Bildirim
| | SANYO E-6 & E-60 Grubu & 84 Üye | | (195. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Makro efsanesi makinemizden güzel bir kare tur.gut -
-
-
-
mayıs 2007 den beri kullandığım xacti E60 makinam metro seyahat otobüsünde, içinde laptop'ımın da olduğu çanta ile birlikte çalındı.. yani artık E60 ım yok. gerçekten makro çekimlerde efsane bir cihazdı. kodak Z 915 aldım fakat E60 özlüyorum.. satılsa yine ondan alırdım... -
Geçmiş olsun.. -
quote:
HDR nasıl yapıyorsun anlatırsan çok sevineceğim. Ben beceremedim bir türlü
Ben bu işlem için 3 poz çekiyorum.. Poz telafisi -2,0,+2
Daha sonra bu 3 fotoğrafı photomatix pro3 ile birleştiriyorum..
Photomatixde ise Tone Compressor kısmında değerleri değiştirdikten sonra Details Enhancer kısmına geçip tekrar ilgili yerlerdeki ayarları değiştirerek fotoğrafa son şekli veriyorsunuz..
Bana göre HDR fotoğrafta Tone Compressor kısmı çok etkili.. -
Yaptıramadim hala makinemi ya, fotoğraf yayınlamayı özledim burada. -
Arkadaşlar Sanyo E6'nın hafıza kartı kapasitesi nedir?Yani kaç gb'a kadar hafıza kartını kabul ediyor?4 gb veya 8 gb hafıza kartıyla kullanan arkadaş var mı?Yeni hafıza kartı alıcam.Bilgilendirirseniz sevinirim.Saygılar... -
quote:
Orijinalden alıntı: yegan
Arkadaşlar Sanyo E6'nın hafıza kartı kapasitesi nedir?Yani kaç gb'a kadar hafıza kartını kabul ediyor?4 gb veya 8 gb hafıza kartıyla kullanan arkadaş var mı?Yeni hafıza kartı alıcam.Bilgilendirirseniz sevinirim.Saygılar...
Arkadaşlar bu konuya bakan kimse kalmadı mı artık? -
En fazla 2 GB hafıza kartı destekliyor. Ben yeni hafıza kartı aldım, araştırdım oradan biliyorum ;) -
quote:
Orijinalden alıntı: arandur
En fazla 2 GB hafıza kartı destekliyor. Ben yeni hafıza kartı aldım, araştırdım oradan biliyorum ;)
Saolasın arkadaşım. -
merhabalar...
E6 makinemi havuza düşürdüm.. yenisi de yok...
E6- E60 satmak isteyenler mesaj atarsa sevinirim... -
Ya da yedek parça almak isteyenler...
tüm kutu içeriği mevcuttur. -
yakın zamanada sıfır gibi tertemiz makinayı full aparatlarıyla 150 liraya sattım.. istersen gittigidiyora, sahibinden.com a filan bi göz gezdir.. oralarda satan olabiliyor.. -
sürekli bakıyorum oralara ama henüz bulamadım... -
Bende aranıza katıldım sayılır arkadaşlar..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayı Baba -- 2 Haziran 2010; 0:01:51 > -
Kimse kalmamış ki... -
Ben buralardayım ama kimse yazmadığı için sesimi çıkarmıyorum. Sanyo E60'ım 3,5 yıldır aralıksız ve başarıyla bana hizmetini sürdürdü. Daha da bozulmaya hiç niyeti yok.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X