Bildirim
| | SANYO E-6 & E-60 Grubu & 84 Üye | | (181. sayfa)
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
Merhaba arkadaşlar. Zamanında bu başlığa fotoğraf eklemiştim. Maşallah epey gelişmiş 61 sayfa olmuş
Eminim sizler çözmüşsünüzdür fakat şu an pek vaktim yok 61 sayfayı tarayacak kadar.
Malum sanyo vpc e60 fotograf makineleri Videoları .mov formatında çekiyo, ama boyutları çok büyük oluyor. 1-2 dakikalık video 100 mb laraı buluyo. Bu videoları avi yada başka bir formata kalitesini bozmadan ama boyutunu küçülterek dönüştürmek istiyorum. Siz bunun için bir çözüm yolu buldunuzmu
bildiğiniz iyi bir converter varmı?
Şimdiden teşekkürler -
Tabii ki var. Benim kullandığım iki ücretsiz ama başarılı convertor programı var, onları öneririm. Ayarlarını kurcalayarak bu programlardan kolaylıkla verim alabilirsin. H264 kodek öneririm, bitrate değeri ise deneyerek çıkıyor genelde. Ama hangi konvertor programı kullanırsan kullan 0 bozulma imkansızdır, videoda ufak değişim olacaktır.
SUPER ve MediaCoder
Ayrıca fotoğraf boyutlarını küçültmek için VSO Image Resizer harikadır ama bazen fotoğrafı yuttuğu için yedek tutarak küçültme yapmanı öneririm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arandur -- 18 Ekim 2008; 13:18:20 >
-
Hocam teşekkürler, deneyeceğim -
-
-
-
4 Gün sonra elime ulaştı.joystick değişmiş.memnun kaldım servisten.herhangibir ücret alınmadı
quote:
Orjinalden alıntı: mytwins
Benim cihazın joystick kısmı bozuldu. bugün teknosa ya bırakıyorum bakalım ne sonuç gelecek. bu parçası bozulan varmıydı. sonuç ne oldu sizinkinde.
-
-
-
-
Öncelikle tüm arkadaşlara merhaba ben bir Sanyo VPC-E60 EX kullanıcısıyım cihazımın bilgisayar driverinı kaybettim internette aradım fakat bulamadım driver programını nereden bulacağımı bilen arkadaşlar bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim zira bilgisayara bağlıyorum cihazı ama bilgisayar tanımıyor driver istiyor lütfen acil yardım -
Yine sessizlik forumumuzda....... -
-
-
-
merhaba arkadaslar.. fotograf ekleyecektım ancak yapamadım... dırect lınk to ımage cıkmadı ondan olabılır mı? kısaca bır hatırlatma yapsanız... -
Fotografı yükledikten sonra
"+ Show Advanced Linking" ..tıkla...(Bu yeni bir sekme olarak eklendi..eskiden yoktu..)
sonra ...
altta çıkacak " Direct link to image " içerigini kopyala yapıştır.. -
müdür ... yardımsever insan... aziz dostum tesekkur ederim...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X