Şimdi Ara

Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.263
Cevap
116
Favori
463.256
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rehaerus -- 28 Ağustos 2019; 20:37:46 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • şuan 58 lira olan kampanyalı modelin gri rengini 5 ay önce yine bu fiyattan kampanyalı almıştım. 5 aydır severek giyiyorum herhangi bir deforme olmadı ayakkabı hem rahat hem sağlam. Tam bir F/P ürün. Tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leronamso -- 25 Ağustos 2019; 16:36:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: leronamso

şuan 58 lira olan kampanyalı modelin gri rengini 5 ay önce yine bu fiyattan kampanyalı almıştım. 5 aydır severek giyiyorum herhangi bir deforme olmadı ayakkabı hem rahat hem sağlam. Tam bir F/P ürün. Tavsiye ederim.
    5. Ay gibi uzun bir kullanım deneyimi olan bir kullanıcının yorum yapması kıymetli çok teşekkürler :)
  • çöppplük ayakkabı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rehaerus

.
    Sizin nezdinde diğer arkadaşları da bilgilendirelim .
    Cumadan Bu yana Ciddi bir Birikmiş Siparişlerimiz Olduğu için Pazar Günü çalışma Kararı aldık aksi durumda P.tesi günü Kargo çıkışlarında gerek zaman olarak yetişmemesi gerekse hatalı çıkışlar olması ihtimalini düşünerek Hazırlıklarımızı ve kargo çıkışlarımızı Saat 16:00 İtibariyle bitirdik .MNG kargo ile ürünler gelicek Kargo firmaları C.tesi günü 13:00 kadar çalışır Pazar Günü ise Çalışmaz ancak Kargo çıkışlarını aşırı yoğunluk oluşmadığı sürece Kendi içimizde kesiyoruz zamandan tasarruf etmek açısından ve kargolara daha yakından müdahale etmek için böyle bir işlem yaptık :) Diğer sorunuza gelicek olursak Kargolar pazartesi günü şubeye teslim edılcek pazartesı aksamıda aktarmaya gidicek bundan dolayı en erken teslimatlar Salı Günü başlar orada beklenti oluşmasın lütfen :) Başka sorunuz varsa Cevaplayabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: carpenokte

çöppplük ayakkabı
    Çöplük Deyip Geçmeyin ,Hurdada kilo fiyatı 5 TL dilerseniz yardımcı olabilirim :)
  • Sanus M300 Memory Foam (Hafızalı) Günlük Tabanlık indirime girme şansı var mı acaba? Bu fiyattan 2 adet aldım memnun kaldım. Bir kaç adet daha almak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IceFresh

Sanus M300 Memory Foam (Hafızalı) Günlük Tabanlık indirime girme şansı var mı acaba? Bu fiyattan 2 adet aldım memnun kaldım. Bir kaç adet daha almak istiyorum.
    N11 de (
    urun.n11.com
    Sanus M300 Memory Foam (hafızalı) Günlük Tabanlık - n11.com
    https://urun.n11.com/tabanlik/sanus-m300-memory-foam-hafizali-gunluk-tabanlik-P231813995
    ) haftasonuna özel 16.99 TL ikinci ürünler %11 İndirim var şu an tüm platformlar arasında en uygun N11 :)

• esnekadim kullanıcısına yanıt
    Yanlış hatırlıyor olabilirim. Bir ara güzel bir indirim yapılmıştı sanki :)
  • quote:

Yanlış hatırlıyor olabilirim. Bir ara güzel bir indirim yapılmıştı sanki :)
    Temmuz ayında toptancılara verdigimiz en dip fiyattan cıkarmıstık ancak o zaman kadınlara özel kampanya olmuştu bundan dolayı dip fiyat uygulamıştık :) 9.Ay içinde Hakmar Marketlerinde SANUS tabanlıklar satışa cıkıyor orada da yine uygun fiyattan ulaşabilirsiniz :)
  • Merhaba n11 uzerinden lacivert ve siyah renk olmak üzere 2 adet ayakkabi aldim. Umarım memnun kalırım. Kargoyu teslim alıp kullanıma başladıktan sonra olumlu/olumsuz geri dönüşleri burdan yaparım.
    İyi çalışmalar
    Sipariş no:207856794584

Teşekkürler. Hakmar'a ulaşma şansım yok İstanbul dışında yaşadığım için. N11'den alırım yine ancak.
  • nedenyoksun kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun N11'de de cevapladıgım gibi ürünlerin begenmez iseniz aynı gün iade edebilirsiniz :) Yapıcı eleştirilere açığız yorumlarınızı beklıyoruz :)
  • quote:

Teşekkürler. Hakmar'a ulaşma şansım yok İstanbul dışında yaşadığım için. N11'den alırım yine ancak.
    Hakmar'dan sonra BİM yada A101 var sırada
  • Hakmar sadece İstanbul analdolu yakasında var bildiğim kadarıyla

• quote:

Orijinalden alıntı: nedenyoksun

Hakmar sadece İstanbul analdolu yakasında var bildiğim kadarıyla
    Türkiye geneli 300'den fazla mağazası var daha çok şehir merkezlerinde şimdilik , Basamakları tek tek çıkıyoruz acele etmeden
    Yolunuz açık olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: adım-adım

Tabanlık fiyatı ne olucak ? 99.99₺ değildir heralde

Alıntıları Göster
    99.99 olabilir ama yaninda 2 ayakkabi da hediye ederler sanirim o fiyata :))))

• endülüs_faruki kullanıcısına yanıt
    Tabanlik alana ayakkabı hediye :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: esnekadim

N11 de (https://urun.n11.com/tabanlik/sanus-m300-memory-foam-hafizali-gunluk-tabanlik-P231813995 ) haftasonuna özel 16.99 TL ikinci ürünler %11 İndirim var şu an tüm platformlar arasında en uygun N11 :)

Alıntıları Göster
    İyi geceler,
    Düz tabanlar için bu tabanliklar uygun mu veya nasıl bir tavsiye de bulunabilirsiniz.
    Selamlar

• 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.