Şimdi Ara

SAP, Ofis programları+Monitör için sistem tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ofiste kullandığımız programlar; SAP, ofis programları kullanılmak üzere monitör(24 inc) dahil 3000 3500 TL arasında sistem tavsiyesi için yardimci olabilirmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abddgr -- 25 Ekim 2018; 14:51:38 >

• Aşağıdaki sistem benzeri öneride yardımcı olabilecek var mı? Bu fiyata daha güzel bir sistem çıkartabilir miyiz?

• abddgr kullanıcısına yanıt
    Ofis bilgisayari icin biraz gosterisli bir kasa olmus. Cooler Master CMP351 modeli de yeterli olacaktir. Ayni sekilde RAM i sogutmali almaniz gerektigini dusunmuyorum. Yaklasik 150-200 lira daha ucuza 8gb 2400mhz bir ram alabilirsiniz. Anakart icin de B450 dogru tercih daha uygun fiyata da urunler bulabilirsiniz. Garantisi 3 sene olan varsa o tercih edilebilir kafaniz rahat eder.

Onun disinda SSD'den kesinlikle vazgecmeyin. Ofis icin daha once PC hazirlamistim. SSD farkini goren herkesin agzi acik kaliyor genelde 240gb yeterli olacaktir.

• Sap programı ahım şahım donanım isteyen bir program değil ki. Mümkün olduğunca yenileme hızı ve çözünürlüğü iyi olan bir monitör ayarlamanız kafi, yeni nesil çift çekirdek yetiyor Ben şu bilgisayarı kullanyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.