1- 1 gb karta 11dk 3- garanti 2 yıl astel firması veriyor firmanın iyi olduğu söyleniyor ben sanyo ile tanıştım daha önceden bilmiyodum 4- ortam şartları iyi olduğu sürece neden olmasın 5- aynı şekilde ortam koşulları iyi olunca makine çok hızlı çekip bi sonraki çekime hızlı bi şekilde geçebiliyor
quote:
Orjinalden alıntı: THESHUCK
quote:
Orjinalden alıntı: ft_fatalrhymer
çok iyi almışsın resimlerini bekleriz topiğe canlılık kat biraz diğer arkadaslara kafana takılan yerleri sor
evet gerginlik böylece sona erdi arkadaşında dediği gibi kfana takılan yerleri arkadaşlara sor güle güle kullan makinanıda
quote:
çok iyi almışsın resimlerini bekleriz topiğe canlılık kat biraz diğer arkadaslara kafana takılan yerleri sor
BU ARADA YENİ RÜTBELERİNİZ HAYIRLI OLSUN
Makinede video çekim ayarlarında 2 adet 640x480 çekim seçeneği var. Bunlardan bir tanesi 11 dakika kayıt yapabiliyor. Ama bu çok yüksek kalitede çekim. Diğer standart olanında süre 1 saate yakın. Acaba diğer makinelerle karşılaştırırken haksızlık mı yapılıyor E6'ya?? 11 dakikalık çekim çok kaliteli. Karşılaştırma yaparken acaba kalite farklarıda gözönüne alınıyor mu?
Uzun süredir izleyici olarak grubu takip ediyordum. Kendi araştırmalarım ve burada ki yararlı bilgiler neticesinde bende Sanyocu oldum. Makinam dün elime geçti, ilk kurcalamalarım sonucunda gayet güzel fotoğraflar çekebildim.
Bayramdan sonra bende çektiğim fotoğraflarla burada olacağım inşallah.
Herkesin Kurban Bayramı kutlu olsun ayrıca herkese Mutlu Yıllar
Arkadaşlar,
Ben yukaridaki konuya döneceğim tekrar. Maalesef, sanyo ile çektiğim resimlerde bahsedildiği gibi tam ortada olmasa da biraz daha üst tarafta beyaz bir noktacık sürekli çıkıyor. Anladığım kadarı ile bazı mod ya da kombinasyonlarda özellikle daha rahat görülebiliyor. Bu şekilde incelendiğinde hem displayde ve hem de bilgisayar ekranında noktaları gördüm. Ancak dediğim gibi, gece çekimlerinde belirli modlarda görülüyor. Tabiiki üzüldüm.
Yine de makine o kadar şeker ki kullanılmasa bile alınması gerektiğine inanıyorum.
ilk çektiğim fotoğraflarda en beğendiğim buydu.
not: bu grubun daha hareketli olması gerekmezmi???
öLe qerekior bnce de ... bu arada mum qüseLmiş phaibo arkadaşın cezası bitsin birçok yeni üye kazandıkk
quote:
Orjinalden alıntı: meritsu13
quote:
quote:
evet gerginlik böylece sona erdi arkadaşında dediği gibi kfana takılan yerleri arkadaşlara sor güle güle kullan makinanıda
quote:
sağol darısı sizlerin başına
quote:
Orjinalden alıntı: ozgunce
arkadaşlar size bişe sorcam bu kadar yakından mum resmi çekersek makinamızın lensine bişe olurmu?
açıkçası bende fazla yaklaştırmaktan korktum ama zoom olayı iyi iş çıkarttı :)
quote:
quote:
arkadaşlar size bişe sorcam bu kadar yakından mum resmi çekersek makinamızın lensine bişe olurmu?
o gerçekten düşünüLecek bi soru :D
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: meritsu13
quote:
quote:
quote:
sağol darısı sizlerin başına
bu arada önemsiz :D inş bizde en yakın zamanda binbaşı oLuruz o zaman siz Yarbay oLursunuz heraLde
quote:
hee zoom var yani işin içinde
@meritsu13 yok canım 1000 post kolaymı aman kalsın canımız çıkar 1000 posta
quote:
quote:
hee zoom var yani işin içinde
@meritsu13 yok canım 1000 post kolaymı aman kalsın canımız çıkar 1000 posta
hakLısın =)
tiksinenler bakmasın karışmam
ıyyyy iğrençç yaşasın kötüLükk
arkadaşlar mümkünse birazda normal fotolar koyabilirmisiniz? makro diilde gunduz ve gece cekimleri.. yarın almayı düşünüyorum bende inşallah...
herkesin bayramı ve yılbası kutlu olsun aile ve dostlarla sıcak fotograflar cekme dileğiyle...
seninde bayramın kutlu olsun kardeşim
arkadaşlar ben e6 de aldığımı söylemiştim ancak aldığımın 2. günü ekranı cizildi bu aletin. çok büyük değil çizik ama... nası giderebilirim yardım edermisiniz????????????? --------------------------------------------- bayramınız kutlu olsun...
Geçmiş olsun kardeş.... Nasıl çizdin ekranı?
Pek yapabileceğin bişey olduğunu zanetmiyorum ama en iyisi bunu servise sor??