Şimdi Ara

| | SANYO E-6 & E-60 Grubu & 84 Üye | | (197. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.010
Cevap
5
Favori
215.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O fiyat aralığında 150-200 Fujifilm J27 güzel bir alternatif olabilir. Hepsiburada.com 'da kampanyası vardı. Sürüyormu bilemiyorum. Fiyatına göre enfes bir makinadır. Sanyo'nun diğer modellerinden ziyade bu kategoride Fujifilm yada Canon modellerine yoğunlaşmanızı öneririm. Selamlar.
  • Tamam onada bakarım. Teşekkür ederim.
  • üstad dediğin fiyata hiç bir yerde bulamadım.??
  • E6-E60 dışında Sanyo hiç alma, bir özelliği yok. Uygun fiyata işini gören bir makine bulabilirsin bence.

• Novarix 3 ü birbirinden farklı ürünler, hangisini tavsiye edersin.? kullanan varmı çevrende??

Arandur senin tavsiye edeceğin bi model varmı?
  • fujifilm A170 alıcam sanırım kendi sitesinden resimlerinede baktım çok iyi, fiyatıda güzel. Ama bunun pili likit pil değil AA ,??????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukcgl -- 12 Temmuz 2010; 11:07:45 >
  • Ne yazık ki tavsiye edeceğim model yok. Sadece almadan önce iyi araştırmanı ve ihtiyaçlarına uygun bir alet almanı önerebilirim ancak.
  • ilginize ve alakanıza teşekkür ederim.

Bi arkadaşım nikon D90 alınca onun boşa çıkan makinası Sanyo S60 ı 50 tl ye aldım.
  • Arkadaşlar

E60 ım boşa çıktığı için satıyorum, sadece lensi bozuk , şajz aleti pc kablosu ve pili sağlam ve duruyor. makinenin içindeki parçalarda işinize yarayabilir düğmesi vs. artık yene ihtiyacınız varsa, böyle bi ihtiyacınız olursa bilgim olsun.

İyi günler.
  • sıfır ayarında kutulu aksesuarları tam (mümkünse garantili faturalı) çiziksiz tamir görmemiş en ufak sorunu olmayan e6 veya e60 arıyorum... lütfen pm atınız!
  • SIFIR gibi cihazı 175 liraya kadar düşmeme rağmen satılmıyor. Dalga geçer gibi 120 lira falan teklif edenler oluyor, onlarada gülüp geçiyorum.

Insanlara şaşırıyorum; hem makinanın kalitesini biliyorlar ve almak için can atıyorlar hemde 175 lira gibi komik bir parayı vermekten çekiniyorlar.

Dediğim gibi; elimde SIFIR'dan ayıramayacağınız bir E6 var ve kullanılmadan bir köşede duruyor. Yanında SANDiSK 1GB hafıza kartı, CaseLogic su geçirmez taşıma çantası, bilekliği, sıfır orjinal bataryası ve şarj aletini vereceğim. Eğer düşünen varsa bana PM ile ulaşabilir. 175 lira son fiyatımdır. Canon G11 ile takas düşünebilirim.

Başkada söyleyecek birşeyim yok sevgili forumdaşlarım!

• Bu da eskilerden bir kare..

| | SANYO E-6 & E-60 Grubu & 84 Üye | |
  • MERHABA ARKADAŞLAR...
    MAKİNEMİ SUYA DÜŞÜRMÜŞTÜM.. NİHAYET SIFIRA YAKIN 2. EL BULDUM VE ALDIM..
    BENİMKİ E60'DI ALDIĞIM MAKİNE E6...
    NEYSE ESKİ MAKİNEMİN PARÇALARI DURUYOR HALA...
    BATARYA HARİÇ (BANA LAZIM OLUR DİYE)
    PARÇA ALMAK İSTEYEN VAR MI?
  • Xacti E60 ında SDHC (4gb ve üstü) kart kullanan var mı?

Bugün A-data marka 4gb class-2 bir sd kart taktım ben E60 lar 2gb üstünü desteklemiyor diye biliyordum ama ekranda 1300küsür yazdı.Çekim yapıp denemedim bana destekliyor gibi geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the engine -- 19 Eylül 2010; 18:21:23 >
  • Ben araştırmıştım SDHC desteği yok diye biliyordum. Fakat sen şimdi böyle söyleyince yeni aldığım Canon Powershot G11'in yanında gelen 8 GB SDHC Class 2 kartı alıp taktım Sanyo'ya. 2633 sayısı çıktı bende de Foto çektim falan kusursuz kullandım yani makineyi. Anlayacağın benim daha önce söylediğim 2 GB'a kadar kart kullanır lafı yalan oldu.
  • Nasıl destek veriyor ben de anlamadım.Bu makineler çıktığında daha sdhc icat edilmemişti.2gb tan sonra yazma ya da okuma sorunu çıkartırmı merak ettim şimdi.
  • Slm arkadaşlar,aranıza yeni katıldımm. Benimde SANYO E6 xacti makinam var 3 yıldır çok memnunum.
    yanlız bir sorunum var.. şarz aletini kaybettim..Tek şarz aleti nerden bulurum acaba? Satan olur mu aranızda? Teknik servisi arasam yardımcı olurlar mı?
    ilginize şimdiden tşk.ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FilizKK -- 7 Kasım 2010; 11:57:28 >
  • ebayda dolu var sürüyle
    http://cgi.ebay.com/2x-Battery-Charger-Sanyo-VPC-CG6-VPC-CG65-VPC-E2-VPC-E6-/170404817660?pt=Digital_Camera_Accessories&hash=item27aceb2afc
    buyrun 16 dolara kargo dahil 2 yedek batarya ve şarj aleti.
    bendede eskiden sanyo e6 vardı ve bu batarya+şarj aletiyle kullanıyodum.
    ebaydan alışveriş imkanınız yoksa forumda yurtdışından ürün getiren arkadaşlar var yardımcı olurlar.

yok bu seçenek size uymuyosa
    bulunduğunuz şehirdeki elektronikçiler çarşısına gidip 5-10 liraya akrep şarj cihazı alın

• quote:

Orijinalden alıntı: the engine

Nasıl destek veriyor ben de anlamadım.Bu makineler çıktığında daha sdhc icat edilmemişti.2gb tan sonra yazma ya da okuma sorunu çıkartırmı merak ettim şimdi.

Önemli olan bu. Program hafıza kartı kapasitesine göre fotoğraf adeti gösteriyor olabilir ama 2 gb kapasiteyi aşınca sağlıklı kullanım mümkün olabiliyor mu? Özellikle video çekilerek test edilmeli.
  • 
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.