Şimdi Ara

| | SANYO E-6 & E-60 Grubu & 84 Üye | | (200. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.010
Cevap
5
Favori
215.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir ricam daha olacaktı, Sanyo x6 yada x60 için Ankara da yetkili teknik servis varmı bildiğiniz ?
    yada güvenilir bir servis...?

...teşekkürler.
  • Ben İstanbul'a göndermiştim, Ankara'yı bilmiyorum.
  • işte e60 bu durumda açtiğimda ekranda...

| | SANYO E-6 & E-60 Grubu & 84 Üye | |
  • Senin lcd ekranın içten kırılmış. Servis yolları gözüktü. Durduk yerde mi oldu yere düşünce mi oldu?
  • arandur tşk.ler ilgilendiğin için...düşme olmadı ama birgün boyunca cepte taşıdım ondan olabilirmi acaba ?
    servis 100 tl den fazla isterse yaptırmayıp yenisini almayı düşünebilirim 150 tl e fena sayılmayacak makinalar var şimdi ...amsa ben bu aleti çok sevmiştim...
    ilk göz ağrım...
  • Dostum bu makinenin 2. elde ederi zaten 120 TL, bence bu paranın yarısını ver en fazla yaptırmak için. 150 tl'ye bunun kadar iyi çeken makine olmadığını temin ederim sana. 250-300 TL'ye çıkman gerekir.
  • Çok azda olsa dahalen bulunuyor bu makineden.
  • SIRF SANYO İÇİN İÇİNDE ŞÜPE OLANLAR İÇİN SİTEYE ÜYE OLDUM, GERÇİ BURAYA DAHA ONCEDENDE UYELIGIM VARDI SANIRSAM AMA UNUTMUŞUM :D

BU MAKİNEYİ ALACAK ARKADAŞLAR KESİNLİKLE AKLINIZDA Bİ SORU İŞARETİ KALMAYECAK VE AMATÖR OLSANIZ BİLE ( BENİM GİBİ :D ) ÇOK HARİKA PROFOSYONEL FOTOĞRAFLAR ÇEKECEKSİZİNİZ.GECE KARANLIĞINCA FOTOĞRAF ÇEKECEK OLAN ARKADAŞLAR İSTERSE ORTAM ZİFİRİ OLSUN SİZ YETERKİ FLASH I AÇIN BAKALIM ORADA NELER OLUYOR :D

BİDEMAKİNENİN ŞU ÖZELLİĞİ VARDI SANIRIM IKI RESMI YANYANA CEKEBİLME ÖZELLİĞİ SATAN ADAM BUNU BANA SÖYLEMİŞTİ FAKAT HATTA GÖSTERDİ ORDAKİ NUMUNE Bİ MAKINAYLA AMA BEN YAPAMIYORUM NEDENSE.. :D

EVE ŞİMDİ SORMAK İSTEDİĞİNİZ SORU VARSA HERTÜRLÜ SORUSUNU SORABİLİR BU MAKİNE HAKKINDA VE ŞUNUDA BELİRTMELİYİM MAKINENIN ORJINAL SİTESINDE 700 800 DOLAR AMA BİZDE 400 500 GİBİ BEN BAKINAYI 2006 YILINDA 550 TL YE ALDIM ;) TABİ O ZAMAN 750 TL FLN GİBİYDİ

bide arkadaşlar sormak istediğim bi konu var , makıneyi türkçe diline çevirbilirmiyiz? benim için sorun yok ama makıneyı kullanan diğer aile üyeleri, zorlanıyor ayar yaparken..

• 4 GB SD KART ALDIM MAKİNAMA TAKTIM AMA FORMAT AT DİYE BİR YAZI ÇIKIYOR FORMAT AT DİYORUM ATMIYOR SD KART AÇILMIYOR NEDENİ NEDİR ACABA...

BU MAKİNE 4 GB SD KART DESTEKLEMİYORMUYDU ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murad2002 -- 24 Mayıs 2012; 16:33:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murad2002

4 GB SD KART ALDIM MAKİNAMA TAKTIM AMA FORMAT AT DİYE BİR YAZI ÇIKIYOR FORMAT AT DİYORUM ATMIYOR SD KART AÇILMIYOR NEDENİ NEDİR ACABA...

BU MAKİNE 4 GB SD KART DESTEKLEMİYORMUYDU ???

Kart SDHC ise desteklemiyor olabilir. Sadece SD kartları destekliyor.
    (Not: Biraz daha az bağırsanız da duyardık.)
  • Ben 8 GB SDHC kartı makineyle sorunsuz kullandım. Ama normalde en fazla 2 GB SD kart (SDHC değil) desteği sunuyor.
  • Sanırım desteklemiyor dostum. Hafıza kartı başka yerde çalışıyor sende çalışmıyorsa desteklemiyor anlamına gelir ve 2bg da işini görür bence .
  • Arkadaşlar benimde bi sorum var, Fotoğraf makinemi video moduna aldığımda kısa çekim yapıyor yani vide çekme süresi 2 saat se 1dk20sn çekim yapıyor nedeni nedir? ayarları sıfırladım en düşük ayarada getirdim ama 1dk20sn den fazla çekim yapmıyor !!!
  • Bir şekilde sensör ısınma yapıyor olabilir. Sanırım ömrünü doldurmuş artık.
  • Bu makinede manuel ayarlar yapılabiliyomu estantene ayarı gibi
  • Hayır yapılamıyor. Sadece P modu ayarları (ISO, beyaz dengesi, poz telafisi vb.) yapılabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abi

quote:

Orijinalden alıntı: murad2002

[size=5]4 GB SD KART ALDIM MAKİNAMA TAKTIM AMA FORMAT AT DİYE BİR YAZI ÇIKIYOR FORMAT AT DİYORUM ATMIYOR SD KART AÇILMIYOR NEDENİ NEDİR ACABA...

[size=5]BU MAKİNE 4 GB SD KART DESTEKLEMİYORMUYDU ???

Kart SDHC ise desteklemiyor olabilir. Sadece SD kartları destekliyor.
    (Not: Biraz daha az bağırsanız da duyardık.)

Haklısın biraz bağırır gibi olmuşum ... Affedersiniz .

Dediğin gibiymiş teşekkür ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: şahin kardeş

Sanırım desteklemiyor dostum. Hafıza kartı başka yerde çalışıyor sende çalışmıyorsa desteklemiyor anlamına gelir ve 2bg da işini görür bence .

Evet, 2 gb oldu ve yetiyor yapacak pek birşey kalmadı..teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murad2002 -- 12 Ekim 2012; 22:08:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 8 GB SDHC kartı sorunsuz kullandım bu makinede. Kartına göre deişiyor olabilir.
  • elimde temiz e6 var düşünen olursa pm atsın
  • 
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.