arkadaşlar dün ben vatan bilgisayara sony hc 37 e kamera almaya gittim ..benim diğer kameram bu kameraya göre daha büyük olduğu için ufak ebatta olduğu için tercih ettim..amacım basit aile görüntülerini çekmek..ama oradaki satıştaki arkadaş bana sanyoyu almamı tavsiye etti..bende sanyoyu aldım..ama hala kararsız kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim..sırf kamera olan sony mi yoksa aslında fotoğraf makinası olan ama hd çekimi olan video özellikli sanyoyumu..bende canon a 630 fotoğraf makinası var...fotoğraf çekimlerimi fazlasıyla karşılıyor...video kamera olayında ise dediğim gibi trv modelli video kameram var..ben bunu sırf küçük ebatlı olmasından dolayı alıyorum.. amatör olarak video kaydedeceğim...bunda hafıza kartına çekim yapıyor..kasete değil dolayısıyla görüntüleri parçalara ayırıyor.daha sonra birleştirmeyi bilgisayarda yapmam gerekiyor..ama kasette sürekli olarark ardı ardına çekim yapıyor..sahneden sahneye geçiyor..çekim kalitesi olarak video kamerada sonyimi almalıyım yoksa sanyodan devam mı etmeliyim ...karar veremedim..ben diğer video kameramda takıyorum tv ye hiç kesintisiz izliyorum ama sanyoda bu işlemi bilgisayarda cd yaptıktan sonra gerçekleştirebilirim..ama diğer yandan hem fotoğraf makinası olarak hemde video kamera olarak sanyoyumu kullansam..alıştığımız eski kasetli tip ama bu yeni nesil bir camera olayı..sizce hangisi...ayrıca bu cihaz da 30 fps ile 60 fps olayını pek anlayamadım..bu sonyler kaç fps çekiyor.çözünürlüğü kaç standardında..bir bilgi bulamadım bu konuda...cevaplarınızı yazarsanız sevinirim..sizin fikirlerinize göre karar vereceğim...lütfen yardımcı olunuz...
Sanyo HD1A mpeg4 çekim yapıyor... 6Yani ksacası divx kalitesinde... Sony kamerada güzel... Ama ikiside farklı makine bunu unutma...... İhtiyacına göre seçim yapmalısın... Sanyo'nun avantajı ikiside bir arada özelliği ( fotoğraf mak + kamera )
Aslında sana önerebileceğim en iyi makine Sanyo HD1000 ( Yalçınlar Etilerde var. )
Full HD çekim yapıyor. Üzerinde HDMI output var. Fiyatı biraz tuzlu ama:) 1999 YTL kdv dahil...
4.0 MP fotoğraf çekebiliyor. ( Yalnız ISO3200, titreşim engellyici ve kırmızı göz engelleyici var, kısacası Canon'a gerek kalmayabilir:)
kesinlikle hd1 derim hocam hd çekim+5mp fotoğraf+taşınılabirlik bu makine zamanında 1000-1500 arasıydı çok düştü
bende var şu an sanyo hd1a. loş ışıklarda biraz karıncalı çekimi var. diğer durumlarda gerçekten hd olduğunu kanıtlıyor
ayrıca fiyatına göre performansı da çok iyi derim. hd kameralar 2 milyarlar civarında gezinirken sanyo hd1a 700 ytl
@slayomer hd1 ile çekilmiş video veya foto koyman mümkünmü
bu alet iyi video çeken fotoğraf makinası mı yoksa iyi fotoğraf çeken video kameramı HD çeken fotoğraf makinası ilginç bir kavram gerçekten ama HD görüntüyle hc37 kıyaslanamaz HD tabiki
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme