Henüz gidip yaptıramadım, 100 tl'i geçen bir masrafı olur diye tahmin ediyorum ona da şu an için gücüm yetmeyecek, beklemedeyim.
Makinemin son çektiği fotoğraflardan birisini paylaşayım bari. SİVASSPOR'UN SON TRANSFERİ
Eskilerden devam...
@SIRLI güzel olmuş. biraz daha netlik....
keşke zemin ile obje aynı renk olmasaymış...daha belirgin olurdu...
quote:
Orijinalden alıntı: müdür
@SIRLI güzel olmuş. biraz daha netlik....
keşke zemin ile obje aynı renk olmasaymış...daha belirgin olurdu...
Hocam zaten gece vaktiydi, elimle alıp çimenlerin falan üzerine koyamazdım ya.
GÜZEL CEVAP...
arkadaşlar çektiğim videoları pc de izleyemiyorum önerebileceğiniz bi program var mı videoları izlemek için
VLC media player veya BSP player...
quote:
Orijinalden alıntı: müdür
VLC media player veya BSP player...
Müdürüm tek başına götürüyorsun artık bu konuyu kimse kalmadı senden başka helal olsun valla.
Teşekkürler @SIRLI
Gel tek başına olmasın 2 kişi olsun...
Arkadaşlar henüz garanti kapsamındaki e60' ımda, ilk aldığımda 1 tane ölü piksel vardı. Bunu pek umursamadım, ancak bugün gördüm ki 1 tane daha ölü piksel oluşmuş. Bu tip durumlarda servise başvursam netice alabilir miyim acaba? Benzer durumlar yaşayanlar oldu mu?
Tolga sanırım 5 ölü piksele kadar sınır vardı...tam bilmiyorum..3 de olabilir.. yinede bi teknik servisi ara istersen.. fotografa etkisi yoksa takma bence...
Ben de 3 diye biliyorum ancak yine de servisi arayacağım. Fotoğraflara etkisi var, şöyle ki; gece çekimlerinde, bir de üstüne zoom yapıldığında 2 adet kırmızı nokta fena halde sırıtıyor. Gündüz çekimlerinde ise doğrusu pek belli olmuyor. Bakalım, servis ne diyecek bu sorun için.
Bende de aynı sorun vardı.Servise gönderdim ve min 5 ölü pixel gerektiğini belirterek ürünü geri göndermişlerdi