Şimdi Ara

ŞANZIMAN gitti mi ? İlk Arabam.... Moralim bozuk (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
4.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaş anlamıyorum. Bu vw'de autohold yok mu? Bu adamlar boşuna mı koydular bunu? Ben kullandığımda elfrenine dokunmuyorum bile. Kendisi otomatik çekip bırakıyor zaten. Herhangi bir sorun da yaşamadım bugüne kadar. Şu el frenini çek parka al muhabbetinin yapılmasından sıkıldım artık.

• Aynı aracı kullanıyorum.

Hiç böyle bir sorun yapmadı.

• duran aracın eğim sebebi ile dişliye bindirecegi yuk, aracın ilk kalkıs anında bindirdigi yukle karsılastırıldıgında hiç bir şey, nasıl parkedersen et bir şey değişecegini sanmam.

• Ara mesajları okuyamadım.

Yapar o sesi o şanzıman soğukta daha çok yapar. Benimkini kışın kuzeye bakar parkedersek çok ses yapardı, kapalı garaja bırakırsak o kadar yapmazdı.

Şanzıman yağı zamanında değişmiş mi ? Ya da değişim yakın mı ? Şanzıman yağını değştirince de ses biraz azalıyor.

Son çare motor şanzıman kulakları ve akslara falan da bakmalı herhalde.

• ışıklarda boşa atmanın park ile alakası yok. nasıl ki manualde ışıklar gelince boşa atıyorsun yarı otomatiklerdede boş yere debraraja basılı kalmaması için boşa atarsın baskı balatan daha uzun ömürlü olur.

• 2014 insignia kullanıyorum P ye alınca el freni otomatik çekmiyor.

2004 daihatsu terios otomobilim var el freni çok tutmuyor aracı şanzıman kilidi tutuyor genelde.

Ki kırması çok aşırı zordur.

• CihangirCanavarı kullanıcısına yanıt

bomboş iki video şehir efsanesiymiş  DOĞUŞ OTO BİLE SERVİSE GİDİLDİĞİNDE DİKİZ AYNASINA EL FRENİNİ ÇEKMEDEN P YE GETİRMEYİN ŞEKLİNDE UYARI KARTI ASIYOR. BURDAKİLER DE BİR HALT BİLİYORMUŞ GİBİ VW YETKİLİ SERVİSLERİNDEN DAHA İYİ ANLIYORMUŞ GİBİ BOMBOŞ KONUŞMUŞLAR

• fatihkahve1234 F kullanıcısına yanıt

Videoda boş olan kısımları anlatabilir misiniz ? Adam anlatabildiği kadar teknik bilgiyle anlatmış. Gördüğünüz gibi aracı P konumuna almak şanzıman dişlilerinden çok farklı bir olay yük şanzıman " kilidine " biniyor.

• loc L kullanıcısına yanıt
    Autohold ön frenleri tutar. Siz arabayı kapattığınızda ön frenleri tutmayı bırakıp arka frenleri sıkar yani otomatik el frenini çeker. Ha elinizle çekmişsiniz ha araç kendi kendine çekmiş fark etmiyor. Autohold trafik halindeyken kullandığınızda fark ettiniz mi bilmem ama gaza basınca autoholdu bırakırken ön frenlerden böyle bi yumuşak "kırt" diye ses gelir. Autohold ön frenle alakalı tamamen konuyla hiç alakası yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Git serviste yaptır dostum. Araba perte çıkmış gibi konuşmuşsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.