Şimdi Ara

| | SANYO E-6 & E-60 Grubu & 84 Üye | | (198. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.010
Cevap
5
Favori
215.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: güney tan

ebayda dolu var sürüyle
    http://cgi.ebay.com/2x-Battery-Charger-Sanyo-VPC-CG6-VPC-CG65-VPC-E2-VPC-E6-/170404817660?pt=Digital_Camera_Accessories&hash=item27aceb2afc
    buyrun 16 dolara kargo dahil 2 yedek batarya ve şarj aleti.
    bendede eskiden sanyo e6 vardı ve bu batarya+şarj aletiyle kullanıyodum.
    ebaydan alışveriş imkanınız yoksa forumda yurtdışından ürün getiren arkadaşlar var yardımcı olurlar.

yok bu seçenek size uymuyosa
    bulunduğunuz şehirdeki elektronikçiler çarşısına gidip 5-10 liraya akrep şarj cihazı alın

tşk.ler ilginize..
    akrep şarz cihazını araştırıyorum bulunduğum ilden(küçük bir şehirdeyim)
    olmadı büyükşerhirlerden arattırırım
    verdiğiniz linki de sık kullananlara ekledimmm sağolasınız..

• quote:

Orijinalden alıntı: farukcgl

Merhaba Arkadaşlar bende E 60 makina var 3 yıl önce aldım. Kızım resim çekerken elinden düşürdü şimdi ekran kapkara hiçbirşey görünmüyor. Sizce sorun nedir.?- Eğer teknik bi problemse ,Anadolu yakasında bildiğiniz bi servis varmı gösterebileceğim.

aynı sorun bende de var. ekranda hiç birşey görünmüyor. makineyi düşürmedim ıslatmadım. sadece 1gblık harici kart kotumun cebinde kalmış o da çamaşır makinesinde yıkanmış. kartı taktım bi umut çalışır diye ama gördüm ki ne kart çalışıyor ne de makineden görüntü geliyor. sebebini anlamadım. acaba kartı bozulduktan sonra makineye takınca kısa devra filan mı yaptırdı?bu konu hakkında bilgisi olan birisi varsa paylaşabilir mi sebebini. ve yanılmıyorsa 170 tl gibi bi rakam gördüm yukarıda tamiri için. çok değil mi ya makineden çok memnundum. sorun lenste midir yoksa kısa devre mi anlamadım...

• satan yok mu arkadaşlar ?
  • Benim de alalı 3 sene oldu hala ilk günkü gibi Son zamanlarda batarya süresinde kısalma hissettim biraz. Sanki önceden daha fazla gidiyordu. Sıfır batarya bulmak imkansıza yakın herhalde.

Tek sorunum iç mekan çekimleri. Geçen Ayasofya'ya gittim millet şakır şakır çekiyor, ben kamerayı yaslayacak yer arıyorum.
    Birkaç fotoğraf ekleyeyim uzuun aradan sonra.
     | | SANYO E-6 & E-60 Grubu & 84 Üye | |

| | SANYO E-6 & E-60 Grubu & 84 Üye | |

• İç mekanda flaşsız çok kötü hocam bizim bu makine. En fazla ISO 400 ve daha 200 ISO'da kumlanma yapıyor. Hele ki şimdiki Canon G11'im ile 800-1600 ISO kullanmaya alışınca Sanyo'nun ISO performansının bile olmadığını anlıyorum. Ama gündüz ve makro çekimleri diğer basit kompaktları ezer geçer.
  • e6 ile e60 arasında tam farkı bilen varmı arkadaşlar. yukarıda kırmızı göz önleme yazmışlar ama emin olmak istiyorum. ikisinden birini alıcam. bana lazım olan sadece makro çekim. kırmızı göz vs önemli değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: infrared

e6 ile e60 arasında tam farkı bilen varmı arkadaşlar. yukarıda kırmızı göz önleme yazmışlar ama emin olmak istiyorum. ikisinden birini alıcam. bana lazım olan sadece makro çekim. kırmızı göz vs önemli değil

?
  • arkadaşlar sizden cevap gelene kadar e6 aldım birtane. ama alete alışamadığımdan mısır bilemiyorum ben panasonic lumix tz1 ile çok daha net makrolar çekiyordum. hangi ayarları kullanmalıyım
  • Sadece makro çekimse ikisi de işini görür. Ama bulursan e60 al. Sonuçta bir yeni model

Ama şunu söyleyeyim; kırmızı göz flaşlı çekince akşamları neredeyse fotoğrafların %90 ında oluyor. Sonra menüden kırmızı göz düzeltmeyle düzeltiyorum. İyi de düzeltiyor yani :)

aaa, almışsın bile :) neyse artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre D -- 6 Ocak 2011; 19:12:53 >
  • yaklaşık olarak 15 cm den cisimlerin resmini çekiyorum. süper makro ayarını mı kullanmalıyım yoksa yakınlık ayarı 15 cm olan modu mu kullanayım
  • Süper makro ile de çekebilirsin. 1-60cm arasıydı galiba onun menzili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre D -- 23 Şubat 2011; 23:46:48 >
  • sanırım henüz makinaya alışamadım. makinaya alıştıktan sonra tz1 ile de aynı resimleri çekip foruma yüklerim
  • Selam arkadaşlar. e6 modelini almak istiyorum. Aydın ve çevresi (muhtemelen izmir olur) satmak isteyen arkadaş olursa bana ulaşsınlar.
    iyi forumlar.
  • caladvwch
    Valla bilemiyorum senin sorunun ne ama benim makina öyle duruyor herşeyi ile yedek parça vs için almak isteyen yada tamir ettirmek için almak isteyen olursa DM atabilir bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukcgl -- 5 Mart 2011; 10:24:40 >
  • Sıfır ayarında kutulu aksesuarları tam durumda az kullanılmış Sanyo E6/60 makine arıyorum. Lütfen özel mesaj atınız.
  • Arkadaşlar merhaba

Dijital fotoğraf makinam SANYO XACTI E60 şardayken çalışıyor fakat şarjdan cıkardıgımda kapanıor.

Sirkecideki tamir merkezine götürdum pilde sorun var didiler ona yeni pil aldım ama malsef aynı sorun devam edıoorr acaba ne gibi bir sorunu olabilir.?

ayrıca araştırdığımda SANYOnun pek bi teknik servisi yok bana yardımcı olabilirmisiniz.

önerileri olan arkadaşlardan veya istanbulda tavsiye edebilecekleri tamirci bilen arkadaşların desteğini bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yemenja -- 18 Mayıs 2011; 19:52:48 >
  • Ben İstanbulda bi servise yollamıştım ölü pikseli var diye değiştirmişlerdi ama hangisi hatırlamıyorum. Belki 2007 haziran civarı bu başlığa yazdığım yorumlarda bulabilirsin.
  • arkadaşlar bendeki e6 1gb sd kartın üstündeki kartları tanımıyor.sizdede öylemi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SSC Aero

Sıfır ayarında kutulu aksesuarları tam durumda az kullanılmış Sanyo E6/60 makine arıyorum. Lütfen özel mesaj atınız.
  • Hocam kaç para vereceksiniz belki anlaşırız Kutusu ve 1 gb kartıyla verebilirim.
  • 
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.