Şimdi Ara

Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.263
Cevap
116
Favori
463.263
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

43 giyiyordum, 43 numara tam oldu,

hafif, şekilli ayakkabı, umarım kullanımdan da memnun olurum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ashkiya26

Gelen ürünün birinde ufak bir leke var ama kargoyla uğraşmak istemediğimden mecburen giyecem. Ama bir kez daha alışveriş yaparken düşünürüm sanırım. Ürünleri yollarken kontrol ederseniz sevinirim.

Bu mesajım üzerine satıcı özel mesaj yoluyla tarafıma ulaşmış olup sorunumu gidermiştir. Bulunduğum yerde herhangi bir kargo şubesi olmadıgından mevcut üründe elimdeyken bana yeni ürünü yollayıp daha sonra bendeki sorunlu ürünü almıştır. Buda yıllardır yaptıgım online alışverişte ilk tecrübem oldu ürünü yollamadan ürünün gelmesi. Sonuç olarak bu davranışıyla gönlümde taht kurmuştur. Ayakkabıya gelecek olursakta son derece rahat ve kaliteli. Fiyatına göre harika bir ürün. Kalıpta kendi ayak numaram neyse aynısı oldu. Tekrardan teşekkürler iyi çalışmalar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ashkiya26 A kullanıcısına yanıt
    ürün gelmeden ürün çıkışı yapmamızın sebebi kendimize ve müşterimize güveniyoruz şükür, aksi durum %1 oluyor oda pire için yorgan yakmaya değmez:) Üründen memnun kalmanıza sevindik hayırlı olsun tekrardan 😊

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • n11 üzerinden elite modelini almıştım 2.günde elime ulaştı (buradaki mng yüzünden)
    ayakkabı çok rahat fakat alışmam lazım. ben genelde nike adidas 42.5 falan giyiyorum büyük geliyor ama bağcıklar sayesinde sıkıntı yaşamıyorum senelerdir öyle alıştım farklı ayakkabı giyince rahatsızlık hissediyorum. mesela deri ve cat tarzı botlarımı giyince uzun süre alışamıyorum o yüzden trekking stili botlarımı giyiyorum.

neyse ayakkabıya gelelim, ayakkabıyı beden listesindeki öneriye göre ayak boyumu ölçerek tipine göre 41 aldım. ayak boyu olarak tam oluyor baş parmaklarım ayakkabının tepesine değiyor o biraz rahatsız etti ve ayakkabı bağcıksız ve örme olduğundan çok yumuşak o yüzden yanlardan açma yapıyor sanki büyük hissetiyor parmağımı değmesine rağmen. hemen yanında gelen tabanlıkları koydum yanlardan açma sebebiyle hissettiğim büyüklük gitti daha rahat hissettirdi ama hala baş parmağımdan emin olamıyorum.

değişim için gönderip 42yi istesem bu sefer de 42 tabanlığa rağmen büyük gelirse yine kargo, hem de satıcıya ekstra kargo yükü olacak.
    bir tavsiyeniz varsa bekliyorum.

ayakkabıyı annem gördüğü gibi hemen ben de istiyorum dedi ve ilk o giydi rahatlığına bayıldı sanırım bir iki güne ona da alacağım aynı modelin kadın için olanı varsa.

tek gözüme çarpan nokta tabanın yapıştırıcıları bazı yerlerde taşmış görünüyor temizlenmemiş birde sol tekin burnunun bir yerinde yapıştırıcı yok umarım oradan açma yapmaz ileride.

• quote:

Orijinalden alıntı: designr

n11 üzerinden elite modelini almıştım 2.günde elime ulaştı (buradaki mng yüzünden)
    ayakkabı çok rahat fakat alışmam lazım. ben genelde nike adidas 42.5 falan giyiyorum büyük geliyor ama bağcıklar sayesinde sıkıntı yaşamıyorum senelerdir öyle alıştım farklı ayakkabı giyince rahatsızlık hissediyorum. mesela deri ve cat tarzı botlarımı giyince uzun süre alışamıyorum o yüzden trekking stili botlarımı giyiyorum.

neyse ayakkabıya gelelim, ayakkabıyı beden listesindeki öneriye göre ayak boyumu ölçerek tipine göre 41 aldım. ayak boyu olarak tam oluyor baş parmaklarım ayakkabının tepesine değiyor o biraz rahatsız etti ve ayakkabı bağcıksız ve örme olduğundan çok yumuşak o yüzden yanlardan açma yapıyor sanki büyük hissetiyor parmağımı değmesine rağmen. hemen yanında gelen tabanlıkları koydum yanlardan açma sebebiyle hissettiğim büyüklük gitti daha rahat hissettirdi ama hala baş parmağımdan emin olamıyorum.

değişim için gönderip 42yi istesem bu sefer de 42 tabanlığa rağmen büyük gelirse yine kargo, hem de satıcıya ekstra kargo yükü olacak.
    bir tavsiyeniz varsa bekliyorum.

ayakkabıyı annem gördüğü gibi hemen ben de istiyorum dedi ve ilk o giydi rahatlığına bayıldı sanırım bir iki güne ona da alacağım aynı modelin kadın için olanı varsa.

tek gözüme çarpan nokta tabanın yapıştırıcıları bazı yerlerde taşmış görünüyor temizlenmemiş birde sol tekin burnunun bir yerinde yapıştırıcı yok umarım oradan açma yapmaz ileride.
    merhabalar N11 den soru cevap kısmından yazmıstınız faturanız maılınıze yonlendırıldı şayet yıne ulasmadı ıse lütfen özelden yazın özel olarak ıletelım .
    Ayakkabı hayırlı olsun değişim hakkınız mevcut ,kadın modelı milano serısıdır bılgınıze , yapıstırıcı bazılarında taşma oluyor cogunu kargo oncesınde elıyoruz ama yınede gozden kacan olabılıyor ürün bize ait şayet acma vs olursa 6 ay ıcerısınde gerı donus yapmanız yeterlı :) Değişim güzeldir hep aynı marka takıntısından sızıde dıger arkadaslarıda kurtarıcaz en azından umuyoruz :))

• bu üründe indirim gelecek mi hocam ? kampanya var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PunkBunny

https://www.hepsiburada.com/sanus-memory-foam-erkek-spor-ayakkabi-2015-p-HBV00000IYU7M?magaza=EsnekAd%C4%B1m

bu üründe indirim gelecek mi hocam ? kampanya var mı ?
    Sezon sonu indirimi yapicaz önümüzdeki hafta tabanlik kampanyasina çıktığımız da paylasicaktik aslında buradan yazıyım önden ,kampanya dahilinde bu üründe olucak :) anket katılımınızı bekliyoruz 😊

• quote:

Orijinalden alıntı: esnekadim

Sezon sonu indirimi yapicaz önümüzdeki hafta tabanlik kampanyasina çıktığımız da paylasicaktik aslında buradan yazıyım önden ,kampanya dahilinde bu üründe olucak :) anket katılımınızı bekliyoruz 😊

https://docs.google.com/forms/d/1QFU1yRcnwVybH_-Ue2yWTVtEY10OiORO_Wko9A8-tLQ/viewform?edit_requested=true

Alıntıları Göster
    Katıldım hocam güzel bir indirim bekliyoruz

• PunkBunny kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler,ayakkabı için acele etmeyin sezon sonundan uygun fiyattan satış olucak 😊

• quote:

Orijinalden alıntı: esnekadim

Teşekkürler,ayakkabı için acele etmeyin sezon sonundan uygun fiyattan satış olucak 😊
    Gün belli mi hocam kaçırmayalım kampanyayi

• PunkBunny kullanıcısına yanıt
    DH beklediği M900 tabanlik satışımız olucak bu ay içinde sonrasında Ayakkabılar için net tarih belli olucak DH boyle güzel kampanyayı üst sıralara taşır kacirma şansınız olucagini sanmıyorum :)

• esnekadim kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam bu ürün elime bugün ulaştı, çok memnun kaldım her yönüyle. Fakat çamaşır makinesinde yıkamaya attığımda memory tabanların kalktığını farkettim bu üründe tabanlar yapıştırılmadan mı mevcuttu ayakkabıda yoksa yıkayınca benim ürünün tabanındaki yapışkanlar çözüldü mü :(

• mezmez kullanıcısına yanıt
    Merhabalar öncelikle hayırlı olsun çamaşır makinesine attım dedikten sonra açıkçası başka şekilde yazı bekliyordum:) Tabanliklar Ayakkabılarda yapistirilmadan içinde yer alıyor bu yüzden sorun yok 😊

:) sizce çok büyük bir hata mı yaptım ( 15 dk file içerisinde yıkadım ama kapağı açtığımda file parçalanmıştı) , görünürde herhangi bir yok şu anlık nasıl kontrol edebilirim başka?

• mezmez kullanıcısına yanıt
    Sattığımız tüm ayakkabıları istisnasız evde makinede yıkadım bu tarz soruyu cevaplayabilmek adına ,ancak üretici firmalar makine yikamasina onay vermiyor elde yıkamaya onay veriyor bilginiz olsun :) Görünür de sorun yoksa yoktur sonrasında sizi rahatsiz eden bir şey olursa geri dönüş yapmanız yeterli 😉

M900 Tabanlık hakkında detaylı bir bilgi açıklamadı göremedim. Diğer tabanlıklardan farkı vadetikleri hakkında detay verebilirmisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keylogger38

M900 Tabanlık hakkında detaylı bir bilgi açıklamadı göremedim. Diğer tabanlıklardan farkı vadetikleri hakkında detay verebilirmisiniz.
    Öncelikle Vadetikleri iddalı bir kelime Yeni Modelimiz Diye tanıtmak çok daha doğru :) En yakın model olan
    100 model topuk yüksekliği 18 mm ön destek 3.5 mm M900 20mm ön destek 4 mm ,rakamsal olarak farklılıklar bunlar onun dışında sanus yazan kısmında esktra yoğunlaşma mevcut bundan dolayı topuk kısmında ekstra rahatlık sağlaması ve model olarakda farklı masaj hissiyatı vermesını sağlayan şekillere sahip bariz farklılıklar bunlar
  • Sanus Ayakkabılarda rahatlık fiyatının üzerinde ancak sağlamlığa gelince maalesef aynı şeyi söyleyemeyeceğim.Daha 10 gün kullanmadığım ayakkabı ucundan açıldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: kml_77

Sanus Ayakkabılarda rahatlık fiyatının üzerinde ancak sağlamlığa gelince maalesef aynı şeyi söyleyemeyeceğim.Daha 10 gün kullanmadığım ayakkabı ucundan açıldı.
    Ayakkabılarda minimum 6 ay garanti mevcut üretim kaynaklı ayakkabıların tamamı bize aittir size zahmet aldıgınız platfom isim soy isim ve ayakkabının resmi ile birlikte şirket hattımıza mesaj atabılır mısınız yarın hızlıca yardımcı olalım siz sorun neredeyse çözelim :)
  • yeni model biraz daha kalın diyebilirmiyiz
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.