Şimdi Ara

ŞANZIMAN gitti mi ? İlk Arabam.... Moralim bozuk (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
4.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ha bir de eski Amerikanların olduğu filmlere falan bakın, adamlar durduklarında araçtan inerken park freni falan da çekmezler, P'ye atar inerler, sahnelerde arabalar gemi gibi sallanır olduğu yerde hafif hafif...

Şanzımana zararlı diyenleri yine bekleriz  

• CihangirCanavarı kullanıcısına yanıt
    Videoları atanda Özel Servis

Yanlış yapın ki bize gelin videosu çekmiş adamlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @cloudsa Konu biraz dağılmış. Bende de aynı araç var 53.000 km de. Her gün aynı yere aynı şekilde park ediyorum. Bakımları tam, şanzıman yağı değiştirilmiş(45.000km). Bazen yapar, bazen yapmaz. Kafana takma. Isınınca yapmaması lazım ama. Unutmadan, yağ değişimlerini önemse, vakit geldiyse değiştir.

• Seromani candır yoksa şanzımandan bam bum pat küt aduuuket sesi gelir

• dfk24 kullanıcısına yanıt

Bırakın hurafelere inanmayı. Park dişlisine aracın yükünü bindirerek zarar veremezsiniz.

• MeGaDave06 kullanıcısına yanıt

Aynen hocam, sanayi tayfasının ağzından doğru şeyler duymak pek mümkün olmuyor ,

aksine bunun gibi yanlış yönlendirmelerle araçları bozarak para kazanmaya çalışıyorlar gibi geliyor bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Aklına gelebilecek en dik yokuşlarda bile p'ye alıp el freni cekiyorum merak etme. O kütür diye esi de duyuyorum. Araç da sallanıyor. Ama bunun bir ZARARI YOK

• CihangirCanavarı kullanıcısına yanıt
    yalnız videoda da denmiyor, aracı sadece Pye alıp bırakıp gidemiyor muyuz ?

• EchoBurst E kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bizde onu akşın otomatik araç var. En eskisi 2010 model Fluence 1.5 dci edc. Bu araçlar yıllardır park edilir edilmez P'ye alınıyor. Önce şunu yap sonra şunu yap yok! Hepsini geçtim 200 bini devirmiş 2010 Fluence'de bu yüzden sıkıntı çıkmadı. Kırmızı ışıkta boşa atan var. Bu şekilde kendinize eziyet etmenize gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyWalsh -- 19 Ekim 2021; 21:3:49 >
  • volanttan kaynaklanıyordur. kavramayı değiştirirken ona da baktır

Hocam o şanzıman kilidini kırmak çok fazla yük ister, normal aracınız yokuşta park halindeyken o kilidi kıramazsınız.

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

Gidebilirsiniz hocam sadece şanzıman kilidine fazla yük biner şanzıman p ye alıp gidince o kadar.

• KararanBitki kullanıcısına yanıt
    o zaman konudaki tüm muhabbetler, birbirine laf koyanlar hepsi boş. P 'ye al git her durumda.
    yani o kadar otomotiv mühendisi Pye alınınca otomatik el freni de çekili hale gelsini düşünemedi ama dh 'dekiler keşfetti bunu

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

P+ el freni yapıyorum elbette

Ama oturduğum sitenin otoparkında sadece p'ye alıyorum. Hatta camları bile kapatmayıp anahtarı da üstünde bırakıyorum.

• Ormanci kullanıcısına yanıt

Ha bir de eski Amerikan filmlerin de, araçlarını kilitlediklerini hiç görmüyorum, bizde mi öyle yapmalıyız? 

• quote:

Orijinalden alıntı: tefennili

Ha bir de eski Amerikan filmlerin de, araçlarını kilitlediklerini hiç görmüyorum, bizde mi öyle yapmalıyız? 

Tabi..

Hala cımbız hala cımbız... Ne demek istendiğine odaklanmak yok.

Devamkee  

• Ormanci kullanıcısına yanıt

O eski amerikanlarda park freni ayak bolmesinde en solda bir pedal seklinde, el freni degil, o yuzden cektiklerini gormuyorsunuz

• tefennili kullanıcısına yanıt

Kitledikten sonra kitlendi mi diye kontrol ediyorum 

• mchief M kullanıcısına yanıt

Yav ben onu makara olsun diye yazdım amma ciddiye alındı  , yok, P'ye atıp direkt bırakıyorlar, ondan sallanıyor araba ileri-geri, el-ayak freni çekili değil direkt  

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.