Şimdi Ara

| | SANYO E-6 & E-60 Grubu & 84 Üye | | (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.010
Cevap
5
Favori
215.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://www.speedyshare.com/183509353.html
  • quote:

Orjinalden alıntı: metinalhan

örnek video e5 yolu 10sn

http://www.speedyshare.com/183509353.html

video icin tesekkurler dostum..zaten e6 video cekımınde rakipsiz..bu arada her bakımdan harıka bır cıhaz ..cok mutluyum bu cıhaza sahip olmakla.
  • rica ederim ,

arkadaşalar bu mov uzantılı videoları oynatmak için quaicktime dan başka oynatıcı önerebileceğiniz varmı bende hata çıkıyor quicktime çalışmıyor sanırım diğer codeclerle çakıştı
  • Ekranı ile ilgili bir problem göremedim. Gayet net ve doğal renklerine yakın...
    Steve Digicams yorumu: The bright, exceptionally viewable trans-reflective LCD screen incorporates a low-temperature polysilicon liquid crystal design known for its excellent color reproduction.

quote:

Orjinalden alıntı: ft_fatalrhymer

renk sayısı pixel sayısı çok gibi duruyor rakamlarda ama unutmayınki bu 3'' ekran o pixel tüm ekrana dağılıyor yani 2'' bi ekran 115 pixel ise 3'' bi ekranın 262 pixel olması aynı gibi alanı büyüdüğü için pixel ekrana dağılıyor dikkat etmek lazım acaba kullananlar ekranı baska bir makina yada ayna yardımıyla çekip yollayabilrmi ekranda bana bi acayip geldi teknosada inceledim renki tam siyah değildi diğer makinalar gibi birde boyutuna göre çok fazla hafif geldi acaba bunun ucuz fiyatlı olmasıyla bir ilşkisi varmıdır kullanan arkadaslar aydınlatırsa çok sevinirim tesekkürler

• pardon 6 kişiymiş ama içlerinde acaba hanqisinin S600ü var ?
  • s600 ün ekranını çok yakından inceledim ayrıca sanyo e6 makinem olduğu için çok rahatlıkla karşılaştırmasını yapabilirim tek cümleyle e6 nın yanından bile geçemez o ekranla
  • quote:

Orjinalden alıntı: metinalhan

s600 ün ekranını çok yakından inceledim ayrıca sanyo e6 makinem olduğu için çok rahatlıkla karşılaştırmasını yapabilirim tek cümleyle e6 nın yanından bile geçemez o ekranla

+1
  • h.g pekonur arkadaşım inş bizim şu E6 mız elimize ulaşır da ekleriz resimleri =(
  •  | | SANYO E-6 & E-60 Grubu & 84 Üye | |

Yorumlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phabio -- 10 Aralık 2006; 23:04:31 >
  • oo resim çok qüzel aynadaki beyefendi de yakıo haa
  • quote:

Orjinalden alıntı: meritsu13

oo resim çok qüzel aynadaki beyefendi de yakıo haa

eyw koççum.. resimdeki beyefendi ben oluorum
  •  | | SANYO E-6 & E-60 Grubu & 84 Üye | |

boşuna 1 cm diye yırtınmıyoruz abi
  • arkadaşlar merhaba bende sanyo almayı düşünüyorum yorumlarınızı okudum yinede tereddüt ediyorum yalnız ben s60 modelini düşünüyorum bu makinayı bilen varmı tavsiye edermisiniz forumda aradım fakat kayda değer bir bilgi bulamadım.yardımcı olursanız sevinirim
  • sigara süpperrrrr =) Bir de göz makrosu çekip atar mısın
  • quote:

Orjinalden alıntı: sahin2030

arkadaşlar merhaba bende sanyo almayı düşünüyorum yorumlarınızı okudum yinede tereddüt ediyorum yalnız ben s60 modelini düşünüyorum bu makinayı bilen varmı tavsiye edermisiniz forumda aradım fakat kayda değer bir bilgi bulamadım.yardımcı olursanız sevinirim

dostum, çok fazla bir bilgim yok s60 hakkında, ama tavsiye etmem. çok iyi bir makina değil, o yüzden bulamamışındır zaten kayda değer bir bilgi.. ben derimki onu alacağına e6 al..
  • arkadaslar e6yı tanıtma amaclı bi topic oldugu halde tum e6 kullanıcıları cogunlukla makro cekim koymuslar, yani baktımda 50 foto varsa 45 tanesi nerdeyse makro. e durum böyle olunca dogal olarak "demekki bu cihazda makro güzel cekiliyor" dedirtiyor, ancak hemen ardından "kimse makrodan baska bisey koymadıgına gore cihaz makro cekiminin dısında pek iyi işler beceremiyor" diye düşündürebilir. bence topicte yeterince makro cekim var, gece ve outdoor cekimlerine yönelseniz daha saglıklı olur kanaatindeyim. bunlar tavsiyedir kimse yanlış anlamasın.
  • maybe22days,
    tavsiyelerin için sağol dostum, dikkate alicam
  • arkadaşlar bir makro çektim. kolumdaki saatten camdaki tülün motifleri çıktı. ilginç bir makro

http://www.imageupload.com/uploads/cefcb_SANY0426.JPG gündüz çekildi

http://www.imageupload.com/uploads/55242_SANY0395.JPG resturantta flaşlı çekildi. (reklam olmasın)

• hayak gerçekten,
    çok ilginç bi makro ya... ellerine sağlık
  • arkadaşlar bu fotoğrafın E6 ile çekildiği doğrumu

http://www.imageupload.com/uploads/55242_SANY0395.JPG
    tartışma yaratmak için söylemiyorum yanlış anlamayın kimi zaman eleştirilerimizle birbirimize iyilik yapmalıyız sizde S600 ün beyenmediğiniz fotolarını eleştirin ama bence bu foto iğrenç ötesi alınmayın ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreezeTheLife -- 11 Aralık 2006; 23:02:07 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.