Şimdi Ara

| | SANYO E-6 & E-60 Grubu & 84 Üye | | (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.010
Cevap
5
Favori
215.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

[simage]
     | | SANYO E-6 & E-60 Grubu & 84 Üye | |
    [/simage]

[simage]
    [/simage]

• Neden cekilesin phabio burasi bizim grubumuz bizden kimsenin cekilmesi gerekmiyor.
  • cyberentalpi karddeşim...
    kusura bakma sen daha yeni geldin ama bişi paylaşamadık.
    msn adresim: tamerkucuk@msn.vom beni ekle msnden devam edelim.. dediiim gibi burda hiçbişi yapılmaz...
  • titreşimle ilgili ben de bir soru sorucam. joysticki sola çekince hani foto çekim rehberi tarzı biçşi çıkıyo ya görüntü ufalıyo. ben makinayı tripoda bağlayınca bile orada bana "camera shaking!!! hold steady!" diyor. yani tirettiğimi söylüyor. siz de bir denermisiniz sizde öyle değilse benim alet bozuk sanırım değişime göndericem. bir de gece odada filan mesela flaşsız çekim yapınca titremeli çıkyıor fotolar. gündüz asla titreşim sorunu yok. makroda asla titreşim sorunu yok. gece odada ortam ışığıyla flaşsız çekince oluyor sadece. flaşlı çekincede flaş fazla gelebiliyor. sizde durum nedir? kullandığınız ayarları da ayzarsanız ben de denerim ve alet bozuk mu değil mi anlarım. bu aleti kötüleyenler cidden sorunlu adamlar. ama benimkinde sorun var sanırım değişince bişeyi kalmaz...

son soru: alet bana geldiğinde içinde 3 tane makro resmi vardı. sizlerde böyle bir durum oldu mu yoksa bana resmen geri verilmiş bir makinayı içindeki resimleri bile silmeden mi verdiler?

teşekkür ederim.

• selam
    mükemmel bir sahne ve fotoğraf, bu fotoğrafı e6 ile mi çektiniz?
    bi sanyo e6 almayı düşünüyorum ama nasıl bir makina tam olarak sizlerle öğrenmek isterim..
    bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim....
    see you later...
  • ekibinize dahil olmak isterim...
  • valla benim makinede resim yoktu sakkans.
  • benim makine bugun geldi sakkans
    icinde hazır resim yok insallah 2.el almamıssındır
  • quote:

Orjinalden alıntı: sakkans

titreşimle ilgili ben de bir soru sorucam. joysticki sola çekince hani foto çekim rehberi tarzı biçşi çıkıyo ya görüntü ufalıyo. ben makinayı tripoda bağlayınca bile orada bana "camera shaking!!! hold steady!" diyor. yani tirettiğimi söylüyor. siz de bir denermisiniz sizde öyle değilse benim alet bozuk sanırım değişime göndericem. bir de gece odada filan mesela flaşsız çekim yapınca titremeli çıkyıor fotolar. gündüz asla titreşim sorunu yok. makroda asla titreşim sorunu yok. gece odada ortam ışığıyla flaşsız çekince oluyor sadece. flaşlı çekincede flaş fazla gelebiliyor. sizde durum nedir? kullandığınız ayarları da ayzarsanız ben de denerim ve alet bozuk mu değil mi anlarım. bu aleti kötüleyenler cidden sorunlu adamlar. ama benimkinde sorun var sanırım değişince bişeyi kalmaz...

son soru: alet bana geldiğinde içinde 3 tane makro resmi vardı. sizlerde böyle bir durum oldu mu yoksa bana resmen geri verilmiş bir makinayı içindeki resimleri bile silmeden mi verdiler?

teşekkür ederim.

kardeş titreme konusunda daha önce bi açıklama yapmıştım ama tekrar dan yapim özellkle oda koşullarında ve karanlık düşük ışık ortamlarında tüm makinelerin çekim hızı düşer ışık yetersizliğinden dolayıdır bu eğer makine akşam hızlı foto çekerse objectiften içerye daha az ışık gireceğinden resimde çok karanlık bi manzara ile karşılaşırız . gündüz vakti özellikle dış çekimlerde ışık iyi olduğundan dolayı çekim hızı 1\2000 e kadar çıkabilir bu makinede ve bu değer saniyenin 2000 de 1 i demektir yani bu hızda foto çekerseniz 0.0005 sn de çekmiş oluyorsunuz. gece çekimlerinde flaş patlatmak,sabitleyici tripod kullanmak yada bi ışık kaynağı oluşturmak gerekiyor

bugüne kadar makinenin içinden resim çıktığını ben hiç makinede görmedim şuan kullandığım makinedede öyle bi durum la karşılaşmadım aldığın yer makineyi tanıtım amacıyla koymuş olabilir bu sırada makine tanıtılırken çekilen resimler olaiblir sonradan bu mekineyi geri kutusuna koymuş olaiblirler yada sizin dediğiniz gibi ger verilmiş bi makine olabilir

• pinhanister aramıza hoşgeldin..

arkadaşlar, şimdi son bir açıklamada bulunacağım..
    eğer bu başlıkta en ufak bir tartışma ortamı oluşursa tekrar yönetici arkadaşlara bir şikayette bulunacağım (fatalrhymer arkadaşımız hakkında bir şikayette bulundum). Eğer sonuç vermezse başlığı kendi haline bırakacağım. yukarıda attığım postda yönetici arkadaşlar hakkında söylediğim kırıcı kelimeler vardı. sakın yalaklık olarak algılanmasın, haksız olabilirim o sözlerimde, düşündümde burda günde nerdeyse 2000 üzerinde post atılıyo belki çok daha fazla, gözlerinden kaçmış olabilir...

Uzun lafın kısası, baştan beri tek istediğim, burada sadece ama sadece fotoğraf ve bilgi paylaşmaktı... Başka hiçbirşey değil... Lütfen rica ediyorum bunun dışına taşmayalım ve hiçbir başka cihaz ile e6yı kıyaslamayalım... hayak arkadaşımızı üye listemizden çıkardım, çünkü yaptığı gerçekten çok yanlış, yeni üyelikler alıp burda mesajlar yazmak çok çocukca...

neyse lütfen herkesten anlayış bekliyorum arkadaşlar...

• quote:

Orjinalden alıntı: pinhanister

selam
    mükemmel bir sahne ve fotoğraf, bu fotoğrafı e6 ile mi çektiniz?
    bi sanyo e6 almayı düşünüyorum ama nasıl bir makina tam olarak sizlerle öğrenmek isterim..
    bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim....
    see you later...

Kime dedigini anlamadim ama soyleyim
    Makinami alali 3 gun oldu. Profosyonel foto cekmiyorum. ama kalitesini al mukemmel. chip e guveniyorsan urun testine bak.kiyaslama yap. makinayi aldginda tek dusuncen su iyiki almisim diyeceksin emin ol.
    Epey makro gonderdim bakabilirsin. GHepsi e6 cekimi. kimseyi dinleme kiyasla ama makroda e6 nin eline su dokemezler. hepsi burada yada idefixede fiyati 390 ytl civari. bir gb sd kart mini trpod ve canta cabasi:)
  • Arkadaslar,

Ben bir foto makinası alacaktım. sizleri okuyarak sanyo tercih ettim. Casio'nun da Sanyo'nun da ar-ge sini biz yapmiyoruz. dolayısı ile senin makinen iyi, benimkisi iyi (sanki kendimiz geliştirmişiz gibi) diyeceğimize almış olduğumuz cihazlarla ilgili olarak muhabbetimizi sürdürürsek daha faydalı olacağına inanıyorum. İnanın, forum'u okudukca nerede ise siparişi iptal ettirecek duruma geldim. Ancak
    http://www.lesnumeriques.com/duels.php?ty=1&ma1=152&mo1=264&p1=1550&ma2=27&mo2=219&p2=1171&ph=21

burada hersey gayet bariz ve belirli.

Lutfen aramizda baska markalari ovenlere veya bahsedenlere hosgorulu yaklaşıp daha ziyade yapmamız gerekenler uzerine yogunlasalım derim.

• Hayak kardes biraz ileri gitti ama kendiside yaptıgı yanlısın farkında. burada amacımız baskalarıyla tartısmak yerıne sanyo e6 kullanıcıları olarak makina hakkında bilgilerımızı paylasmak olmalı ve cihazı almayı dusunen dıger arkadaslarıda objektif bir sekilde bilgilendırelim.
    dun cektigim 2 foto.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pulp -- 17 Aralık 2006; 15:22:13 >

• Konu ile ilgisi olmayan mesaj atmsınlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZİW®O

Konu ile ilgisi olmayan mesaj atmsınlar.

helal be abicim =)
  • Ben de 2 adet resim gonderiyorum.

umarım doğru olarak yukleyebilirim.

• selam ben on gündür e 6 kullanıyorum. memnunum. görür görmez beğenmiştim. işte bir kaç resim
  • resim yollayacağım da nasıl yapacağımı bilmiyorum. yardım eder misiniz? (resimleri ekliyorum ama galiba büyük olduklarından "sayfa görüntülenemiyor" diyor)
  • resimleri imageshack.us sitesine upload edip bizimle paylasabilirsin kolay gelsin
  • arkadaşlar birazda gece resimlerine ağırlık verirsek iyi olur makrosunun iyiliğini anladık
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.