Şimdi Ara

| | SANYO E-6 & E-60 Grubu & 84 Üye | | (190. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.010
Cevap
5
Favori
215.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sanyo e60 kullanıcısıyım. fotoğraflara tarih ekleniyor mu?
    teşekkürler...
  • fotograf üzerinde tarih çıkmaz ama..exif bilgilerinde bütün bilgiler okunur...
  •  | | SANYO E-6 & E-60 Grubu & 84 Üye | |
  • gyradel güzel kompozisyon olmuş..keşke biraz daha netlik olsaymış....
  • Merhabalar Arkadaşlar Sizlere bir kaç soru soracagım

En iyi Makro ve en güzel ışıklı ortam çekimini nasıl yapabiliriz.
    Yani FOCUS METHOD : SPOT mu olsun yoksa 9-AF mi? EXP MEASURE : MULTİ mi,CENTER mi yada SPOT mu olacak
  • Merhaba , Merak ettigimden soruyorum. e-6 mı yoksa e-60 mı daha ust modelı . bırde farkı nedır? Samsung NV40 almayı planlıyordum bu makınalar ılgımı cektıde. Hangısını onerırsınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinzenbil -- 8 Mayıs 2009; 17:35:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: H100_06_52

Merhabalar Arkadaşlar Sizlere bir kaç soru soracagım

En iyi Makro ve en güzel ışıklı ortam çekimini nasıl yapabiliriz.
    Yani FOCUS METHOD : SPOT mu olsun yoksa 9-AF mi? EXP MEASURE : MULTİ mi,CENTER mi yada SPOT mu olacak

ikiside spot olursa daha iyi netice alınır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: metinzenbil

Merhaba , Merak ettigimden soruyorum. e-6 mı yoksa e-60 mı daha ust modelı . bırde farkı nedır? Samsung NV40 almayı planlıyordum bu makınalar ılgımı cektıde. Hangısını onerırsınız?

e60 üst modeldir....
    yalnız sıfırı bulmak çoook zor..zira ülkemize gelmiyor...üretilmiyor...ancak ikinci el bulabilirsin..
    samsung NV40 bilmiyorum....
    sanyo tam bir makro canavarı..video çekimi de iyi. sadece gece çekimlerinde ve manuel ayar imkanı bence biraz eksik yönleri...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi müdür -- 9 Mayıs 2009; 10:44:59 >
  • ssanyo e6 yada e60 satın almak istiyorum .istanbuldan yada türkiyenin her yerinden ilgilenen arkadaşlar pm atabilirler ise sevinirm.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_31804640/tm.htm ilgilenenlere E60'ımı satıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anexilea -- 21 Mayıs 2009; 12:20:47 >
  • mrb arkadaşlar.. ben e 60 kullanıyorum ve hiçbir problem yokken birden görüntü alamamaya başladım makine açılıyor ama ekran siyah.. yetkili servise gidicem ama ne olmuştur diye merak ediyorum.. bu konu hakkında bir bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?? şimdiden teşekkürler
  • walla gördüğüm en ii makine. soni falan hikaye. makro çekime hayran kaldım. bende alıcam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gyradel

| | SANYO E-6 & E-60 Grubu & 84 Üye | |

işte makine bu!!

• quote:

Orjinalden alıntı: phabio

İlk 2 fotoğraf benden olsun, diğer konudada vermiştim ama buradada veriyim...

Yorumlarınızı bekliyorum

biliyorm msj eski ama ben şu su damlasına hasta oldm dostum, eline sağlık.
    keşke musluğu temizleseydin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reis48 -- 26 Mayıs 2009; 22:45:31 >

• bende birkaç resim ekleyim

http://img268.imageshack.us/img268/7702/dsc01375f.jpg
    http://img268.imageshack.us/img268/8827/dsc01379h.jpg
    http://img195.imageshack.us/img195/2628/dsc01392.jpg

yorumları bekliyorum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hero4262321 -- 1 Haziran 2009; 0:23:08 >

• link verme yerine foruma yüklemeyi deneseydin...daha iyi olurdu....
    Bu arada 1.ve 2. fotograflarında fluluk.netlik sorunu var.3.fotografın daha net..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi müdür -- 2 Haziran 2009; 4:32:02 >
  • Arkadaşlar tek kişiye odaklanmış arkadaki cisimler bulanık gözüken resimleri bu makine ile nasıl çekebilirim
  • 2 yöntemle,
    -yakından çekim yaparsan ışık şartları uygun oldugunda düşük diyafram degerini seçecegi için (mesela f2.8 gibi) arka plan flu olur.
    -ölçüm sistemini noktasal yaparsan eger bundan da yakın degerleri alabilirsin....
    biliyorsun sanyo manuel ayar imkanı vermiyor...
  • arkadaşlar forumunuzu baştan sona okudum e60 güzel bir makineye benziyor bu cihazin sıfırını buldum 350 tl diyorlar birde xacti vpc-e7 modeli var ikiside aynı para birde praktica modelleri var yeni çıkan modeller şimdi sizlerden ricam bu ürünlerden hangisini tavsiye edersiniz bu tavsiyelere gerçekten ihtiyacım var
  • E60 ın sıfırı mı var :o E60 en iyisidir bence. Ama o fiyat yüksek biraz. İstersen ben satıyorum 190 liraya tertemiz case logic çanta + 2 gb sd ile
  • 
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.