Çok Beklenen M900 Modelimizi Eylül Ayı içerisinde Satışa Çıkartıyoruz
    urun.n11.com
    Sanus M900 Memory Foam (hafızalı) Anatomik Tabanlık - n11.com
    https://urun.n11.com/tabanlik/sanus-m900-memory-foam-hafizali-anatomik-tabanlik-P372278047

• esnekadim kullanıcısına yanıt
    Ayaklarım taraklı evet ama 42 numara Dockers by gerli ayakkabıyı kullanıyorum biraz sıkıyor ama. Peki ürün geldiğinde olmazsa bir numara büyük lacivertle değiştirme şansım var mı fiyat farkı ödemeden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Liquid Soap

Ayaklarım taraklı evet ama 42 numara Dockers by gerli ayakkabıyı kullanıyorum biraz sıkıyor ama. Peki ürün geldiğinde olmazsa bir numara büyük lacivertle değiştirme şansım var mı fiyat farkı ödemeden?
    Bahsettiginiz modelde 42 biraz sıkarak oluyorsa 43 sorunsuz olur ,ürün ilk geldiginde yanlardan 'hafif' çok degıl o kısma dikkat edin sıkma var ise zamanla açar ama aşırı rahatsız sıkma varise açmaz kullanmadan değişim veya iade için bizimle iletişime geçin , Ayrıca Stoklarda 44 numara olursa ücretsiz şekilde değişim konusunda yardımcı oluruz :)
    Teşekkürler :)
  • babama rahat ayakkabı almak istiyorum günlük hayatta sürekli ayakta elinizde var mı hem rahat hem güzel ayakkabı
  • Ben 44 giyiyorum normalde ama sizin resme göre +1 yani 45 almam gerekiyor sanırım. 45 olmadığı için şansına yine de sipariş verdim inşallah olur. Epeydir taip ediyordum ancak şimdi fırsatım oldu.
  • bu
    https://www.esnekadim.com/
    Darkwood Milenyum Erkek Sneaker Ayakkabı Erkek Spor Günlük SANUS
    https://www.esnekadim.com/darkwood-milenyum-erkek-sneaker-ayakkabi

veya

bu
    https://www.esnekadim.com/
    Sanus Elite Memory Foam Erkek Sneaker Ayakkabı Erkek Spor Günlük SANUS
    https://www.esnekadim.com/sanus-elite-memory-foam-erkek-sneaker-ayakkabi

modelde kampanya olacak mı acaba? önümüzdeki haftadan sonra yoğun bir tempoya giriyorum önce yurtdışı sonra fuar derken uzun süreler ayakta kalacağım. Bunlardan düşünyorum da

• designr kullanıcısına yanıt
    Elite modelimiz yoğun tempo ve görsel olarak bir çok elbise ile uyumludur ,dip fiyat kampanyası yakın zamanda olmucak ancak sitemizde devam eden bir kampanya var 'ayakkabidahisi' yazarak 20 ₺ indirim alabilirsiniz 😊
    Not: siteye üye olmayan kampanyadan faydalanamiyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • merkay7 kullanıcısına yanıt
    İnsalllah olur olmaz isede artık el mahkum iade seçeneğini oluşturucaz 🙃

• HayatınıYaşayamayanAdam kullanıcısına yanıt
    Darkwood modelini kendi babama hediye ettim altındaki taban çok ses çıkarıyor deyip rahatsız olmuştu sonrasında elite modelini hediye ettim ondan memnundu açıkçası:)
    Not: Son 1 senedir spor ayakkabi kullanıyor klasik kullanan birisiydi kendisi :)

tabanlığı nasıl o modelin ? sizin ürettiğiniz tabanlıklar arasında kaçıncı sırada ve daha sonra tabanlık değişimi yapılabiliyor mu acaba ?
  • designr kullanıcısına yanıt
    Linkte ki iki modelde de 100 model tabanlik hediyeli geliyor ,üretiminde kendi tabanligi mevcut ancak yanında 100 model tabanlik yolluyoruz

Anladım teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lacivert 41 siparis ettik Kutahyaya bakalım ilk siparis olacak benim de.

Aslında beyazı gözüme kestirmistim de yokmuş. Eğer elinizde varsa beyaz gönderebilirsiniz. Sipariş no vs. İçin PM den konuşabiliriz. Yoksa lacivert de olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatihburak95 kullanıcısına yanıt
    Malesef gri renk kampanya öncesinde 40 çift kalmıştı ancak tamamı tükendi ,sipariş neyse o cikicak p.tesi günü bilginize 😊

• quote:

Orijinalden alıntı: esnekadim

Darkwood modelini kendi babama hediye ettim altındaki taban çok ses çıkarıyor deyip rahatsız olmuştu sonrasında elite modelini hediye ettim ondan memnundu açıkçası:)
    Not: Son 1 senedir spor ayakkabi kullanıyor klasik kullanan birisiydi kendisi :)
    cevap verdiğiniz için teşekkür ederim peki bu 58.90 olan modeliniz nasıl rahat mı sizin önerdiğiniz ile arasında pek fark var mı
  • HayatınıYaşayamayanAdam kullanıcısına yanıt
    Kalite olarak elite bir tık daha üst ve döviz krizinden sonra yapıldığı içinde malesef biraz daha pahalı temel fark bu birde orta yaş faktörü olduğu için 354 modelini pek benimseyemiyebilir :)

• 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.