Şimdi Ara

| | SANYO E-6 & E-60 Grubu & 84 Üye | | (191. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.010
Cevap
5
Favori
215.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar E6'nın bataryası ölmüş, orjinali pahalıymış, muadil batarya alsak nasıl olur, kullanan var mı muadil batarya?
    Bir de bataryanın kodu nedir?
  • rahat bulabilecegin bir pil.

eger sanyo xactie6 yada e60 batarya diye aratırsan bulursun..20 ile 50 tl arası var..gg yada sahibinden.com da var.
    örnek...

http://urun.gittigidiyor.com/SANYO-DB-L20-BATARYA-Xacti-DMX_W0QQidZZ17577026
  • Aslında GG'den bulmuştum da tam emin olamadım, ismini merak etmiştim, teşekkürler cevap için.
  • arkadaşlar nerde satılıyor bu e 60 internette baktım bulamadım. yada e60 gibi güzel makro çeken diğer modeller var mı ? sanyonun bazı modellerinde de 1 cm makro diyor aynı kaliteyi verir mi acaba ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hassüyn

arkadaşlar nerde satılıyor bu e 60 internette baktım bulamadım. yada e60 gibi güzel makro çeken diğer modeller var mı ? sanyonun bazı modellerinde de 1 cm makro diyor aynı kaliteyi verir mi acaba ?

E60 ın üretimi/satışı yok artık.Geçen yaz Adana Teknosa da bir tane kalmıştı fiyatı 199 liraydı.İyiki zamanında almışım diyorum.Başına bir hal gelirse bu fiyatlarda onun yerini tutabilecek bir makinede göremiyorum piyasada.
  • Yine bizim topik uykuda.....

Karadeniz gezisinde sık sık yedigimiz laz böregi tatlısı

| | SANYO E-6 & E-60 Grubu & 84 Üye | |
  • arkadaşlar slm...

e60 ımın şarj aletini kaybettim

acaba bulabileceğim biyer var mı?

yardımcı olursanız çok sevinirim,saygılar...
  • gitti gidiyor .com bi bak istersen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnmcclane

arkadaşlar slm...

Yurtdışı sitelerden rahatlıkla temin edebilirsiniz.Ben 1. linkteki ürünü + 1 adet batarya ile beraber sipariş verdim, şu an sorunsuz kullanıyorum.Ayrıca 2.link de sağlam bir e-ticaret sitesine aittir.Ancak yurtdışı sitelerden paypal hesabınız olmadan kredi kartıyla alışveriş etmenizi onaylamıyorum.Saygılar...

http://www.uxcell.com/digital-camera-video-camcorder-battery-charger-for-sanyo-dbl20-p-4657.html

http://www.focalprice.com/Digital_Camera_Battery_Charger_Fits_SANYO_DBL20_DB145B_7224.html

NOT:Eğer bu cihazlardan birini satın alabilirseniz, 0,75 KRŞ veya 1 TL gibi cüzi bir rakam ödeyerek dönüştürücü de almanız gerekecektir.Tüm elektrikçilerde bulunabilir.Bilginize...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nsy77 -- 30 Temmuz 2009; 0:04:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yegan

quote:

Orijinalden alıntı: johnmcclane

arkadaşlar slm...

Yurtdışı sitelerden rahatlıkla temin edebilirsiniz.Ben 1. linkteki ürünü + 1 adet batarya ile beraber sipariş verdim, şu an sorunsuz kullanıyorum.Ayrıca 2.link de sağlam bir e-ticaret sitesine aittir.Ancak yurtdışı sitelerden paypal hesabınız olmadan kredi kartıyla alışveriş etmenizi onaylamıyorum.Saygılar...

http://www.uxcell.com/digital-camera-video-camcorder-battery-charger-for-sanyo-dbl20-p-4657.html

http://www.focalprice.com/Digital_Camera_Battery_Charger_Fits_SANYO_DBL20_DB145B_7224.html

NOT:Eğer bu cihazlardan birini satın alabilirseniz, 0,75 KRŞ veya 1 TL gibi cüzi bir rakam ödeyerek dönüştürücü de almanız gerekecektir.Tüm elektrikçilerde bulunabilir.Bilginize...

hocam ilgine teşekkürler,sorun halledildi

• E60 makinem üzerinden yıllar geçtiği halde eline alanların hayranlığını kazanmaya devam ediyor. Benim işimi de sonuna kadar görüyor. Aramızda bu makineden pişman kullanıcı olduğunu sanmam. (Topik hareketlendirme mesajı )
  • merhaba,
    e60 için yedek bataryamı kaybettim.
    e6 makinamı oldukça sert bir şekilde düşürünce astel'i aramıştım. Lensinin kırıldığını ve 2,5 yıl kadar önce 100 tl ye e60 ile değiştirebileceklerini söylemişlerdi. bu sırada, eski makinanın bataryası ve şarj aleti de yedek olarak bana kalmıştı.
    Şimdi, yedek batarya için astel'i aradığımda 140 TL fiyat verdiler. Makinayı ben de piyasada hiç görmedim. Pil temini için fiyat aralığı ne olmalıdır, gg gibi siteler güvenilir midir, öneriniz var mı?
  • 30-45 tl aralıgında g.g den alabilirsin.güvenilirdir...
  • Merhabalar bende yeni aldım Sanyo e60ımı ama henüz elime ulaşmadı daha önce çektiğim karelerden bi kaç makro yolluyorum

•  | | SANYO E-6 & E-60 Grubu & 84 Üye | |

Eşşekarısı yukardaki örümcek ise Araneidae - Orbweavers familyasından Araneus diadematus örümcekte siyah ve magenta tonları açılarak renkte ufak oynama vardır. fotoğraflar canon a430 la çekildi yakında e60 la yüklicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Molasar

Fotokritik linkim :http://www.fotokritik.com/kullanici/Pozalaq

herhangi bir aparat kullandinzi mi?

• Ben Molasar cevap vermeme izin vermiyor sistem yeni isim aldım fotoğraflar herhangi bir aparatla çekilmedi 4 mp sellik canon powershot A430 la çekildi

Areneidae familyasından tür adı=Argiope bruennichi ingilizce adı Orb-weaving Spider örümceğin renklerinde oynama yoktur S%b üzerine orjinal renklendirmedir...
  • @Molasar..(NandaElwa ) güzel fotograflar..tebrikler...
    canon iyi iş çıkarmış.....
    sanyo ile neler çıkar bu durumda

exif bilgilerine bakıyorum...göremedim de birşeyler..???
  • Çok teşekkür ediyorum zaten sanyo e 60 a yakın performans gösterebilen nadir makinalar canon powershot a430-450-470 serisi.. ama eminim SAnyoyla çok daha güzel işler çıkarcam. exif bilgileri photoshop işlemleri sırasında silinmiş olabilir. konstrat, keskinlik ayarları ve green temizleme var bir miktar. ama isterseniz mailden işlemsiz hallerini atabilirim fotokritikten bakabilirsiniz daha bi çok fotoğrafım var.. selamlar
  • 
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.