Şimdi Ara

Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.263
Cevap
116
Favori
463.263
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    M300 Modelıne göre oldukça kalın 100 modele göre 2mm fark var :)
    M300 model topuk 13 mm parmak 4 mm M900 model topuk 20 mm parmak 4 mm
    + topuk kısmında(sanus etiketi) ekstra yogunlaşma yapıldı bundan dolayı konfor ekstra attırıldı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: esnekadim

M300 Modelıne göre oldukça kalın 100 modele göre 2mm fark var :)
    M300 model topuk 13 mm parmak 4 mm M900 model topuk 20 mm parmak 4 mm
    + topuk kısmında(sanus etiketi) ekstra yogunlaşma yapıldı bundan dolayı konfor ekstra attırıldı :)
    o zaman bunu daha çok hafif büyük bol geniş ayakkabılara göre düşünelim dimi
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    Çok doğru spor ayakkabılarda ve botlarda çok daha uygun olacaktır ancak kundura tarzı tarak kısmından dar olan ayakkabılarda ve modellerde uygun değildir :)
  • Merhaba, daha önce annem ve kendim için bir kaç ayakkabı aldım. Kullanıcı olarak yorum yapmak istedim.

Sanus 2105 Sneaker model ayakkabı aldım, çok memnun kaldım. Ayakkabı Antalya sıcağında bile bir gram terletmedi.

Tavsiye ederim, 42 numara giyiyorum normalde , 42 numara sanus tam oldu.
  • Yarını bekliyorum. Bu yolculuğun başında telefonda epeyce çok güzel bir muhabbet yapmıştık. Yolunuz açık olsun 👍🏻

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • III I II III I I kullanıcısına yanıt
    Öncelikle Hayırlı olsun memnun kalmanıza sevindik ancak kriterimiz Adana ve orada olan DH üyesi bir ögretim görevlimiz var malesef çözüm bulamadık oraya geri dönüşler iç açıcı degil Milenyum modelı ıle bıraz rahatlattık ancak yinede tam anlamıyla çözülmüş değil :) Adanayı çözersek bu iş tamamdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: qeep

Yarını bekliyorum. Bu yolculuğun başında telefonda epeyce çok güzel bir muhabbet yapmıştık. Yolunuz açık olsun 👍🏻
    Telefona kayıtlı ısmınız vardır oradan hatırlayabılırım ancak nicklerden hatırlama şansım %1 açıkcası :) Destekleriniz için Teşekkürler
  • Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında

Teşekkür ederim hocam işaretlediğim yerden açıldı japonla yapistirsam idare etmez mi kargoyla filan uğraşmayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kml_77 -- 25 Eylül 2019; 23:20:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kml_77 K kullanıcısına yanıt
    8044 Modeli geçtigimiz ramazan ayında oldukça fazla sattık hata olarak geri dönüş sayısı 1000 çiftte 10-20 arası olmaz diye bir şey yok olabılır çünkü üreticisi insan :) Siz telefon numaramıza aldıgınız platform isim soyısım olarak mesaj atın geriye kalan kısmı bız yarın halledelım sızdekı ürünüde geri alalım sonrasında ister iade ister değişim seçenegini size sunalım mesajınızı beklıyorum :)
  • Şubat ayında m300 modelini almıştım. Yds nin iş ayakkabıları için. Ne yalan söyliyim neredeyse hiç farkettirmedi. Arkadaşa da almıştım. O da aynı şeyi söylemişti. Bi işe yaramıyor demişti. Bu daha kalın model. Belki ben de işe yarar. Denemek Lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HEADLESS

Şubat ayında m300 modelini almıştım. Yds nin iş ayakkabıları için. Ne yalan söyliyim neredeyse hiç farkettirmedi. Arkadaşa da almıştım. O da aynı şeyi söylemişti. Bi işe yaramıyor demişti. Bu daha kalın model. Belki ben de işe yarar. Denemek Lazım
    YDS :( Yeşil kundura ahımız var o firmada ondandır :) malum süreçe girdiginden dolayı ödemelerımız içerde kaldı , İş ayakkabılarında M300 etkisiiz kalır çünkü ince bir model ,M900 alın memnun kalmazsanız sonrasında ücretsiz iade alalım bu modelde konfor alıcagınıza emınız

• Bu tabanlıkların ortalama ömrü ne kadar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • topuk dikeni için özel bir ürününüz var mıdır acaba

@esnekadim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cingibi -- 26 Eylül 2019; 2:11:28 >
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.