Şimdi Ara

Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.263
Cevap
117
Favori
463.251
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Marrusia

Amazondan uygun fiyata under armour ayakkabi almistim tabani biraz garip cikmisti sanki yukselti var gibi.Iade'de etmemistim sizin tabani dun tesadufen gordum belki care olur diye aldim gercektende care oldu.Tesekur ederim.

Yanliz M300 den bir siyah birde gri yollamissiniz ben 1 tane siyah almistim ne yapayim geri mi yollayayim yoksa ucretini mi atayim ?
    Kargo sizi zarar'a sokacaksa geri gondermeyeyim hemde bayram falan direk taban ucretini size gondereyim ?
    Öncelikle çare olmasına sevindik :)
    Diğer durum ise Nasip diyoruz dünkü yogunluktan hata yapılmıs sanırım ama mühim degil ürün sizde kalabılır hedıyemız olsun ,ekstra ücret talep etmiyoruz :)
  • Siparişin ertei günü ürünlerimi teslim aldım . Özellikle darkwoord milenyumların çok rahat olduğunu belirtmek isterim. Hediye ayakkabı ve tabanlıklar içinde ayrıca teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: xwayter

Siparişin ertei günü ürünlerimi teslim aldım . Özellikle darkwoord milenyumların çok rahat olduğunu belirtmek isterim. Hediye ayakkabı ve tabanlıklar içinde ayrıca teşekkür ederim
    Rica ederiz ,Hayırlı Olsun Tekrardan :) Hediye Olan Sanus Milenyum İçin Kullanıcının Özel yorumunu Sonradan Tekrardan beklıyoruz Bu Sene Özellikle Güvenerek Yaptırdıgımız Bir Model :)
  • Bana da bugün geldi. Ayakkabının skechersdan hiçbir eksiği yok, çok rahat. Emeğinize sağlık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: daniel_wellington

Bana da bugün geldi. Ayakkabının skechersdan hiçbir eksiği yok, çok rahat. Emeğinize sağlık.
    Çok teşekkürler,memnun kalmanıza sevindik 😊

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 9.90 çok uygunmuş tabanliklar.kaçırdığıma üzüldüm.

3 veya 4 çift alirdim.nasipten öte yok

• Daha kötüsü havale ile 8.90₺ idi :) Eylül ayında M900 satışa çıkıyor DH özel fiyat ile o zaman görüşmek dileğiyle:)

• esnekadim kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, elite memory sneaker aldım yanlız ayağın üstünden az biraz bolluk var gibi, tabandan tam önceki ayakkabı gibi. Bu lastikler bağcıklar ayarlanabilir diye düşünüyordum ben nasıl yapsak
    Çalışıyorum doğru dürüst bakma fırsatım da olmadı.

• haymanali2006 kullanıcısına yanıt
    Bayramdan sonraki Perşembe günü PM atın değişim için yardımcı olalım 😊
    Edit:Üst kısımda bolluk varsa bir numara küçükde boydan sıkma olur bu seferde küçük gelebilir ,tekrardan düşünmeniz tavsiye ederim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esnekadim -- 9 Ağustos 2019; 21:11:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: esnekadim

Daha kötüsü havale ile 8.90₺ idi :) Eylül ayında M900 satışa çıkıyor DH özel fiyat ile o zaman görüşmek dileğiyle:)
    takipte olacağım inş

• Yeni çıkan triko ayakkabının oranj rengini aldım. Tam ihtiyacım olan bir şeydi zaten yaz için bağcık çöz bağla derdi de yok. Rahatlığı da on numara. Dün 25bin adım atmak zorunda kaldım en son eve döndüğümde ayağım ağrımaya başlamıştı o da tabanı ilgilendiren bir konu gerçi, tabanın avantajı yani. Başka bir ayakkabı olsaydı ayağım çoktan şişmiş kenarlar sıkmaya başlamıştı. Uzun çorap ve şort kombiniyle de çok güzel gidiyor. Diğer renkleri çıkarsa ailem ve arkadaşlarım da almak istiyor bu arada belirteyim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: VaporWave

Yeni çıkan triko ayakkabının oranj rengini aldım. Tam ihtiyacım olan bir şeydi zaten yaz için bağcık çöz bağla derdi de yok. Rahatlığı da on numara. Dün 25bin adım atmak zorunda kaldım en son eve döndüğümde ayağım ağrımaya başlamıştı o da tabanı ilgilendiren bir konu gerçi, tabanın avantajı yani. Başka bir ayakkabı olsaydı ayağım çoktan şişmiş kenarlar sıkmaya başlamıştı. Uzun çorap ve şort kombiniyle de çok güzel gidiyor. Diğer renkleri çıkarsa ailem ve arkadaşlarım da almak istiyor bu arada belirteyim :)
    Öncelikle Hayırlı Bayramlar :)
    Sanus Milenyum modeli bu sene çok iddialı olduğumuz bir model ve ayağa girdiği an rahatlığın farkına varılıyor ve vazgeçilmezler arasına giriyor bugüne kadar hiç bir ürünümüzü tabanliklarda dahil övmedik övme taraftarida değiliz ancak sanus milenyum modelini yaptirmadan önce piyasa araştırması yaptığımızda bu tarz bir modelin Türkiye'de seri olarak üretilmediğini farkettik ve satışta dezavantajları olucagini düşünmüştük ancak bununda üstesinden deneme ile gelinebilceginden düşündük sonuç olarak şükür sattığımız müşterilerin %95 memnuniyetle geri dönüş yaptı,oranj rengi patron karşı çıkmasına rağmen özellikle benim tercihimdi :)Firma her renkten yüksek adetli sipariş geçme zorunluluğu koyduğu için malesef renklerine ve numaralara fazla giremedik satışlar olumlu yönde artık olursa dönüp mutlaka renklerini yaptırmayı düşünüyoruz 😊 Son olarak 25 bin adım yüksek bir oran olabilecek en kötü şartlarda kullanıp görmek her zaman daha güzel , ayakkabıyı rahatlıkla makinede yikayabiliyorsunuz en güzel yanıda bu olsa gerek :)

• Ayakkabıların tanıtım sayfasında kalıp bilgisi yazmak yerine ya da o bilgiye ilave olarak ayakkabı materyal bilgisi ve taban bileşen bilgisi yazılsa daha güzel olacak
  • mdatalay M kullanıcısına yanıt
    Merhabalar açıklama kısmında faylon yada termo taban bilgisi bir çok modelimizde belirtiyoruz bahsettiğiniz bunlar değil sanırım ,örnek rica etsem gösterebilir misiniz tekrardan bilgilerimizi elden geçirelim 😊

• Nisan ayında N11'deki dükkanınızdan 79TL ödeyerek aldığım ayakkabı 4 ay içerisinde resimdeki duruma geldi. Benim için tam bir hayal kırıklığı oldu.

Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında

• quote:

Orijinalden alıntı: Roland Deschain

Nisan ayında N11'deki dükkanınızdan 79TL ödeyerek aldığım ayakkabı 4 ay içerisinde resimdeki duruma geldi. Benim için tam bir hayal kırıklığı oldu.

Ürün Sorunsuz olması kadar sorunlu olmasıda normal bir şey imalat hatası var ıse alırız hıc sorun degıl , N11 den aldıgınızı belırtmıstınız ıade talebı acarak ürünü bize gönderin ayrıca acıklama kısmında da DH dekı nıckınızı eklersenız ürün bze gelmeden hızlıca ıadenızı onaylarız :)
    Ürün geldigi zaman detaylı inceleme yapıcaz resimlerden anladıgımız kadarıyla dikişlerde patlama yok ancak delınmış enterasan şekilde sebebı nedir ögrenince konuyu tekrardan editleme yapıcaz :)

• quote:

Ürün Sorunsuz olması kadar sorunlu olmasıda normal bir şey imalat hatası var ıse alırız hıc sorun degıl , N11 den aldıgınızı belırtmıstınız ıade talebı acarak ürünü bize gönderin ayrıca acıklama kısmında da DH dekı nıckınızı eklersenız ürün bze gelmeden hızlıca ıadenızı onaylarız :)
    Ürün geldigi zaman detaylı inceleme yapıcaz resimlerden anladıgımız kadarıyla dikişlerde patlama yok ancak delınmış enterasan şekilde sebebı nedir ögrenince konuyu tekrardan editleme yapıcaz :)

Alıntıları Göster
    Açıkçası bu derece anlayışlı bir yaklaşımla ayakkabının arkasında duracağınızı düşünmüyordum. Yaklaşımınızdan ötürü memnun oldum.

Bu durumda ayakkabıyı iade etmek yerine aradaki farkı da ödemem koşulu ile Darkwood Milenyum modeli ile değişimi tercih ederim. Mümkün değilse de hiç sorun değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Roland Deschain

Açıkçası bu derece anlayışlı bir yaklaşımla ayakkabının arkasında duracağınızı düşünmüyordum. Yaklaşımınızdan ötürü memnun oldum.

Bu durumda ayakkabıyı iade etmek yerine aradaki farkı da ödemem koşulu ile Darkwood Milenyum modeli ile değişimi tercih ederim. Mümkün değilse de hiç sorun değil.

Alıntıları Göster
    Bugüne kadar kimseyi mağdur etmedık şükür :) Mümkündür tabıkı 0530 711 7099 whatsapp tan yazarsanız yardımcı olalım degısım ıcın

• quote:

Merhabalar açıklama kısmında faylon yada termo taban bilgisi bir çok modelimizde belirtiyoruz bahsettiğiniz bunlar değil sanırım ,örnek rica etsem gösterebilir misiniz tekrardan bilgilerimizi elden geçirelim 😊
    Decathlon u bilgilendirme olarak çok başarılı buluyorum.
    Sitenizi bu şekilde geliştirmeyi düşünebilirsiniz.

Mesela bu ayakkabıya muadil olarak sizin yelpanizde bi ürün var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: mdatalay

Decathlon u bilgilendirme olarak çok başarılı buluyorum.
    Sitenizi bu şekilde geliştirmeyi düşünebilirsiniz.

Mesela bu ayakkabıya muadil olarak sizin yelpanizde bi ürün var mı

Alıntıları Göster
    Burada yazan acıklamaları görünce bizimkiler resmen çerez kalmış yanında yarından ıtıbaren hızlı bır şekilde tüm modellerımızde detaylı olucak şekilde bilgilendirme yapıcaz
    https://www.esnekadim.com/
    Sanus 354 Sneaker Memory Foam Erkek Spor Ayakkabı Erkek Spor Günlük SANUS
    https://www.esnekadim.com/sanus-memory-foam-spor-ayakkabi-41
    354 modelimizi yakın modeldır ancak koşucularda ve laboratuvar ortamında test edilmemiştir baştan söylıyelım :)

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.