Şimdi Ara

| | SANYO E-6 & E-60 Grubu & 84 Üye | | (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.010
Cevap
5
Favori
215.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: meritsu13

yha sinirim bouldu ama

harbi bozulmuş sinirlerin senin ya
    baksana klavyeyimi yumrukladında öyle yazdın
  • pulp arkadaşımızda aramıza katıldı...

Arkadaşlar,
    Güzel fotoğraflarımızı gönderelimde ortalık şenlensin
  • valla arkadaşlar ben kendimce ufak çaplı bir çözüm buldum.
    hatırlıyorsunuz resimler çok bulanık çıkıyordu. el titretmemek lazımdı. bu titremede objektife bastığımız zaman oluşuyordu.
    bende 2sn çekime ayarlıyorum, tutup basıyorum kendi ayarlıyor ve çekiyor.

(bu tamamen kendi icadımdır. yoruma açıktır.)

resimlere gelince gece çekimleri hoşuma gitmiyor. değişik modlarda çekiyorum ama gene hoşuma gitmiyor.

bişey soracam. sizdede bu bulanıklıklar oluyormu? yoksa sadece bendemi? genelde düşük karanlık ortamlarda denedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayak -- 2 Aralık 2006; 8:12:22 >
  • arkadaşlar size bi önerim gönderelim gönderelim demekle olmaz bu işler bi kişi göndersin diğerleride ona kapılır bu arada sizin guruptan değilim ama yinede birşey söylemek isterim bu topic i sırf E6 cılar için açcağınıza H5 topiği gibi yapın hem herkes faydalansın hemde siz foto koyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: hayak

valla arkadaşlar ben kendimce ufak çaplı bir çözüm buldum.
    hatırlıyorsunuz resimler çok bulanık çıkıyordu. el titretmemek lazımdı. bu titremede objektife bastığımız zaman oluşuyordu.

resimlere gelince gece çekimleri hoşuma gitmiyor. değişik modlarda çekiyorum ama gene hoşuma gitmiyor.

bişey soracam. sizdede bu bulanıklıklar oluyormu? yoksa sadece bendemi? genelde düşük karanlık ortamlarda denedim.

işte dostum s600 ün bi üstünlüğüde bu çok hoşuma giden bir özellik (bunu sizin makinenizi eleştirmek için söylemiyorum) casio da anti shake özelliği var ve titremeyi önlüyor . @hayak sende bayaa kurnaz çıktın dostum iyi akıl etmişsin

• quote:

Orjinalden alıntı: meritsu13

S600 ün ekranı da 2.2 maalesef arkadaşım ...

lütfen tartışma ortamı açma ben eleştirmek için söylemiyorum sen hemen gelip S600 ünde ekranı küçük diyorsun
  • @meritsu lütfen tartışmayalım topic kitlenmesin ama illede tartışcam dersen theshuck12@hotmail.com u ekle
  • quote:

Orjinalden alıntı: THESHUCK

quote:

Orjinalden alıntı: hayak

valla arkadaşlar ben kendimce ufak çaplı bir çözüm buldum.

işte dostum s600 ün bi üstünlüğüde bu çok hoşuma giden bir özellik (bunu sizin makinenizi eleştirmek için söylemiyorum) casio da anti shake özelliği var ve titremeyi önlüyor . @hayak sende bayaa kurnaz çıktın dostum iyi akıl etmişsin

rica ederim arkadaşım o senin kurnazlığın (şaka tabiiki)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayak -- 2 Aralık 2006; 12:33:56 >

• bir de E60 var siyah :D o da süper :D

| | SANYO E-6 & E-60 Grubu & 84 Üye | |

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joutsenlaulu -- 2 Aralık 2006; 14:16:00 >
  • İlk 2 fotoğraf benden olsun, diğer konudada vermiştim ama buradada veriyim...

Yorumlarınızı bekliyorum

• dostum foruma foto nasıl eklıyoruz? denedım ama beceremedim.
  • E6 siyah- beyaz fotoğraf çekebiliyomu? Bileniniz varmı
  • kardes e6 çekiyormu bilmiyorum ama sen bana s600 nasıl çekiyor diye sormuştun çekim modalrında siyah beyaz var sanyodada olması lazım çünkü neredeyse tüm foto makinalarında var bu özellik sen makinamı almak istiyorsun amacın ve aradığın özellikler vede fiyat aralığını belirtirsen çok daha iyi yardımcı oluruz
  • E6 kullanan dostlar örnek video varmı? izleyebilirmiyiz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mstfşhn

E6 siyah- beyaz fotoğraf çekebiliyomu? Bileniniz varmı

evet var + tüm filtreler şöyle ;

cosmetic , monochrome(siyah-beyaz),Sepia,Sharpness,contrast,Color Saturation

çekim modları ;

Full Auto,Sports,portrait,Landscape (manzara),Night View,fireworks (havai fişek),Lamp,Best Shot

Phabio videoyu 320*240 15 kareye aldığımızda ses normal onun üstünde problem oluyo acaba kart yazma hızındanmı ben bundan şüpheleniyorum elimde hızlı kart yok deneyemedim ultra2 yi abime vermiştim deneyemedim
  • metinalhan, evet dostum haklısın. bende deneyemedim hiç.
    şimdi 1 fotoğraf daha koyuyorum buraya... sanatsal bir çalışma yine
    bakalım ne olduğunu anlayabilcekmisiniz?

• valla dostum ne bu ya ben hiçbir şeye benzetemedim
  • ipucu 1:

Kapılarda olur
  • ne buu ?
  • ipucu 2:

Kapılarda olur.
    Dışarıyı görürsün

e bilin artık
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.