Şimdi Ara

| | SANYO E-6 & E-60 Grubu & 84 Üye | | (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.010
Cevap
5
Favori
215.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşım, şarj aletine gerek yok çünkü E6'da Li-ion pil var.Kendi şarj aleti kutudan çıkıyor. Hepsiburada'da 1 GB SD kart hediye ediliyordu. Ama aynı kampanya ideefixe'de de vardı ben alırken.

Ideefixe:http://www.ideefixe.com/Fotograf/tanim.asp?sid=AR0J65LJF4QLOICSV8J2 ( 1 GB SD kart + tripod +çanta hediyeli ) Fiyat 389 YTL kdv dahil.
    bence bu kampanya sana daha ideal. Enteresan?? hepsiburada'da ben alırken aynı fiyata 1 GB SD kart hediyesi vardı???
  • çok teşekkür ediyorum bu şartlarda sanırım yarın idefixe den alırıs.
    bende hepsiburdaa kart var die biliodum daha dün bakmıştım ama sanırım bi deişiklik yapıp süper hızlı gönder ekleip 1gb sdcard ı kaldırmışlar eiki siparişi vermeden son kez dikat etmişim bende 50 kere bakmıştım vardı kesin.
    tekrar teşekkür ediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pulp

meritsu 13 arkadasın sorularına cavap :
    gece modunda iso 200 olarak cektim cihazı sabitleyip selftimer 2 saniye yi ayarladım.
    cihazda full manuel ayarlar olmadıgından diyafram oncelıgı ve enstantene ayarlarını kısmen yapamıyorsun ama duruma gore farklı modlarda cekımler yaparak bu ayarları makına senın yerıne yapıyor zaten.. bu arada cogu compact cıhaz full manuel ayarlara sahıp degıl zaten buna casio s600 de dahil.
    bu arada fıskıyeden cıkan su damlacıklarını cokda guzel cekersın merak etme :)

evet bencede full manual ayara bencede gerek yok s600 taraftarı olarak ondada manual ayar yok sanyo e6 dada yok ama arkadaşın dediği gibi makinanın zaten kendisi ayarlıyor su damlacıklarıda çok rahat çekilebilir

•  | | SANYO E-6 & E-60 Grubu & 84 Üye | |

resmen bu resmi bilgisayarınıza kaydedin ve full zoom yapın . o qördüğünüz noktacıklar piksel oluyor ... bu resim çok hoşuma qitti resmen pikseller sayılıor yha . hani E6 nın ekranı 262,000 piksel yaa yani E6 nın ekranında 262 bin tane o noktacıktan varmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: meritsu13

| | SANYO E-6 & E-60 Grubu & 84 Üye | |

resmen bu resmi bilgisayarınıza kaydedin ve full zoom yapın . o qördüğünüz noktacıklar piksel oluyor ... bu resim çok hoşuma qitti resmen pikseller sayılıor yha . hani E6 nın ekranı 262,000 piksel yaa yani E6 nın ekranında 262 bin tane o noktacıktan varmış

evet 262.000 tane pixel var bu fotoğraf çok güzel ama fazla bakınca gözümü ağrıtıyor

• kameranın sd kartına bilgisayardan quicktime formatında bir video
    kaydedip kameradan izleyebilen var mı?
  • ben uğraştım ama bi türlü yapamadım atttım dosyaları tanımıyor aynı codec i kullanıp karta attım oynatmıyor oynatması mümkün ama birebir aynısını yapmamız lazım kendi videoları ile
  • Ben anlamam gerçi ama bu sanyodaki resim kalitesi oldukça iyi gibi, renkler çok doğal görünüyor. Gece çekimleri de aynı derecede olmasa da iyi yine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 21 Aralık 2006; 2:37:05 >
  • qece çekimlerinde tripod flaş gece modu ve iso 200 e ayarlarsanız qzel oluyor
  • qrubumuza mı eklenmek istiorsun kryon arkadaşım .... ?
  • Evet. E6 alacağım yakında. Gönderdiğiniz çekimler de saolsun hiç şüphem kalmadı artık.
  • tmm phaibo ya söleyelim eklesin qrubumuza =)
  • _____________ARKADAŞLAR_________________

YAW KUSURA BAKMAYIN BÜYÜK YAZDIM BİRAZ AMA,, BENDE CANON İXUS 40 VAR..
    SORUM ŞU..

DAHA ÖNCE CANON İXUS 30,40,50 ... VS. SERİSİNİ KULLANIP DA SANYO E6 ALAN-KULLANAN VAR MI ARANIZDA?...

ARADAKİ FARK ÇOK BELLİ OLUYOR MU?
    FOTO ÖRNEKLERİNİ GÖRDÜM...
    PEKİ E6 NIN VİDEO KALİTESİ CANON İXUS SERİSİNE GÖRE NASIL?

TEŞEKKÜRLER...
  • kryon arkadaşım hoş geldin aramıza...
  • Bunlar portre çekim örnekleri galiba.

javascript:void(AddText(''))
    javascript:void(AddText(''))
  • bu resimler fazla güzel bı topikte zaten e6 ilede çekilmemiş ne işi var bu topikte
  • Arkadaslar,

Sanyo VPC-E6 grubuna dahil oldum sanıyordum. Ancak anlaşılmaz bir kısır döngü içindeyiz.
    Anlaşılan Sanyo VPC-E6'nin ifade edecek bir şeyi kalmadı. Gelişmeler hiç hoşuma gitmiyor.
    Biraz daha ciddiyet lütfen.
  • Diğer taraftan İnternet incelemelerimde Sanyo VPC-E6 ile ilgili çok fazla kaynak ta bulamadım. Bu nedenle bu formun bir ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. Sanyo VPC-E6 alanlar buraya bir şekilde bakıyorlar. İşe yarar bilgiler, resimler ve tecrübelerimizi koymamızın çok büyük önem taşıdığına inanıyorum.

Bayan resimlerine gelince ben de resimlere bir şey demiyorum ancak Sanyo VPC-E6 forumunda başka makinalar ile çekilmiş resim konulduğunda en azından çekilen fotoğraf makinesinin markasının belirtilmesi gerekirdi.
  • e6 lion pili bulma şansımız varmı türkiyede , bu arada ebayda daha güçlü piller gördüm
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.