Şimdi Ara

Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.263
Cevap
116
Favori
463.258
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 41 numara n11 kampanyalidan alıp tanışma fırsatı buldum.
    Skechers 41.5 giyerken bunda 41 tam oldu(diğer bütün ayakkabilarim 41 numara zaten)
    Dışarıda giyme fırsatım daha olmadj ama evde denedigim kadarıyla çok rahat geldi. Hani ilk Skechers giydiğinde 10/10 oh be dersin ya bunda da 9/10 diyorsun aynı şeyi.
    En yakın kampanya da ailenin diğer bireylerine de 3-4 çift alacağız iA.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihburak95

41 numara n11 kampanyalidan alıp tanışma fırsatı buldum.
    Skechers 41.5 giyerken bunda 41 tam oldu(diğer bütün ayakkabilarim 41 numara zaten)
    Dışarıda giyme fırsatım daha olmadj ama evde denedigim kadarıyla çok rahat geldi. Hani ilk Skechers giydiğinde 10/10 oh be dersin ya bunda da 9/10 diyorsun aynı şeyi.
    En yakın kampanya da ailenin diğer bireylerine de 3-4 çift alacağız iA.
    Öncelikle Hayırlı olsun :)
    Bazı kşilerde 41 numara tam oluyor ama bazı kişilerde ise olmuyor internetten ayakkabı satmanın kötü yanı sanırım bu olsa gerek :) Ürün tam kalıp aslında ama tutturmak cok zor herkes için , N11 de yorumlarını beklıyoruz :)
  • şimdiye dek iki çift kendime, iki çift oğluma aldım. arkadaşlarıma da yaklaşık yirmi çift civarı aldırmışımdır. gelen yedek tabanlıkları kullanmaya gerek kalmıyor. çünkü içlerindeki tabanlıklar ziyadesiyle yeterli benim için. satıcı arkadaşımız ise fazlasıyla ilgili. iki kez yurt dışında olduğum için ödeme yapmamı bile beklemeden göndermişti ürünleri adresime. ben memnunum kendi adıma.

son kampanyayı kaçırdığıma üzüldüm ama yeni kampanyaları olacaktır muhakkak. bir de bakmayın bazı tiplerin ürünlere laf atmasına. dik duran ve inandığını savunan arkadaşa karşı kuyruk acıları var eski hikayelerden kalma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mytra

şimdiye dek iki çift kendime, iki çift oğluma aldım. arkadaşlarıma da yaklaşık yirmi çift civarı aldırmışımdır. gelen yedek tabanlıkları kullanmaya gerek kalmıyor. çünkü içlerindeki tabanlıklar ziyadesiyle yeterli benim için. satıcı arkadaşımız ise fazlasıyla ilgili. iki kez yurt dışında olduğum için ödeme yapmamı bile beklemeden göndermişti ürünleri adresime. ben memnunum kendi adıma.

son kampanyayı kaçırdığıma üzüldüm ama yeni kampanyaları olacaktır muhakkak. bir de bakmayın bazı tiplerin ürünlere laf atmasına. dik duran ve inandığını savunan arkadaşa karşı kuyruk acıları var eski hikayelerden kalma.
    Nasip nereden ne geleceğini bilemiyorsunuz burada yazmasanız haberım dahı yoktu sonradan alımlarla alakalı çok teşekkürler :) Yapıcı eleştiriler oldukça bizi memnun ediyor o konuda hiç sorunumuz yok ama taraf oldugumuz konudan dolayı ınadına kötü yorum yapan arkadaşlar var biliyoruz ama 'omurga' önemli dün dediklerimizin arkasındayız ve doğru iş yapğtıgımız içindir ki Balon misali şişip patlayan firmalardan olmadık DH de konu güncellediğimizde insanlar güvenip alabiliyor bu güveni bir şekilde sağladık şükür gerisi markalaşmada nasip olursa Türkiye ye mal edicez SANUS markasını

• 58.90 lık ayakkabı elime ulaştı ayakkabıyı inceledim tipi çok iyi tabanı aşırı rahat akşama babam giyip dener umarım olur yeni indirimleriniz ne zaman olucak birkaç çift almayı düşünüyorum ama lütfen indirime girdiği zaman iyi bir indirim olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: HayatınıYaşayamayanAdam

58.90 lık ayakkabı elime ulaştı ayakkabıyı inceledim tipi çok iyi tabanı aşırı rahat akşama babam giyip dener umarım olur yeni indirimleriniz ne zaman olucak birkaç çift almayı düşünüyorum ama lütfen indirime girdiği zaman iyi bir indirim olsun
    N11 Günün fırsatına Çıkarmıştı sonrasında talep gelınce uzattık ,aynı ürün şimdilik kampanyaya girmez , 9.ayda tüm ayakkabılarda Trendyol üzerinden dip fiyatlarla bir kampanya düşünüyoruz başlık güncelleyip mutlaka bilgilendirmesini yapıcaz ,takıp kalmanız ıcın bıldırımlerı açmanız gereklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: esnekadim

N11 Günün fırsatına Çıkarmıştı sonrasında talep gelınce uzattık ,aynı ürün şimdilik kampanyaya girmez , 9.ayda tüm ayakkabılarda Trendyol üzerinden dip fiyatlarla bir kampanya düşünüyoruz başlık güncelleyip mutlaka bilgilendirmesini yapıcaz ,takıp kalmanız ıcın bıldırımlerı açmanız gereklı

Alıntıları Göster
    Hocam mesela 250 lira üzerine 50 lira indirim vs gibi bir kampanya düşünür müsünüz ya da 3 al 2 öde 4 al 3 öde gibi. Böyle olunca kampanyası zamanlarda da alabilir millet.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihburak95

Hocam mesela 250 lira üzerine 50 lira indirim vs gibi bir kampanya düşünür müsünüz ya da 3 al 2 öde 4 al 3 öde gibi. Böyle olunca kampanyası zamanlarda da alabilir millet.

Alıntıları Göster
    3 al 4 öde veya 250 tl 50 tl ındırım vs bunlar pazarlama kelımelerı ve kandırmaca hiç bir firma hayrına öyle bir şey yapmaz ,biz satarken zaten en dip fiyattan satıyoruz 2 ve üzeri oldugu zaman tek avantajımız kargo ücreti onun dısında cok avantajımız yok :) Şu olabilir Trendyolden çek talep edebiliriz misal 300 tl üzerinde 50 tl indirim gibi bu sayede ekstra indirim sağlanabılır ama onun dısındakıler dedıgımız gıbı kandırmaca olur yada kelıme oyunu olur ,her satıcı aynı zamanda müşteridir bunu unutmayın şahsen aynısının bana yapılmasını istemezdim :) Trendyol ile bağlantıya geçiçez mağazamıza özel bir çek talep edicez uygun görürlerse o şekilde bir çalışma yapabılırız veya DH de yıne yardımlaşma bölümlerinde yer alan çekler kullanılabılır , 50 tl olan ürünü 60 tl cıkarıp 3 al 2 öde dersek Açıkçası kandırmaktan öteye geçmez en dip fiyatlardan ekstra çek çalışmasını başlatıcaz ama ...

• hocam trendyolda fiyatı düz yapsanız daha mantıklı. örneğin 30/100 çekler oluyor.

bu sefer sizin ayakkabıyı alan bir kimse çekin geçerli olduğu bir ürün arayacak 100 liraya tamamlamak için

2-3 liralık üründe bulmak zor trendyolda bulsa bile 5-6 liradan aşağı olmaz sonuçta 105 lira üzerinden ödeme yapacak

en iyisi düz 100 yapında millet hiç uğraşmadan 70 liraya alabilsin ayakkabıyı

başka fikri olan arkadaşımız varsa yazsın. ha yazdığınız fiyatta 15/50 veya 25/75 çeklerde sorun yok.

ama 30/100 çeklerde sorun olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 27 Ağustos 2019; 14:5:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: endülüs_faruki

hocam trendyolda fiyatı düz yapsanız daha mantıklı. örneğin 30/100 çekler oluyor.

bu sefer sizin ayakkabıyı alan bir kimse çekin geçerli olduğu bir ürün arayacak 100 liraya tamamlamak için

2-3 liralık üründe bulmak zor trendyolda bulsa bile 5-6 liradan aşağı olmaz sonuçta 105 lira üzerinden ödeme yapacak

en iyisi düz 100 yapında millet hiç uğraşmadan 70 liraya alabilsin ayakkabıyı

başka fikri olan arkadaşımız varsa yazsın. ha yazdığınız fiyatta 15/50 veya 25/75 çeklerde sorun yok.

ama 30/100 çeklerde sorun olacak
    Fiyatı güncelledik 2 TL için laf eden olursa size yönlendiricem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esnekadim -- 27 Ağustos 2019; 14:6:41 >

• esnekadim kullanıcısına yanıt
    hocam 98 liralık başka bir link açıver :)) sonra nakavt olmayalım burda :))
  • quote:

hocam 98 liralık başka bir link açıver :)) sonra nakavt olmayalım burda :))
    DH de bir şey yazarken 2 kere düşünüp iki kere okumadan yazmamaya dikkat ediyorum ,ilk konumuz oldugunda (5 ay önce) 1 TL için yerin dibine sokan bir arkadaş vardı bizi hiç unutmuyorum o yüzden temkinli olmakta fayda var

Cevap Hakkı Doğdu Size Bilginize :)
  • esnekadim kullanıcısına yanıt
    haklısın hocam. 100 liralık alanlara 1 limon hediye :)))

örneğin şu ilan 2 adet 2 x 60=120 finish quantum. aynı satıcı aynı ürün sayılır. fiyatlar farklı
    Trendyol.com
    Quantum 120 Tablet Bulaşık Makinesi Deterjanı (60x2) PKTFNSHBLSKMKNSQ60X2 Finish | Trendyol
    https://www.trendyol.com/finish/quantum-120-tablet-bulasik-makinesi-deterjani-60x2-p-4946158?boutiqueId=323647&merchantId=105153

Trendyol.com
    Quantum 120 Tablet Bulaşık Makinesi Deterjanı Limon (60x2) 869057054383467 Finish | Trendyol
    https://www.trendyol.com/finish/quantum-120-tablet-bulasik-makinesi-deterjani-limon-60x2-p-6266663?boutiqueId=323647&merchantId=105153

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 27 Ağustos 2019; 14:34:44 >

• quote:

haklısın hocam. 100 liralık alanlara 1 limon hediye :)))

örneğin şu ilan 2 adet 2 x 60=120 finish quantum. aynı satıcı aynı ürün sayılır. fiyatlar farklı
    https://www.trendyol.com/finish/quantum-120-tablet-bulasik-makinesi-deterjani-60x2-p-4946158?boutiqueId=323647&merchantId=105153
    https://www.trendyol.com/finish/quantum-120-tablet-bulasik-makinesi-deterjani-limon-60x2-p-6266663?boutiqueId=323647&merchantId=105153
    Saldos firmasının ekibi oldukça başarılı ve algıyı iyi yönetiyor :)
    Saldos firması tabanlıklarımızı N11 de satışa ilk cıkardıgımızda onların tabanlıklarının yorum sayısı 1004 (
    urun.n11.com
    Scholl Gel Activ Tabanlık - Dilediğiniz Modeli Seçin - n11.com
    https://urun.n11.com/ayak-sagligi-ve-tabanlik/scholl-gel-activ-tabanlik-dilediginiz-modeli-secin-P162530356
    )
    Bizim tabanlıklar yani Sanus ise 76 idi (
    urun.n11.com
    Sanus M300 Memory Foam (hafızalı) Günlük Tabanlık - n11.com
    https://urun.n11.com/tabanlik/sanus-m300-memory-foam-hafizali-gunluk-tabanlik-P231813995
    ) geldiğimiz noktada onların yorum sayısı ocak ayından bu yana aynı olurken bizim 1700 dayanmış oldu ve onların tabanlık satışını birazcık engelledik

Edit : Sizin yolladıgınız iki linkteki üründe tek fark limonlu olması birinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esnekadim -- 27 Ağustos 2019; 14:40:33 >

• Sanus 354 mrd modeli 58.90tl olan ayakkabı elime ulaştı.

1-Normalde 42 numara kullanıyordum bu da tam oldu. Kalıbı gayet güzel.
    2-Taban gerçekten çok başırılı tebrik ediyorum bekledigimden iyi çıktı.
    3-Ayağıma tam oturdu ve gayet şık duruyor.
    4-Önümüzdeki kampanya da farklı bir modeli de deneyeceğim.

(-) yanları
    Beyaz tabanı hiç sevmem ilk defa kullanacağım :)
    Siyah olsa eminim daha güzel olurdu.

Özetle tsk ediyorum. Memnun kaldım. @esnekadim@esnekadim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinvurgun -- 27 Ağustos 2019; 16:23:39 >
  • metinvurgun M kullanıcısına yanıt
    Başka modellerle 9.Ayda güzel bir kampanya planlıyoruz 🤗 siyaha siyah çok kapatıyor o modelde çokta güzel durmayabilir ,8044 modelinde tam siyah renk var :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir önceki kampanya da almış olduğum sanus 354 modeli dün itibariyle elime ulaştı. Satıcı övmek gibi bir amacım yok, ama gerçekten giydiğim en rahat ayakkabılardan biri, malzeme kalitesi ve şıklığı da cabası. Bu kampanya ile birlikte anneme de almayı düşünüyorum. Teşekkür ederim, kaliteyi bozmadan ve arttırarak başıralarınızın devamını dilerim. Hayırlı satışlar..

• burakkerden kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler
  • Gelen ürünün birinde ufak bir leke var ama kargoyla uğraşmak istemediğimden mecburen giyecem. Ama bir kez daha alışveriş yaparken düşünürüm sanırım. Ürünleri yollarken kontrol ederseniz sevinirim.

Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında

• ashkiya26 A kullanıcısına yanıt
    Leke tam olarak nasıl bir şey açık alanda biraz bekletin akşama kadar kurumaz ve leke olarak kalırsa sizden ricam PM ten sipariş numaranızı iletin tekrardan sorunuz ürün çıkışını yapalım ,leke rahatsız edici ,kargo ile biz uğraşırız o konuda sizi olabildiğince uğraştırmamaya dikkat ederiz 😊

• 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.