Şimdi Ara

| | SANYO E-6 & E-60 Grubu & 84 Üye | | (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.010
Cevap
5
Favori
215.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet e6 nın geçe çekimleri çok zayıf arkadaslar geceleyin bulanık çekiyor hep üstelik resimde falsta kullanılmış ama gündüz fotoları oldukça iyi makrosuda yeterli makina güzel ama her makinada olduğu gibi eksik yönleride var
  • evet yani makinaya çamur atmak değil amacımız gündüz ve makro çekimleri oldukça başarılı ancak her makinada olduğu gibi eksik yönler E6 dada var bi gece fotosu çekip koyarmısınız acaba sadece bu resimdenmi böyle
  •  | | SANYO E-6 & E-60 Grubu & 84 Üye | |
     | | SANYO E-6 & E-60 Grubu & 84 Üye | |

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinolampx -- 25 Aralık 2007; 17:51:57 >

• quote:

Orjinalden alıntı: hayak

arkadaşlar bir makro çektim. kolumdaki saatten camdaki tülün motifleri çıktı. ilginç bir makro

http://www.imageupload.com/uploads/cefcb_SANY0426.JPG gündüz çekildi

http://www.imageupload.com/uploads/55242_SANY0395.JPG resturantta flaşlı çekildi. (reklam olmasın)

Fotolar icin tesekkurler... restourant da cekilen fotografta ciddi bir noise problemi var, bunun sebebi flash kullanıldıgı halde iso 400 gibi yuksek bir iso degerinde cekim yapılmıs olması ..eger iso 100 de flashlı cekseydin daha net ve noise problemi olmayan bir foto olurdu. diger bir sorun dogru odaklama yapılmamıs sanki yada odaklama yapılmadan cekılmıs bunun sonucu netlık yuzlerden cok arka kısımda gibi geldi bana.

fotograftaki noise sorununu pc de giderdim.
    http://img293.imageshack.us/img293/9200/55242sany03951filteredmi5.jpg

E6 nın gece cekim performansı kotu degil. dogru ayarlarla cekmedıgın surece hangı cıhazla cekım yaparsan sonuc dogal olarak kotu olacaktır. forumda E6 kullanan bir arkadasın tamamen kullanıcı hatası sebebiyle cıkan bulanık gece fotograflarından yola cıkarak fal bakar gibi sonuclar cıkaran arkadaslar var.
    cihazın olumlu ve olumsuz ozelliklerını zaten objektıf sekılde soyluyoruz. casio s600 un noise konusunda e6 dan daha iyi bir cihaz oldugunuda soyleyebilirim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pulp -- 12 Aralık 2006; 0:36:10 >

• pulp arkadaşıma katılıyorum.
    her cihazda doğru ayar tutturulmadığı sürece problem çıkabilir.
    dediği gibi s600 gece çekimlerinde noise konusunda e6ya göre daha başarılı.

• macro dedikleri bu olsa gerek...

beyler, kendi gözüm bu. çekmesi biraz zor oldu, o yüzden çok yakınlaşamadım bide. arkadaşın gözünü çekicem 1 cmden onuda koyucam.
    bu haliyle kılcal damarları görüosak, 1 cmden DNAsını çıkarırız heral!!! EEE MAKRO BİRRR cm. olunca böyle oluyo işte

• phaibo arkadaşım keşke göze biraz daha yakınlaştırsaydın =)
  • quote:

Orjinalden alıntı: meritsu13

phaibo arkadaşım keşke göze biraz daha yakınlaştırsaydın =)

dostum dediğim gibi
    kendi gözüm o. o yüzden yaklaşamadım.
    arkadaşın gözünü yakından çekip koyucam
  • quote:

Orjinalden alıntı: phabio

macro dedikleri bu olsa gerek...

beyler, kendi gözüm bu. çekmesi biraz zor oldu, o yüzden çok yakınlaşamadım bide. arkadaşın gözünü çekicem 1 cmden onuda koyucam.
    bu haliyle kılcal damarları görüosak, 1 cmden DNAsını çıkarırız heral!!! EEE MAKRO BİRRR cm. olunca böyle oluyo işte

göze aynadan bakınca bile kılcal damarları gözüküyoki

• evet yok demiyoruz işte S600 ün eksileri
    (e6 ile kıtaslama değil bu tüm makinalar ile genel kıyaslama)

manual ayar yok (ama bana göre gerekte yok.)
    makrosu 15 cm (ama beni idare eder.)
    makina çok ince ve küçük koca tripod da kötü gözükcek
    türkçe menü yok
    video da optik zum yapmıyor
    işte bunlar aklıma geldikçe ve yeni eksik yönlerini bulunca yazıcam buraya böylece art niyetli olmadığımı anlamış olursunuz

edit:yazım yanlışı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreezeTheLife -- 12 Aralık 2006; 22:59:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hayak

arkadaşım kimseye gelmeyin gitmeyin demiyorum. tabii gelin okuyun yazın. ama ben makinanın fiyat performans orantısında iyi olduğunu biliyorum. ama siz hala gelip gece şöle şu şöle diye tuz kavuruyorsunuz arkadaşlar. gelin, e6 hakkında yeni bişey öğrenmek istiyorsanız sorun. ama dediğim gibi usulune uygun, adabıyla sorun. burda yaşı büyük olan insanda bişey öğrenir, küçük olanda. ben e6'yı buradaki yorumları resimleri görerek aldım. belki o resimleri 15 16 yaşında birileri çekip koydu. yaşın önemi yok. yeterki insan gibi konuşarak usuluyle yapalım.

her kez saygılı olduktan sonra s600 başla göz üstüne.

tamam saygılı olsun artık herkes ama gerçekten bir artniyetimiz yok

• benim E6 qeldii =)
  • quote:

Orjinalden alıntı: meritsu13

benim E6 qeldii =)

güle güle kullan... foto eklemeyi unutma...
  • SAOLLLL =)
  • Hayırlı olsun
  • tşkk =)
  • Hayırlı olsun güle güle kullan.
  • meritsu arkadaşım cihazın hayırlı olsun... hemen fotoğrafları bekliyoruz

hayak arkadaşımıza gelince... yönetici arkadaşlar uygun gördüyse banlanmıştır... bu arada fatalrhymer arkadaşım, sende bu tavrına devam edersen bende senin hakkında şikayete bulunucam. lütfen hal ve hareketlerine dikkat et... rica ediyorum.
  • Bende uye olcam. benimde Sanyo Xacti Vpc-E6 im var artik:)) uyelik icin imza kodundan baska bir sey egrekiyor mu. Makinayi bugun aldim cektigim makrolari atacam size:))
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.